Přejít na obsah

Kdo má jaké Grand Seiko

financ

Doporučené příspěvky

Dantechno: moc paradni fotka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli jsou to ty, co si myslím, že to jsou (20ks LE), tak ty nemaj snowflake dial, ne? Světlej jo, plastickej jo, ale spíš do blizzardova. Ti to trvalo :)

001 byly nakonec malá domu, vyměnil jsem je zpátky za jedny svoje bejvalky - což je mimochodem další pochybná meta, kterou jsem na fóru nikdy nechtěl pokořit :(

Jo a "tlustá jako chrona": tím jsem samozřejmě nemyslel GS chrona, ale generickou chronotloušťku.

Odkaz ke komentáři

Tak many happy returns!

Hele ale ty chrona se teď začaly množit - ještě jsem tu teď zaregistoval jeden wristshot s 201, keyword mišpoche.

na tie mi davali taku cenu v USA, ze o nej radsej ani nebudem hovorit. ale ten vynoveny dizajn som vyslovene nechcel. obchodnik to nevedel pochopit, tlacil mi ako je ten novydizajn ziadany, ale sucasne tlacil zlavu ako blazen. ked som mu povedal ze ked mi dava taku velku zlavu ze to nie je pre mna dobry signal, tak to vzdal :)

Odkaz ke komentáři

menej ako 5k usd.. musel by som pohladat v komunikacii

Na zozname zostavaju stalice Izul, spacewalk, stare landmastre SD, prilezitostne zaujmu re-issues klasik (025ky napr.). S nakupom GS som touto kupou skoncil, cest vynimkam ako impulzivne nakupy a pripadne dedictvo po prastrycovi instantoshim z Nagoje. Nove GS logo ma neberie a pri ich cenotvorbe to z mojho pohladu prakticky nedava zmysel. Plus trochu akcelerovali moj zaujem o niektorych swiss a nemeckych vyrobcov, ale to je do inych vlakien :)

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...