Jiří Sedlák Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května V 18. 4. 2026 v 11:56, Komplikace_Dejv napsal: Hezký, ale asi mi tam chybí ten stěrač nebo i nějaký nápis dole na cifru. Přesně, proto jsou starý modely s nápisem Seiko nahoře a logem GS dole mnohem hezčí. Nevidím důvod tvářit se, že to není Seiko, ten nápis tam prostě chybí. 2
Čendík Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Na plničce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
... Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května "Na plničce" se tomu dneska říká? Tak per to tam pod tlakem!
misso Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
Senseeei Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
mlsoun1 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
misso Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Skyflake Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
misso Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
misso Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
misso Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Už mi začínají docházet hodinky, nikdo jiný se nepochlubí? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
p3k Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června třeba tyto? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
kaktusář Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
kaktusář Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června V 22. 6. 2026 v 10:01, misso napsal: Už mi začínají docházet hodinky, nikdo jiný se nepochlubí? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. moc díky, mám z nich velkou radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
kaktusář Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
bluman Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července (upraveno) @kaktusář na pohlad uplne ine hodinky ako na predoslej fotke. No, skratka GS Upraveno 1. července uživatelem bluman 1
kaktusář Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 1 hodinou, bluman napsal: @kaktusář na pohlad uplne ine hodinky ako na predoslej fotke. No, skratka GS ano ony ty fotky často zdůrazní detaily, které oko nevidí (proto na fotkách vypadají hodinky jinak, než ve skutečnosti), vzor na cifru okem vidět téměř není, oko vidí ten vzor spíš něco jako nějakou látku. navíc se tam přidává ještě lehounký sunburst, o němž jsem vůbec netušil, že tam je. ale je to jako s každými gs, hodinky jsou jako chameleon, jiné světlo, jiné hodinky, ha ha. 1
Jajar Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Tak po delší době jsem si dovolil trochu pozměnit svoje SBGF. Ikdyž nejsem úplně fanda kůží, tak do oka mi přesto padl kožený řemínek. V jiných materiálech jsem tak hezkou barvu nenašel. Ještě bude chtít asi trochu ponosit, snad malinko změkne, ale zatím ok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
misso Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
kaktusář Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Jajar Odesláno pondělí v 18:38 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:38 @kaktusář tak tahle kombinace nemá chybu. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se