Přejít na obsah

Manufactured PRIM Brusel

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle jsou krásný radikální hodinky, jak se patří. Konečně akurátní prim bez když a ale, gratuluju všem tvůrcům i budoucím majitelům !!

V této souvislosti jsem ovšem zaznamenal, jak se prim na svém novém webu přeorientoval na skutečné znalce - nikde jsem se nedočetl, jaký strojek se to do hodinek montuje, jak se natahuje atd....  to musí být zřejmě každému jasné, že. Za to jsem našel několik vět o sklíčku, které je, považte, z jednoho kusu !!!!! Otázka je snad jen, jak dlouho z jednoho kusu bude........... :D :D To je karikatura ........

Cigi, všechny údaje, které ti schází tam jsou, jen si je musíš rozkliknout přes link ZOBRAZIT VLASTNOSTI .

Odesláno (upraveno)

Cena je jistě příliš vysoká, užitnou hodnotou mnohonásobně převyšující, po technické a nákladové stránce neopodstatněná,    a tak dál blá blá ....... ale za takhle oduševnělý hodinky se mi to zdá přiměřený poměr cena/výkon, nemohu si pomoci. 

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Jo , veselou :D, dokonce jsem zas moh pochválit prim, což dělám nejradši, a to mi ji eště večír vylepšil koncert , jen se mi z tý kostelní lavice, na který jsem tam seděl, ozval houser a nejčko je to zas dole ...........

Upraveno uživatelem cigi
  • po 4 týdnech...
Odesláno

aa koukam ze jsme se konecne dockali toho mensiho prumeru :)

nemel jsem je nazivo v ruce, ale co proste na prvni pohled tezko travim je ta korunka. proc proboha na bruselsky hodinky takovy obrovsky odsazeni? to se mi nelibi :( vypada to jako vopasovana kulicka z loziska

nevi nekdo jak jsou ty hodinky tlusty?

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Varování!!!

Kdo jste si koupili nástěnné hodiny Prim Brusel, tak si před skončením záruky zkontrolujte bílý ciferník, jestli je pořád všude bílý podklad!!!

Takovou jsem měl radost, když jsem si je pořídil. Po roce v suchu u knihovny jsem však zjistil uprostřed ciferníku nepěkný šedavý flek!!! (viz dole přiložené obrázky!!!) No kde to udělali soudruzi v Eltónu chybu? No odhaduji, že výrobce škudlil s bílou barvou a pak na tenkou vrstvu bílé barvy zespoda připlácli strojek s černou podložkou a ta černota pak prosákla, až na mne "vykoukla" - no hnus velebnosti. Již jsem to reklamoval.

Edit: Upřesnění textu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Mipa
Odesláno

Né, tam prosakuje ta pravá radost a jedinečnost značky, která si jako jedna z mála hodinarskych firem na světě dělá všechno sama .....

• po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Dovolím si pokračovat v tomto, již zapomenutém vlákně.

Mě se prostě líbí..... opravdu mě to překvapilo - mile, zkoumám, cenu nekomentuji...

Chtěl jsem a stále vybírám formální PRIMKY, můj favorit doteď byly ty nové modré TRAKTORy, ale teď fakt váhám.

dotaz mimo: je to stejné pouzdro, jak na Traktory, co teď dělají?

poznámka: se před vánoci v Primu roztrhl pytel asi...

https://www.prim.cz/prim-brusel-40-c

• Like 1
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...