Kostra Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Ahojte, pořídil jsem si nedávno nový phone Nokia Lumia 920 (hlavně kvůli foťáku a navigaci) ale ať pátrám, jak pátrám, nemůžu nikde najít nastavení velikosti výsledných fotek. Jde mi o to, že bych občas rád hodil něco na fórum, ale výsledné fotky jsou 2 MB +, takže nepoužitelné. Dá se to nějak poladit přímo v telefonu nebo se to pak musí prohnat přes nějaký program v PC (případně jaký)? Předem díky za rady, Tom
nickolas Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 WP nemam, ale Tapatalk by to měl vyresit za tebe. Pokud to teda budes davat pres nej...<br /><br /><br />Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
Liqid Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 V nastavení foťáku to někde musí být. A nebo se s tim piplat a udělat to na PC.
Kostra Odesláno 24. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Tak přes ťapku asi cesta nepovede. Zkušebně poslané foto v sekci co máte pravě na ruce vypadá příšerné (originál byl fakt pěkný):-( To že to někde musí byt v nastavení foťáku jsem si myslel taky, ale už týden se s tím drbu (četl jsem už i návody) a nic. Pokud má někdo osobní zkušenost, prosím sem s ní, pokud ne, budu vděčný i za doporučení nějakého user friendly programu na PC.
Begi Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 tiez som to riesil, bohuzial mam ten isty telefon.Tapka sa po urcitej aktualizacii zlepsila co do kvality, ale nastavovat to nijako nejde. Ja to riesim tak, ze tam mam appku na nahravanie fotiek na Picassu (google). Skopirujem si link na fotku a vlozim do prispevku v Tapatalku. WP8 Tapku by mali este vylepsit, no kedy a ci vobec to bude nejako rozumne fungovat, to je tazke predikovat...
Filippo Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Pokud máš propojený telefon se Skydrivem tak tam se ihned po vyfocení posílají zmenšené fotky (dá se poslat i originální rozlišení).
Kostra Odesláno 24. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Díky za rady kucí, odzkouším.
KFL Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Musíš si sosnout aplikaci na resize fotek nebo nějaký foto editor. Foťák nativně fotí do origo rozlišení (stejně tak aplikace Nokia SmartCam).
Kostra Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Díky. Nějaký tip na konkrétní appku bys neměl prosím?
Viktor Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 třeba FastStone Photo Resizerhttp://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/prevody_a_optimalizace/faststone-photo-resizer/?g[hledano]=resizer&g[oz]=3.2
Kostra Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Děkuji za všechny děti:-)Podařilo se mi najít i appku na win storu, Image compressor a vypadá, že funguje. Chtělo to ten správný vyhledávací výraz, díky Viktore.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se