marosh Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 Šel jsi na to ultimativně Sibiřu a tak to má být.Pokuď si položíme, už zlidovovělou otázku: " ...kdo z Vás, pánové, na tohle má?"Sibiř, ten jo.
Alexion Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 musim povedat, ze to vobec nevyzera zle. len podla druhej fotky by som tipoval ze ten naramok musi trochu rezat resp. tlacit.nieco take som ale este nevidel a preto respect
Chosef76 Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 musim povedat, ze to vobec nevyzera zle. len podla druhej fotky by som tipoval ze ten naramok musi trochu rezat resp. tlacit.nieco take som ale este nevidel a preto respect řezat to musí, aby v případě největšího ohrožení se tím dal podříznout nějakej rákosník.
Jeronimo Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 Pěkné vlákno. Jedině Seika by přežily ofenzivu TET. Přidám ještě pár prdlavek a třaskoprdek: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
jankoxxx Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 honzo, toto na morave urcite este nikto nema zeby si zapocal novy trend na chronomagu??
PNS Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 Tak si říkám, jsou to ty hodinky co má M. Sheen, nebo nejsou? Troška jsem googlil, a jsou to ony! Tak to je super kombo, congratz!
F.B. Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 Honzo, môžeš postnúť i originál link na článok? Rád by som ho preposlal ľuďom, čo ten film žerú (podobne ako ja?) Vďaka, za článok i super čítanie a obrázky! F.
Guest Kamil Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 Článek, jiný článek s objednávkou, jiná možnost objednávky.
F.B. Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 Článek, jiný článek s objednávkou, jiná možnost objednávky. Dík, Kamil F.
sibirnaya Posted November 28, 2013 Author Report Posted November 28, 2013 Chtělo by to hodit do nějaké krabice se šroubama a nechat to mlít aby to chytlo patinu. vim, ale zatim to necham tak asi, vojaci to taky meli prvni vecer krasny leskly, kdyz to sli oslavit za devcaty do bordelu.. tak vcerejsi vecer jsem si uzil leskly tah a dneska uz prosel brusnou kurou. ted se mi to libi vic, co rikate? jen nevim, jestli mam ty vodznacky nechat leskly, nebo zbrousit taky..
Honza.manta Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 Sibiř - nerozčiluj mně kurňa! Už po těch želvách čumím jak o život.
Tikal Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 To mi vyprávěj, normálně jsem se přistihl,jak si vybírám odznáčky na pásek
sashator Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 Sibiř, ty jsi stejně král! Autentičnost mám u vintage kousků rád, ale ty tomu dáváš ještě větší rozměr...jinak ta broušená forma je vzhledem k pouzdru podle mě lepší a klidně bych přejel i odznaky, za zkoušku nic nedáš a případně je zase přeleštíš PS- jinak už si taky hraju s myšlenkou si 6105 na léto koupit a to jenom kvůli tobě
Honza.manta Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 To Tikal: Dáme hromadnou objednávku?
Jeronimo Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 (edited) Sibiř, ty jsi stejně král! Autentičnost mám u vintage kousků rád, ale ty tomu dáváš ještě větší rozměr...jinak ta broušená forma je vzhledem k pouzdru podle mě lepší a klidně bych přejel i odznaky, za zkoušku nic nedáš a případně je zase přeleštíš PS- jinak už si taky hraju s myšlenkou si 6105 na léto koupit a to jenom kvůli toběPřebroušený tah je dobrý, ale odznáčky bych klidně nechal tak jak jsou. Ať to má nějaký kontrast. Psovi taky přece nebudu brousit koule, aby se mu neleskly. Edited November 28, 2013 by Jeronimo
Ohm-Aztec Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 Už slyším Sibiře: "Miluju vůni napalmu po ránu..."
instant Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 Kedze vidim ze velka cast z vas ma medzery vo vzdelani, tak len dodam ze ten kratky borec co to na konci filmu schytal od Seikara, tak ten posetilec nosil suby.. hehe Sibir: do*ebal si ich velmi vkusne - sam som na nich planoval safir a relume, ale som velky tlsty lenivec, tak mi treba
Tikal Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 To Tikal: Dáme hromadnou objednávku? Snad ne, jedu na hory vystydnout
Recommended Posts