organic Odesláno 23. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Jeden famózní pásek k raw jeans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Hodne prisny. .Jeden famózní pásek k raw jeans skull-belt-and-tanner-goods-workmen-wallet2.jpg skull-belt-and-tanner-goods-workmen-wallet3.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Tak mam nachozeno asi 20km v Japan Blue. Jsem celej modrej, vcetne kouli, u kterej je to castecne indigo a castecne zhmozdeniny a odreniny. Posledni knoflik zapinam furt jen s pomoci hasaku. Sundava mi je milostiva pani, ted naposled kdyz to konecne povolilo, nacouvala hlavou do radiatoru.Porad verim, ze je to tak spravne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Ros v gifu měl ale tuším kožené kalhoty Použil pudr a olejíček a vznikla mu tam kašička ten díl si pamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 pánové, prosím proklepněte mi je, jestli to je to, o čem tady básníte . Vypadá to takové stay traditional, ale nechám si poradit, děkuji http://www.ebay.co.uk/itm/New-LEE-101-Rider-Jeans-Dry-Raw-Selvedge-Japan-Denim-Otter-Wax-Regular-13-75o-z-/321449188465?pt=LH_DefaultDomain_3&var=510318002206&hash=item4ad7dd5c71 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Je to selvedge denim (ten bilej prouzek); blednout to bude, takze raw. Jen si nejsem jisty puvodem latky. Ale zadny vysokouncovy japonsky hardcore to nebude Jinak Lee 101, je klasika. Radim je nekam k Levi's vintage clothing. Lepsi Leecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Je to selvedge denim (ten bilej prouzek); blednout to bude, takze raw. Jen si nejsem jisty puvodem latky. Ale zadny vysokouncovy japonsky hardcore to nebude Jinak Lee 101, je klasika. Radim je nekam k Levi's vintage clothing. Lepsi Leecka.Takže by v nich mělo jít chodit hnedka od začátku?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 (upraveno) Takže by v nich mělo jít chodit hnedka od začátku?:-)To ale není to pravý ořechový ..Dělám si srandu. Pirx píše, že JB jsou 14.8oz. To je docela lehoučká látka, ono se to poddá. Mám 15oz Momotaro a ty jsou krásně mekkoučký, možná až moc, ale to bude materiálem (zimbabwe cotton). Unbranded jsou 14.5oz a jsou pocitově tužší. Lee 101 píšou 13.75oz, takže trochu lehčí látka. Ale ono to časem všechno povolí. Horší budou ty 20+oz extrémy. edit: ale ty vyšší gramáže zase krásně blednou, víc se šisujou na exponovaných místech. Upraveno 26. února 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Todlencto uměj ty líčka. Je to dostatečnej humus? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Approved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Pockej to mi chces rict,ze takhle pak vypadaj??To je jeden a ten samej model jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Když vidím ten telefon v tý kapse . . .Nechtěl bych vidět líčka po Daliboru Jandovi . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Pockej to mi chces rict,ze takhle pak vypadaj??To je jeden a ten samej model jo?Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Když vidím ten telefon v tý kapse . . .Nechtěl bych vidět líčka po Daliboru Jandovi . . . .Mne se udelalo spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Tvl to snad neni mozny,tak to je bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Ale to prase to zřejmě pralo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Ale to prase to zřejmě pralo.Ale po třech letech nošení kvůli týhle fotce Tvl to snad neni mozny,tak to je bomba.O tom to je pane edgi. Z modrých tuhých trubek k tomu, co je na obrázku však cesta dlouhá Když vidím ten telefon v tý kapse . . .Nechtěl bych vidět líčka po Daliboru Jandovi . . . .Si zabil. Pokud existují, mají obrovskou sběratelskou hodnotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 At nezakladam novy vlakno, tak to soupnu sem. Nechal jsem se od vas zblbnout a objednal unbranded 201. Potreboval bych ale radu, kde k tomu sehnat poradnej remen. Chtel bych cernej, nejlepe z dvojitej kuze 4 cm a vic. Na par odkazu na sedlare na netu sem narazil. Treba pasek od pana Tlusteho se mi libi, ale ma max 4 cm a cenovka je kolem 3 litru.Myslite ze cena takového remenu je adekvatni? Hodte kdyztak nejaky tipy, nebo pripadne postrehy o sirce pasku a tak. Dik PS: Cernej potrebuju proto, ze jsem si take objednal cerny iron rangery od RW, ale to patri do jinyho vlakna co me ma take na svedomi :-). Jsem asi ovce ....beeee :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Občas tady v inzerci prodává svoje řemeny Zrno. Zkus se obrátit na něj. Mám od něj 2 ks a jsou super.Řemen od Tlustého za 3 litry, ač mám od něj peněženku, se mi zdá dost předraženej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Hele a kluci z DH by Ti s paskem nepomohli? Jinak o tech rangerech taky uvazuji, o broque, tak pak dej prosim reference jak si spokojenej.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se