warann Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 Trochu odbocim k MbSch. Ani tady neni vsechno TOP. Mam od nich mj tohle waffle triko, uz pred casem jsem ho daval svadlene, kdyz rupl sev u lemu rukavu. To bych jeste bral. Je to sev. Ale vcera jsem si jen chtel povytahnout rukav a hele.. wtf. Dodavam, ze triko neni uplne novy, ale nejaka relikvie to taky neni. Navic jsem ho ani nejak extremne nenosil. Taky se po delsim noseni dost blbe vytahuje - hlavne dole kolem pasu vzdycky az extremne povoli do stran, coz triku dodava tvar zvonu . Jo, to mi pripomnelo neco pro pametniky - tohle delaly trika a mikiny z Kenvela v devadesatkach. No nic, skoro mam chut jim poslat foto. Hlavne ze zdrazujou snad 4x do roka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sido Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 před 38 minutami, warann napsal: Trochu odbocim k MbSch. Ani tady neni vsechno TOP. Mam od nich mj tohle waffle triko, uz pred casem jsem ho daval svadlene, kdyz rupl sev u lemu rukavu. To bych jeste bral. Je to sev. Ale vcera jsem si jen chtel povytahnout rukav a hele.. wtf. Dodavam, ze triko neni uplne novy, ale nejaka relikvie to taky neni. Navic jsem ho ani nejak extremne nenosil. Taky se po delsim noseni dost blbe vytahuje - hlavne dole kolem pasu vzdycky az extremne povoli do stran, coz triku dodava tvar zvonu . Jo, to mi pripomnelo neco pro pametniky - tohle delaly trika a mikiny z Kenvela v devadesatkach. No nic, skoro mam chut jim poslat foto. Hlavne ze zdrazujou snad 4x do roka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sel bych do toho, ja tam reklamoval triko a v poho výměna… 1
berdych Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 před 4 hodinami, sido napsal: podivej se na to kdo to prodává, každej kdo byl někdy v Senzenu odkud je i tento prodejce vi, ze tam je obrovsky Fake market, stejne jako treba v Sanghaji a vse vypada skoro jako originál. Toto je na úrovni fake rolexek treba Tak to je masakr. To by mne nenapadlo, že budou fejkovat tyhle značky
sido Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 před 11 minutami, berdych napsal: Tak to je masakr. To by mne nenapadlo, že budou fejkovat tyhle značky proc by ne? fejkujou všechno co ma svého kupce a jelikoz japonskej denim frčí celosvětově, tak proste je výhodnější udělat ala Artisan, IH etc než Levis, Lee atd který by proste museli prodávat s výrazně nižší marži… Levisky si proste za 2k každej koupi v krámě takze by je museli prodávat nevim za 500, tady veci co stoji 8k a fake prodavaj za 2-3 a věřím že stejně jako u jiných fejku se kupec najde ja treba do číny sem tam jezdím a občas fakt čučím, ale ne na fake market, ale na ty jejich regulérní značky, treba u sportovních hadrů uz ten rozdíl v kvalitě nepoznam… ale fake byl, je a bude 2
Diamondking Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 to warran - ten zvon, vytahané waffle triko okolo pasu, tak to jsem měl když jsem si vzal podruhé tohle triko od IH. Proto ho nerad nosím, bo ho musím mít zastrčené v kalhotách... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 před 3 hodinami, sido napsal: sel bych do toho, ja tam reklamoval triko a v poho výměna… Pokud premuzu lenost, tak zkusim a pripadne se podelim o vysledek. @Diamondking - taknto je masakr. Ja mam waffle rad, ale tohle me sejri. Asi zkusim pro tenhle ucel Bronson.
berdych Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 Džíny Nama Denim s hnědým útkem. Dělá na povrchu hlubokou, temně modrofialovou barvu. Košile obyč. ze Zalando bavlna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
miguel Odesláno 16. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2025 Chalani, tak som vcera vecer zhltol toto vlakno a co-to sa od Vas naucil… Neviem, ci som pripraveny na taki radikalnu zmenu satnika (doteraz som si vzdy objednal Wrangler Larston 31/32 a vedel som, ze mi sadnu ako rit na serbel). Ale skusim to - ak sa teda moze model Lee 101S povazovat za vstup do raw sveta). Dzinsy objednane - necakam od toho vela, ale dam vediet, ako to dopadlo…
berdych Odesláno 16. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2025 Mám bundu Lee 101. Ten materiál je za mně super, takový našedlý. Tvrdý jako plech. Otázka je, jak bude blednout. Za tu cenu to bude dost muziky, ať dobře slouží.
Diamondking Odesláno 16. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2025 Tady máš Lee 101 nové a jeté.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
jore1 Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 Co na to říkáte? Polovina ceny IH UK. Stále nad tím špekuluji, chci si je pořídit z UK. Tady ta cena je lákavá, ale ještě tam nejsou žádné reference a prodejce je také hodně čerstvý. Toto jsou poslední poslední jeans, které jsou ještě přebarvené klasickou metodou 108,05 USD 7% sleva116,18 USD Cena včetně DPH Barva: černá, Velikost: 36 Prodáno společností Specializace na vysoce kvalitní obchod(Obchodník) Odeslat na Česká republika Závazek k poskytování služeb Doprava: 20,80 USD Dodání: 1. - 14. prosince
Harwey Odesláno 21. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2025 nebude to zae nejaky fake ako uz tu vyssie bolo spominane? 1
sido Odesláno 21. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2025 před 11 hodinami, jore1 napsal: Co na to říkáte? Polovina ceny IH UK. Stále nad tím špekuluji, chci si je pořídit z UK. Tady ta cena je lákavá, ale ještě tam nejsou žádné reference a prodejce je také hodně čerstvý. Toto jsou poslední poslední jeans, které jsou ještě přebarvené klasickou metodou 108,05 USD 7% sleva116,18 USD Cena včetně DPH Barva: černá, Velikost: 36 Prodáno společností Specializace na vysoce kvalitní obchod(Obchodník) Odeslat na Česká republika Závazek k poskytování služeb Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Doprava: 20,80 USD Dodání: 1. - 14. prosince Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. je to porad stejny, cinska kopie jen v jinem kabatku, obecne ty japonsky firmy moc slevy nedavaj a 50% a vic je proste uplne mimo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Diamondking Odesláno 21. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2025 před 4 hodinami, Harwey napsal: nebude to zae nejaky fake ako uz tu vyssie bolo spominane? Třeba číňané koupili licenci, u nich to je běžné 1
špelda66 Odesláno 24. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2025 (upraveno) tak jsem včera objednal ONI Bumby (slubby) 17 oz v limitované barvě Murasaki, těším se ! https://redcastheritage.com/products/oni-denim-277-bumpy-denim-17oz-just-right-straight-jeans-murasaki?variant=51884020367698 https://cultizm.com/products/oni-denim-277bumpy-just-right-straight-murasaki-17oz?_pos=2&_sid=5b26b9c44&_ss=r Upraveno 24. listopadu 2025 uživatelem špelda66
Harwey Odesláno 24. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2025 ONI denim, super, tiez mam v hladacku, potom sa pochval a pis dojmy:)
špelda66 Odesláno 24. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2025 sympatický výrobce AI: Oni Denim je vysoce uznávaná japonská značka džínů. Zakladatel: Masao Oishi Masao Oishi je legendární postavou japonského džínového průmyslu s více než 60 lety zkušeností. Jeho kariéra začala v 70. letech 20. století prací v Levi's Japan a sehrál klíčovou roli při založení Canton Jeans, jedné z prvních japonských značek džínů. Oishi-san (jak je s úctou nazýván) je známý svým odhodláním experimentovat a inovovat, spíše než jen reprodukovat vintage styly. Vybírá různé bavlny a používá unikátní barvicí procesy, jako je černé sirné barvivo „Aizumi“, k vytváření jedinečných látek. Jméno „Oni“ (鬼) v japonštině znamená „démon“ nebo „ogr“. Toto jméno vzniklo, když se jeden prodejce poprvé dotkl vzorku inovativního, velmi nepravidelného denimu od Oishi-san a popsal ho jako drsný jako démonova tvář. Nejikoničtější látkou této značky je 20oz „Secret Denim“. Navzdory své vysoké gramáži je díky tkaní s nízkým napětím překvapivě pohodlná již od prvního nošení. Přesná směs a proces barvení této látky jsou přísně střeženým tajemstvím, což dodává značce na tajemnosti. Utajení a exkluzivita: Žádné oficiální webové stránky ani prezentace na sociálních sítích. Žádná reklama , roste čistě ústním podáním mezi nadšenci do džínoviny. Omezená distribuce pouze prostřednictvím několika vybraných prodejců po celém světě. Zakladatel, který odmítá většinu rozhovorů a dává přednost tomu, aby produkt mluvil sám za sebe. Tyto faktory v kombinaci s omezenými výrobními sériemi kvůli věku Oishi-san a pečlivému, pomalému procesu na historických tkalcovských stavech činí každý pár džínů Oni vzácným a velmi vyhledávaným sběrateli a nadšenci 1 1
Diamondking Odesláno 24. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2025 Já mám tyhle a nemůžu si stěžovat: https://redcastheritage.com/products/oni-denim-622zr-kab-secret-denim-kabuki-selvedge-20oz-relaxed-tapered-jeans?srsltid=AfmBOopu2_42IkgyBOtU6ql9pOfrsAZkUKm0z5AhIf2suV4drvZxAOdc
warann Odesláno 24. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2025 V 11. 11. 2025 v 8:44, sido napsal: sel bych do toho, ja tam reklamoval triko a v poho výměna… Tak me poslali do pr…. Teda abych jim nekrivdil, triko bylo asi pres Cultizm a zjevne po zaruce. Presto mi prislo, ze by jeste nemelo/nemuselo takhle blbe rupnout. A oni mi napsali, ze pro me maji dobrou zpravu, ze mi to dobrej krejci sesije. No neke, to jsem nevedel . Vic me ale nadzvedl kdyz to uzavreli, ze jim to prijde rozrizly a ne roztrzeny. No jo, co uz, case closed. Stejne mi prijde, ze jak rozsirujou portfolio, tak vymejsli cim dal vetsi blbiny. Akorat ty henley a 1950 jsou porad super. Na druhou stranu treba Warehouse uz asi vyjde levneji a taky maji pekny trika s perfektni strukturou. 1
lexa Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 Ahoj,chtel bych si koupit svoje prvni selvedge a protoze bohuzel neni moznost vyzkouseni, denimheads nema ani jeden mnou vybrany model , poprosil bych mistni odborniky o pomoc - radu- ujisteni se ve vyberu, preci jen uz spoustu z vas ma bohate zkusenosti. Predem dekuji za kazdou radu / postreh merim 187 - 110 kg, nejaky bricho je, prece jen je mi 53 volba padla na 14 unci, jeste bych zkousnul 16, ty nejsou nikde Chtel bych iron heart 777 nebo 888, " bohuzel" oboje tak nejak mirama zapadaj mezi moje oblibeny carhartt a replay, radsi bych se priklanej spise k relaxed slim 888, u tech 777 je asi problem s velmi nizkym pasem, kde zadni cast je pouze 38,6, vsechny moje jeans maj 44, tech 5cm uz asi bude znat ze poleze prdel ven, kor kdyz jezdim od jara do podzimu na vespe, mam pravdu? Kdyby byl nekdo ochotny kouknout na prilozenou tabulku, a vyvratit nebo doporucit 777 vs 888 byl bych moc rad, dekuju moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se