Dantechno Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Dantechno: moc paradni fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Díkes Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 SBGR029 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 antimagneticke. mala ale husta hodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 ale tlustá jako chrona Mimochodem zkusit ty světlý někdy neplánuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 ale tlustá jako chrona Mimochodem zkusit ty světlý někdy neplánuješ? Za co ty jsi vyměnil chrona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) ale tlustá jako chrona Mimochodem zkusit ty světlý někdy neplánuješ? spring drive chrono mam na colnici.. edit: pridavam sa, za ake GS si zamenil tie 001ky? Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 spring drive chrono mam na colnici.. edit: pridavam sa, za ake GS si zamenil tie 001ky?No konecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 ono, lovil som ich dlho.. ne ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Jo videl jsem je na chrono24. Ten snowflake dial bude super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Jestli jsou to ty, co si myslím, že to jsou (20ks LE), tak ty nemaj snowflake dial, ne? Světlej jo, plastickej jo, ale spíš do blizzardova. Ti to trvalo 001 byly nakonec malá domu, vyměnil jsem je zpátky za jedny svoje bejvalky - což je mimochodem další pochybná meta, kterou jsem na fóru nikdy nechtěl pokořit Jo a "tlustá jako chrona": tím jsem samozřejmě nemyslel GS chrona, ale generickou chronotloušťku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 No, v den narodenin som stlacil gombik, nahodny nalez na chrono24. Tak snad pridu bez ujmy. Naposledy som takto kupil sagarmathy, tak snad ich tu nebude desat dalsich behom roka :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Tak many happy returns! Hele ale ty chrona se teď začaly množit - ještě jsem tu teď zaregistoval jeden wristshot s 201, keyword mišpoche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 No, v den narodenin som stlacil gombik, nahodny nalez na chrono24. Tak snad pridu bez ujmy. Naposledy som takto kupil sagarmathy, tak snad ich tu nebude desat dalsich behom roka :-D ani bych se nedivil kdyby bylo, takze nakonc chrono24, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 no to je limitka 20ks, tak zhromazdenim 50% na jedno miesto by sme podla mna pokrivili casopriestorove to.. kontinuum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) no to je limitka 20ks, tak zhromazdenim 50% na jedno miesto by sme podla mna pokrivili casopriestorove to.. kontinuum Jo taaak, az ted mi to s tou le docvaklo Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Tak many happy returns! Hele ale ty chrona se teď začaly množit - ještě jsem tu teď zaregistoval jeden wristshot s 201, keyword mišpoche. na tie mi davali taku cenu v USA, ze o nej radsej ani nebudem hovorit. ale ten vynoveny dizajn som vyslovene nechcel. obchodnik to nevedel pochopit, tlacil mi ako je ten novydizajn ziadany, ale sucasne tlacil zlavu ako blazen. ked som mu povedal ze ked mi dava taku velku zlavu ze to nie je pre mna dobry signal, tak to vzdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Co znamená velká sleva? Plus mínus třetina za nový u AD nebo tak něco? 201: když bych si náhodou zvyknul na vyosený švabach, furt by mě prudilo to GMT a naopak. Anebo si časem všichni zvyknem? Třeba neosněženky mě drážděj furt, ale už o ždibec míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) menej ako 5k usd.. musel by som pohladat v komunikacii Na zozname zostavaju stalice Izul, spacewalk, stare landmastre SD, prilezitostne zaujmu re-issues klasik (025ky napr.). S nakupom GS som touto kupou skoncil, cest vynimkam ako impulzivne nakupy a pripadne dedictvo po prastrycovi instantoshim z Nagoje. Nove GS logo ma neberie a pri ich cenotvorbe to z mojho pohladu prakticky nedava zmysel. Plus trochu akcelerovali moj zaujem o niektorych swiss a nemeckych vyrobcov, ale to je do inych vlakien Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se