Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím, vyberám pánske hodinky, ale keďže som študentka,môžem si dovoliť minúť tak 45 eur. Pôvodne som bola presvedčená, že kúpim hodinky značky Casio,keďže mi všetci vraveli, že sú kvalitné a len tak sa nepokazia. Dnes som však narazila na hodinky značky Shark, ktoré sa mi zapáčili, neviem však, či je to dobrá značka. 
Hoci na kúpu hodiniek nemám 200-eurový rozpočet, nechcem kúpiť hlúposť, čo sa po ukončení záručnej doby okamžite pokazí. Bola by som teda vďačná, ak by ste mi poradili.
Pripájam aj modely hodiniek, nad ktorými uvažujem.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

No já bych z těchle dvou značek šel do Casia. Ale za 200E se dá najít mnoho, dle mého, i jiných slušných a hezkých hodinek. Zkus tady chvilku počíst a hlavně si pročti prodejní vlákno - tam si uděláš představu o hodinkách v daném cenovém limitu. A hlavně bych nutně nešel do nových hodinek - můžeš mít u použitých hodinek ve velice dobrén stavu  dost mnohem kvalitnějších kousků.

Jo a vítej na fóru!

Posted (edited)

Vzpomněl jsem si, že nějaké Sharky se tu už probíraly:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62412-shark-sportovn%C3%AD-hodinky/?hl=shark

Evidentně to nebude dobrá investice do hodinek a platí: Co je levný to je drahý.

edit: Mám obavu, že hodinky, které by stály za úvahu budou začínat někde na 150 E, chronografy v quartzu někde tak na 200 E.

Edited by geometr
Posted

Za 50 eur nehladaj nic lepsie ako Casio. Keby si rozpocet navysila na 100 eur, mozes sa pozriet na ponuku Seiko a Orient, objednavat by si vsak musela zo zahranicnych obchodov. Na Sharky radsej zabudni, mal som moznost ich zazit nazivo a je to kvalitativne na urovni plastoveho naramku z festivalu. A ten priehlad na suntovy quartz to len podciarkuje :D

Kazdopadne je super, ze hladas rady tu namiesto prezerania aukra. Urcite porozmyslaj nad variantou Seiko, do 100 eur sa zmestis s batarkovym a aj zakladnym mechanickym modelom. V danom pripade je to asi najlepsi pomer cena/vykon. Objednavky zo zahranicia sa bat nemusis, existuju overeni predajcovia.

Posted

Tak, tak na Sharky sa vybodni. A ako radia kolegovia, ak rozpočet nemôžeš navýšiť na takú stovku, tak vyberaj u Casia.

Posted

Ďakujem za všetky rady, Shark-y som hneď zamietla a na CASIO som sa bola pozrieť v predajni. Sú fakt nádherné, oveľa krajšie, než na obrázku, ale je tu jeden problém - sú unisex. Nevadilo by to, keby nebol ciferník malý, viac pasujú žene alebo nejakému mladému chlapcovi než dospelému chlapovi. 
Predavačka mi ukázala hodinky s oveľa väčším ciferníkom značky Secco.  Čítala som tu o nich jednu diskusiu, názory boli rôzne: jedným vyhovovali a chválili ich, druhí zas spokojní neboli. Čo by ste na ne povedali vy?
Cez týždeň sa pôjdem pozrieť aj na ponuku Casia v originálnej predajni, možno tam nájdem niečo cenovo prijateľné, dobre vyzerajúce aj kvalitné. 
Pripájam foto tých hodiniek Secco.

Posted

A to máš hodinky pro sebe nebo pro přítele? Bral bych to tak, že jestli máte rádi aktivní život, tak z tvého výběru Casio, jelikož je tam kvalita a výdrž, no a pokud radši vymetáte diskotéky, tak "multifunkční" Shark, jelikož jsou celkem cool :photo: No, ale musíš počítat s tím, že se můžou tedy kdykoliv pokazit, a t klidně před ukončením záruky"

Zdravím, vyberám pánske hodinky, ale keďže som študentka,môžem si dovoliť minúť tak 45 eur. Pôvodne som bola presvedčená, že kúpim hodinky značky Casio,keďže mi všetci vraveli, že sú kvalitné a len tak sa nepokazia. Dnes som však narazila na hodinky značky Shark, ktoré sa mi zapáčili, neviem však, či je to dobrá značka. 
Hoci na kúpu hodiniek nemám 200-eurový rozpočet, nechcem kúpiť hlúposť, čo sa po ukončení záručnej doby okamžite pokazí. Bola by som teda vďačná, ak by ste mi poradili.
Pripájam aj modely hodiniek, nad ktorými uvažujem.