Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak mam nachozeno asi 20km v Japan Blue. Jsem celej modrej, vcetne kouli, u kterej je to castecne indigo a castecne zhmozdeniny a odreniny. Posledni knoflik zapinam furt jen s pomoci hasaku. Sundava mi je milostiva pani, ted naposled kdyz to konecne povolilo, nacouvala hlavou do radiatoru.

Porad verim, ze je to tak spravne  :punk:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

:cheers: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pánové, prosím proklepněte mi je, jestli to je to, o čem tady básníte  :) .  Vypadá to takové stay traditional, ale nechám si poradit, děkuji

http://www.ebay.co.uk/itm/New-LEE-101-Rider-Jeans-Dry-Raw-Selvedge-Japan-Denim-Otter-Wax-Regular-13-75o-z-/321449188465?pt=LH_DefaultDomain_3&var=510318002206&hash=item4ad7dd5c71

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Je to selvedge denim (ten bilej prouzek); blednout to bude, takze raw. Jen si nejsem jisty puvodem latky. Ale zadny vysokouncovy japonsky hardcore to nebude :) Jinak Lee 101, je klasika. Radim je nekam k Levi's vintage clothing. Lepsi Leecka.

Takže by v nich mělo jít chodit hnedka od začátku?:-)

Odkaz ke komentáři

Takže by v nich mělo jít chodit hnedka od začátku?:-)

To ale není to pravý ořechový :)..Dělám si srandu. Pirx píše, že JB jsou 14.8oz. To je docela lehoučká látka, ono se to poddá. Mám 15oz Momotaro a ty jsou krásně mekkoučký, možná až moc, ale to bude materiálem (zimbabwe cotton). Unbranded jsou 14.5oz a jsou pocitově tužší. Lee 101 píšou 13.75oz, takže trochu lehčí látka. Ale ono to časem všechno povolí. Horší budou ty 20+oz extrémy.

edit: ale ty vyšší gramáže zase krásně blednou, víc se šisujou na exponovaných místech.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Todlencto uměj ty líčka. Je to dostatečnej humus?

Odkaz ke komentáři

Ale to prase to zřejmě pralo.

Ale po třech letech nošení kvůli týhle fotce :)

Tvl to snad neni mozny,tak to je bomba.

O tom to je pane edgi. Z modrých tuhých trubek k tomu, co je na obrázku však cesta dlouhá

Když vidím ten telefon v tý kapse . . .

Nechtěl bych vidět líčka po Daliboru Jandovi . . . .

Si zabil. Pokud existují, mají obrovskou sběratelskou hodnotu :D

Odkaz ke komentáři

At nezakladam novy vlakno, tak to soupnu sem. Nechal jsem se od vas zblbnout a objednal unbranded 201. Potreboval bych ale radu, kde k tomu sehnat poradnej remen. Chtel bych cernej, nejlepe z dvojitej kuze 4 cm a vic. Na par odkazu na sedlare na netu sem narazil. Treba pasek od pana Tlusteho se mi libi, ale ma max 4 cm a cenovka je kolem 3 litru.

Myslite ze cena takového remenu je adekvatni? Hodte kdyztak nejaky tipy, nebo pripadne postrehy o sirce pasku a tak. Dik

PS: Cernej potrebuju proto, ze jsem si take objednal cerny iron rangery od RW, ale to patri do jinyho vlakna co me ma take na svedomi :-). Jsem asi ovce ....beeee :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...