Diamondking Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 (upraveno) No super Wrangle, fakt využity do poslední minuty, jo a to jsem je ještě dostal jako zánovní od bráchy.... Upraveno 5. listopadu 2020 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Nechcete se někdo přidat k objednávce? Je to hrnek IH Fóra Made in Japan, hrnek za 10USD a doprava 8USD, která s počtem hrnků nestoupá, zasíláno z UK https://www.ironheart.co.uk/outlet/ihg-055-ihf.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Jelikož jsem nutně, ale opravdu nutně potřeboval černé jeansy, tak jsem si koupil toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Já taky potřeboval cerny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 No paráda....... IH.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Konečně po dlouhé době si tady někdo koupil slušný gatě. Za mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Jako musím říct, ze zpracování je fakt neskutecny, to plátno v kapsách, síti, poutka, všechno je úžasný. Ale samozřejmě tech 21oz je narocny. Ale tentokrat to už dam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Moty, nechával jsi délku 36 nebo jsi to nechal zkrátit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 před 3 hodinami, Moty napsal: Jako musím říct, ze zpracování je fakt neskutecny, to plátno v kapsách, síti, poutka, všechno je úžasný. Ale samozřejmě tech 21oz je narocny. Ale tentokrat to už dam 25oz už rozcházím cca 2 -3 měsíce, ale že se v nich cítím jako v bavlnce se říci nedá. 21oz je pohoda. To dáš do 14 dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 (upraveno) Díky, pevně v to doufám:-D Předpokládám, že to chce je mít denně, aby to šlo tak rychle, zatím když sem si zavazoval RW tak sem málem vytekl a přefikly mě vejpůl Edit: Ještě potřebuju Johnny Cash III a černej vohoz bude ideální Upraveno 1. prosince 2020 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Tak fandím, jejich košile jsou úžasný, snad ještě lepší než ty gatě. Já se na podzim navezu do jejich flanelek a na konci jara s těžkým srdcem ukládám do skříně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Prosim vas. Ked mi sadnu levis 511 34/34, vedeli by ste dat odporucanie, aku velkost a strih IH by som mohol kupit ? Ja meram seba, svoje rifle, konfrontujem s IH tabulkami a neviem sa z toho vysomarit. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 nejsem zas takový znalec, ale každý typ IH ma jiné rozměry i jednotlivé výrobní šarže, takže se opravdu přeměř a porovnej tabulky velikostí konkrétního typu, těch rozměrů tam je dost, aby si se trefil. Nedávno jsem to četl na IH foru, kdy tam Giles psal, že každá šarže stejné košile může mít +/- jiné míry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 před 2 hodinami, ivan_989 napsal: Prosim vas. Ked mi sadnu levis 511 34/34, vedeli by ste dat odporucanie, aku velkost a strih IH by som mohol kupit ? Ja meram seba, svoje rifle, konfrontujem s IH tabulkami a neviem sa z toho vysomarit. Dakujem Ivane a UB sa osvedčili ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 (upraveno) před 3 hodinami, ivan_989 napsal: Prosim vas. Ked mi sadnu levis 511 34/34, vedeli by ste dat odporucanie, aku velkost a strih IH by som mohol kupit ? Ja meram seba, svoje rifle, konfrontujem s IH tabulkami a neviem sa z toho vysomarit. Dakujem Já mám 511 34/32. IH mám 555 14oz taky 34. Délka je už z výroby 36, ale na přání ti to zkrátí. Zpočátku byly dost těsné, ale po cca dvou týdnech se roztáhly a mám je akorát. Jinak třeba IH 555 jsou dost těsné po celé délce, tak bacha na to. Upraveno 2. prosince 2020 uživatelem Diamondking Doplnění informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 před 4 hodinami, AKUC napsal: Ivane a UB sa osvedčili ? Ub sadli, super, ale tie čo mam sú tenšie a začínajú byť semtam moc vysuchane a čakám trhliny coskoro. Teraz mali Soso 50% off na custom jeans, tak som si tam niečo vyklikal, do mesiaca ich usiju a pošlú, to som zvedavý před 3 hodinami, Diamondking napsal: Já mám 511 34/32. IH mám 555 14oz taky 34. Délka je už z výroby 36, ale na přání ti to zkrátí. Zpočátku byly dost těsné, ale po cca dvou týdnech se roztáhly a mám je akorát. Jinak třeba IH 555 jsou dost těsné po celé délce, tak bacha na to. Dikymoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 V 1. 12. 2020 v 13:06, Moty napsal: Díky, pevně v to doufám:-D Předpokládám, že to chce je mít denně, aby to šlo tak rychle, zatím když sem si zavazoval RW tak sem málem vytekl a přefikly Moty L36 není sú dlhé? Máš ich zahnuté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 jasně, raw denim se standardně dělají v L36 a mám je zahnuté, hezky vynikne okraj látky při ohybu https://www.heddels.com/2017/08/affordable-selvedge-denim-five-plus-one/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Naživo to vypadá asi takto... Standardně nosím délku 32 a toto je 36.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se