IzTaPa Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 (upraveno) http://www.shinola.com/shop/watches/the-wright-brothers-limited-edition-watch-46mm.html#shinola=SpVPKhn9Jd0 velikost ok - 40mm. skoda jen, ze tam rvou pouze tu Rondu a ne neco kvalitnejsiho mechanickeho... Upraveno 10. prosince 2013 uživatelem IzTaPa
villain83 Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Pěkná korunka,cibuli mám rád,ale nechápu ty obří nápisy ve spodní části cifru,jinak opravdu škoda toho strojku,tvarově nejsou zlý.Ještě teda datumka mě ruší.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 'Co to máš za hodinky?''Čivola brotrs.''Ciwe.'
geometr Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 No jo, takový Paneraie s kyklopem alá Rolex.
shag Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Uz sa trochu kontrolujte, co sem rubete.
tombed Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 http://www.phrases.org.uk/meanings/114000.html
Exiztence Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Takže je tam Ronda, kterou oni rozeberou a amící znova postaví aby napsali že je to hand assembled v Detroitu?
IzTaPa Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 (upraveno) V 10. 12. 2013 v 22:04, tombed napsal: wannabe tam nevidíš? jo, vidim tam designove elementy navitimeru, subu, SMP a PAMu. a rucicky obslehli z PRIM brusel, jen tam navic dali tu lumi edit: ale trochu vazne -- pouzdro je hranaty, stejne jako u PAMu. brus je ale jiny, jedine by to byl mix klasickych a radiomiru. korunka radiomiry nejak moc nepripomina. rucicky jsou univerzalni, myslim, ze bychom je nasli na spouste dalsi hodinek. se shinola mam jeden problem, o kterem jsem psal uz driv - ten US design mi prijde takovy nemotorny, vsechny designove prvky mi pripadaji zbytecne velky a jakoby nedodelany (ikdyz tahle limitka asi ze vsech modelu nejmene). 'assembled in US' logiku jsem jeste nepochopil - proc rozebirat uz hotovy baterkacovy strojek jen proto, aby si to chlapci v detroitu cvicne slozili? proc to nedelaji jak italove s botama, na ktere si uz v rumunsku nechaji rovnou vyrazit 'made in italy'? a ted jsem si vsimnul, ze jsem nahoru dal link na 46mm model a ne 40mmhttp://www.shinola.com/shop/the-wright-brothers-limited-edition-watch-40mm.html#shinola=SpVPKhn9Jd0 Upraveno 10. prosince 2013 uživatelem IzTaPa
azeppelin Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Aby z tebe nebyl za chvíli druhý mikromaxi
IzTaPa Odesláno 11. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 V 10. 12. 2013 v 23:30, azeppelin napsal: Aby z tebe nebyl za chvíli druhý mikromaxiA procpak?
mclusky Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Shinola dělá krásné kousky, zbytečně bych se v tom nerejpal. Ta absence mechanických strojků je samozřejmě něco jiného, u hodinek s takhle pěkným retro designem je to opravdu škoda a body dolů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se