warann Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Cheaney & UB 14,5 OZ. Uz jsem ponekud odvykl, tak mi tahle sotva stredni gramaz prijde jak prkno. Btw resilo se to tady mnohokrat, ale stejne - vymachat ve studeny vode nebo srat na to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Ja na to prdim...sice mam minimum skusenosti s raw denim oproti vam tu, ale nove nenamacam.
špelda66 Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února ONI selvedge 18oz denim, moc pohodlný, žádná mučírna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
warann Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února @špelda66 povedený . Boty jsou mi povědomé. Scarpa Primitive? 1 1
Lobber Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února (upraveno) Spíš mě zaujala tvá horsko-kancelářská bačkůrka ale ta olivová vypadá fakt dobře … nasadil jsi mi brouka do hlavy :0) před 12 minutami, špelda66 napsal: ONI selvedge 18oz denim, moc pohodlný, žádná mučírna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit- Warann koukám že koukáme oba stejně Upraveno 19. února uživatelem Lobber 1 1
Sergej Vasilijev Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 18. 2. 2026 v 13:02, sido napsal: ty jo úplně si nemyslím, možná něco jako N1, ale N1 ma hustou podšívku z Alpaky to tady neni ani na límci ani nikde vidět Je to N1, origo, límec bývá u starých prostě vypelichaný, rukávy má taky už rozpáraný. Ten by na sebe předraženou kopii od mccoy's určitě nevzal.
špelda66 Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února před 40 minutami, warann napsal: @špelda66 povedený . Boty jsou mi povědomé. Scarpa Primitive? Fracap 2
špelda66 Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února před 34 minutami, špelda66 napsal: Fracap Fracap magnifico
špelda66 Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Chtělo by o číslo menší, ale nechám to být. Kdyžtak holt opasek.
Irma Bunt Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 14 hodinami, špelda66 napsal: Chtělo by o číslo menší, ale nechám to být. Kdyžtak holt opasek. Předpokládám Cultizm? Bral jsi ty 266 relaxed nebo 270 neat? Podle fotky sedí dobře. Jinak M120 mě taky zaujaly, ale mimo jiné i dolní lem. Ohrnuješ dovnitř?
špelda66 Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 20 minutami, Irma Bunt napsal: Předpokládám Cultizm? Bral jsi ty 266 relaxed nebo 270 neat? Podle fotky sedí dobře. Jinak M120 mě taky zaujaly, ale mimo jiné i dolní lem. Ohrnuješ dovnitř? Ano, Cultizm 270 Neat jj, nějak mám radši než ven, ale občas dám i ven a pak zase zpátky dovnitř
skalis Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února @špelda66: jsou to M120? Jak jsi s nima spokojeny a co fit? Sedly podle mereni nohy? Diky
špelda66 Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února (upraveno) @skalis Ano, FRACAP-MAGNIFICO M120 BLACK/ROCCIA BLACK zakoupená velikost 43 mondoPoint 273mm, nohu mám normál, ani širokou, ani úzkou zatím bez výhrad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února uživatelem špelda66
ragu Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Sakra, ulovil jsem na Vinted za fajn peníze The Flat Head wabash coverall, bylo mi jasný že to bude oversize, ale nečekal jsem že to bude skoro po kolena (vel. 44). Holt nic pro člověka pod 180cm, tak půjde dal. Škoda, těšil jsem se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Harwey Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března ovrsize? tvl to mas namiesto nocnej kosele:) ale skoda, vyzera super
ragu Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března To má bejt delší ale ne tolik, na takovej swag jsem málo odvážnej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.flat-head.com/fn-oj-dc701/ 1
johny357 Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 20oz nejsou zrovna prodysny sportovni gate Upraveno 4. března uživatelem johny357 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se