student Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Myslím, že na současné nové se po pár letech budeme dívat stejně, jako dnes na ty starší. Většina GS jsou prostě dokonalé, jako kdysi samurajské meče. S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna asi to tak funguje psychologicky no... taky jedu jakoby vintage styl, vsechny tyhle klasicke bych si klidne poridil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna nebo tohle... proste skvele nabidky je nepreberne a clovek by se v tom utopil... jenom v tom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna nejsem znalec jako vy ostatní, neměl jsem v ruce nic moc hodinky, ale ta dokonalost zpracování je prostě sama o sobě pro mě osobně hodnotou a šmrncem, aspoň na mě to tak zatím funguje... a je možné, že ten záíkladní typ, který napodubjí sarby a sarxy je původně vymyšlenej omegou. je možné, že japonci vždy jen kopírovali a že švýcarské hodinky maj delší a lepší tradici... ale to zpracování na mě působí prostě jako droga no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Škoda, že ne všem GS není vidět průhledem pod sukně na jejich superstrojky HB i SD. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zui Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Dobrou 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Po chvilce vnitřního přemlouvání byly pokřtěné komplet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Na slniečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna V 24. 8. 2024 v 11:59, childe napsal: Po chvilce vnitřního přemlouvání byly pokřtěné komplet 200m...ja bych se nepremlouval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Moje prvni Gs: male, tenke a krasne. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna před 1 minutou, krutor napsal: Moje prvni Gs: male, tenke a krasne. Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna tyhle SBGF019 jsou moc pěkný, měl jsem pokušení je vzít, jestli jsou to teda ty z inzerce od Spoka, ale mám už černé SBGF021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna taky jsem je chtěl, ale neměl jsem zrovna peníze... nabízel jsem astrony za ně marně však Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Nejsou z fora, tak mozna ze se za chvilku pochlubi nekdo dalsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Nechcete vlákno nechat přejmenovat na Kdo má jaké SBGF, případně jiná GS? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Zajímavé je jak tu aktuálně přišly do módy. Já jsem měl kdysi modré SBGF019 a na srazech po nich ani pes neštěknul. Teprve když si tam tehdy někdo nasadil brejle a přečetl nápis Grand Seiko, tak uznale pokýval hlavou a vrátil zpět Ale tak dobrý byly, měl jsem je rád! Akorát ta širokánská luneta je magnet na škrábance a opticky dělá ty hodinky strašně malý. Bílý vyzní asi trochu líp a navíc je tam struktura na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se