sibirnaya Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 sem vam prelozil clanek, vy hovada ignorantsky Jiste to mnohym nebude po chuti, nicmene jsou symbolem valky ve Vietnamu, co se tyce hodinek Behem valky ve Veitnamu, vojaci travili opustaky v meste Olongapo, lezicim vedle namorni zakladny Subic Bay Filipiny Mesto dalo vojakum moznost se pobavit a odreagovat V Olongapu se potkavali prislusnici namornich potapecu, tulenu, clenove podvodnich demolicnich tymu, specialnich jednotek, a to vse vedlo ke zrozeni rucne vyrabenych naramku, vyrobenych remeslniky z tohoto mesta, a customizovanych pro kazdeho vojaka bud insignii jednotky nebo jinym znakem. Poptavka po techto naramcich vedla k rozkvetu stankove vyroby ve meste, a byly nazyvany podle mesta vzniku Olongapo naramky Prvni naramky jsou spojovany s Benrus I Ale pak se vyrabely na vsechny hodinky vojaku K zakazkove vyrobe mohl vest jakykoliv duvod, i trebas prislusnost k lozi zednaru, jako tyhle Eterny Ale bezne nesly tyto naramky insignie jednotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Díky za osvětuPořád vošklivý, ale díky historii už snesitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Děkuji za rozšíření obzoru, teď se mi líbí ještě více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejkej Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Veľmi zaujímavé. Navyše tá história k tomu, to je fakt niečo. Opäť som sa niečo nové naučil a pokochal sa peknými hodinkami, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Ale bezne nesly tyto naramky insignie jednotky Ty tam mas americkyho orla a nejakyho potapece, jestli jsem se dobre dival. Podle ceho jsi vybiral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Sibiř z čeho to je? Leskne se to jak silber, ale to je asi díky měkkosti blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 S tím příběhem mi to dává smysl. Příjemné hodinkové osvěžení! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Ty vado, jen aby to Mekongu nezrezlo až popluješ tím hlídkovým člunem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 sem vam prelozil clanek, vy hovada ignorantsky Správně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Ty tam mas americkyho orla a nejakyho potapece, jestli jsem se dobre dival. Podle ceho jsi vybiral?Jaffy mi poslal fotku vseho moznyho, zn. vyber si, pytcho, tak sem si vybral co se mi libilo.. Sibiř z čeho to je? Leskne se to jak silber, ale to je asi díky měkkosti blbost...je to nerez, tvrdy je to dost, este jak je to prohly, tak to fakt vydrzi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 je to nerez, tvrdy je to dost, este jak je to prohly, tak to fakt vydrzi.. Chtělo by to hodit do nějaké krabice se šroubama a nechat to mlít aby to chytlo patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 vim, ale zatim to necham tak asi, vojaci to taky meli prvni vecer krasny leskly, kdyz to sli oslavit za devcaty do bordelu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 jeste si nech udelat jeden na vintage suby, at muzes na sraz za drsnaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 kdybych vedel, ze tvoje jsou 88, tak jsem koupil od jaretta jeho 72 a presne to udelal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Díky za osvětlení a přeložení článku. Uvažuju o něm ještě víc. Jen budu muset popřemýšlet na jaké hodinky a nebo ( a to by bylo nejlepší ) , kdybych si vzpoměl, co jsem nosil na ruce za hodinky na vojně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Díky za osvětuPořád vošklivý, ale díky historii už snesitelný +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 ... oslavit za devcaty do bordelu.. Kam vyrážíš? Ani nevím, co teď v Brně letí nebo že by do Znojma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 nejvetsi kur*a siroko daleko je gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 A jak se to nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 nosi se to dobre, jeste si to teda zlehka doupravim kombinackama, ale spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se