Ondoni Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Zdravím pánové, napadlo mě založit tohle "neoriginální vlákno", protože mě to opravdu zajímá Na to, jak jsou zastoupeny ve všemožných žebříčcích, tak je tady moc často nevídám.Taky by mě zajímal poměr verzí "No Date" a "Date". Takže vykopávám: Ondoni: LLD/D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 4-5 kusov, viac ich tu nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Ještě by bylo možno uvést, zda má někdo verzi s nápisem 30bar (300meter). Ondoni: LLD/Ddamankapsky: LLD/D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 LLD/D...a náš pan gen. ředitel je nosí ve zlatě. Datumovky jsem si u nich nevšiml, to kvůli tomu šoku. Je to sice snob a blb k tomu, ale vkus má teda ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Chlapi, se za ně stydíte či co? Ještě by bylo možno uvést, zda má někdo verzi s nápisem 30bar (300meter). Ondoni: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/ND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 kalba: LLD/D a k tomu navíc 300m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Dovolil jsem si přihodit Kalbu do seznamu Ondoni: LLD/D damankapsky: LLD/D sery.vlk: LLD/ND kalba: LLD/D (300 meter) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricardo216 Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Ondoni: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwannabeasailor Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Dovolil jsem si, doplnit se do seznamu.Ondoni: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/nd Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem iwannabeasailor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Takže zatím D vs. ND - 4:2. Moderátorům díky za opravu nadpisu! Ondoni: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/nd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Ondoni: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/ndMaxT: LLD/D (300) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Ondoni: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/ndMaxT: LLD/D (300)Pavlucha: LLD/D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) Jsem z toho Vašeho papíru vypadl. Ne, vy jste mě tam vůbec nezařadili. LLD/D 300m Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem GSIA79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenley Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 To spíš ty ses tam sám nezařadil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Ondoni: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/NDMaxT: LLD/D (300 meter)Pavlucha: LLD/DGSIA79: LLD/D (300 meter) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Budou mi chybět a možná se zase někdy na seznam připíšu, nicméně aktuální seznam je již beze mě: damankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/NDMaxT: LLD/D (300 meter)Pavlucha: LLD/DGSIA79: LLD/D (300 meter) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Ho ho hooooo. Priratavam sa do zoznamu Z datumom a nic vacej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 13. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Ho ho hooooo. Priratavam sa do zoznamu Z datumom a nic vacej Dovolil jsem si Tě dát na první místo, protože opatruješ mé bývalé mi3: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/NDMaxT: LLD/D (300 meter)Pavlucha: LLD/DGSIA79: LLD/D (300 meter) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Ooo kolka pocta !! Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Ode dneška mám ty od mi3, takže pak by to asi mělo aktuálně vypadat takto, pokud má zakladatel jiný názor, prosím o korekci : warann: LLD/Ddamankapsky: LLD/Dsery.vlk: LLD/NDkalba: LLD/D (300 meter)ricardo216: LLD/Diwannabeasailor: LLD/NDMaxT: LLD/D (300 meter)Pavlucha: LLD/DGSIA79: LLD/D (300 meter) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se