Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Už dlouho jsem se díval po keramických hodinkách, ale z různých důvodů mně nic nenadchlo na první dobrou. U většiny včetně Rado to byl především na papíře velký rozměr. Ocelové CC jsem viděl vícekrát naživo a nezaujaly mne, ale pak jsem měl možnost zkusit tohle, neodolal jsem a udělal si radost. Ten poloprůhledný ciferník k materiálu velmi sedí jako svého druhu high-tech reinterpretace mechanických hodinek a keramika k průkopníkovi technologie taky. Poloprůhlednost je super, výsledek není rušivý jako běžné skeletony a skrz je vidět, jen když člověk chce. Dvoubarevné uspořádání s ocelovými detaily dělá hezký kontrast, imho zajímavější než celočerná keramika.

Škoda absence data, ale s poměrně malým kalibrem by to asi rozumně nešlo udělat. Trochu jsem se bál strojku, jednak kvůli pohybu vteřinovky při 21.600 bph, jednak kvůli stigmatu "obyč ETY", ale naživo mně to nijak neuráží a Nivachron + 80h rezerva jsou příjemný bonus.

Sluneční odlesky z prostorové konstelace strojku, ciferníku, ruček, indexů, velmi decentně vypouklého skla a lunety jsou okouzlující😍

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 7 hodinami, Chronopetr napsal:

Gratuluji! Jak píšeš, i jen na fotce jsou parádní, na živo to musí být pastva pro oči! 

Díky, jsem sám překvapený, jak mne nadchly a nemůžu se vynadívat.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak si do třetice postnu sám😀 Zdánlině obyčejné hodinky, ale udělají víc radosti než mnohem dražší kusy. Škoda, že je neumím cvaknout opravdu reprezentativně, ta měňavost a kontrast lesku s matnou keramikou se na snímku nedá postihnout.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...