Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šel jsi na to ultimativně Sibiřu a tak to má být.

Pokuď si položíme, už zlidovovělou otázku: " ...kdo z Vás, pánové, na tohle má?"

Sibiř, ten jo.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musim povedat, ze to vobec nevyzera zle. len podla druhej fotky by som tipoval ze ten naramok musi trochu rezat resp. tlacit.

nieco take som ale este nevidel a preto respect  :eek:

Posted

musim povedat, ze to vobec nevyzera zle. len podla druhej fotky by som tipoval ze ten naramok musi trochu rezat resp. tlacit.

nieco take som ale este nevidel a preto respect  :eek:

řezat to musí, aby v případě největšího ohrožení se tím dal podříznout nějakej rákosník. 

rambo.jpg

Posted

Tak pravil chirurg..

Posted

Pěkné vlákno. Jedině Seika by přežily ofenzivu TET. Přidám ještě pár prdlavek a třaskoprdek:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Honzo, môžeš postnúť i originál link na článok? Rád by som ho preposlal ľuďom, čo ten film žerú (podobne ako ja?)

Vďaka, za článok i super čítanie a obrázky!

F.

Posted

Chtělo by to hodit do nějaké krabice se šroubama a nechat to mlít aby to chytlo patinu.

vim, ale zatim to necham tak asi, vojaci to taky meli prvni vecer krasny leskly, kdyz to sli oslavit za devcaty do bordelu..

tak vcerejsi vecer jsem si uzil leskly tah a dneska uz prosel brusnou kurou. ted se mi to libi vic, co rikate? jen nevim, jestli mam ty vodznacky nechat leskly, nebo zbrousit taky..

DSC02120_zps1b3d57b4.jpg

DSC02124_zps2b25c496.jpg

DSC02123_zps3a042be7.jpg

DSC02125_zps047d85cd.jpg

Posted

Sibiř, ty jsi stejně král! Autentičnost mám u vintage kousků rád, ale ty tomu dáváš ještě větší rozměr...jinak ta broušená forma je vzhledem k pouzdru podle mě lepší a klidně bych přejel i odznaky, za zkoušku nic nedáš a případně je zase přeleštíš

PS- jinak už si taky hraju s myšlenkou si 6105 na léto koupit a to jenom kvůli tobě

Posted (edited)

Sibiř, ty jsi stejně král! Autentičnost mám u vintage kousků rád, ale ty tomu dáváš ještě větší rozměr...jinak ta broušená forma je vzhledem k pouzdru podle mě lepší a klidně bych přejel i odznaky, za zkoušku nic nedáš a případně je zase přeleštíš

PS- jinak už si taky hraju s myšlenkou si 6105 na léto koupit a to jenom kvůli tobě

Přebroušený tah je dobrý, ale odznáčky bych klidně nechal tak jak jsou. Ať to má nějaký kontrast. Psovi taky přece nebudu brousit koule, aby se mu neleskly. :)

Edited by Jeronimo
Posted

Kedze vidim ze velka cast z vas ma medzery vo vzdelani, tak len dodam ze ten kratky borec co to na konci filmu schytal od Seikara, tak ten posetilec nosil suby.. hehe

Sibir: do*ebal si ich velmi vkusne - sam som na nich planoval safir a relume, ale som velky tlsty lenivec, tak mi treba :)