Viktor Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Já bych se vyhnul řadě Portofino, to jsou pro mě takový tuctový hodinky bez IWC DNA. Ještě tak starý jednoduchý modely, tahle poslední řada mi přijde jak Longines.
koveras Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Jj,312 su zatial najnepresnejsie hodinky co som kedy mal.Za mesiac cca 4-5 minut do plusu,stabilne uz par mesiacov.
cannondale Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Pokud to ještě tedy trochu rozvedu...vaše preference ještě na jinou značku s in-house než-li mé zmiňované? S cenovkou max. do 200tis.? Jestli existují...?
bandicoot Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Pokud máš dvěstě, tak tam se vejde Spitfire chrono v pohodě ne?
Jirka35 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Pokud to ještě tedy trochu rozvedu...vaše preference ještě na jinou značku s in-house než-li mé zmiňované? S cenovkou max. do 200tis.? Jestli existují...? Jaeger LeCoultre, Glashütte Original, Blancpain, Girard Perregaux, Zenith
Hasňa Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Za 200 jsou krasne iwc inhausy. Osmidenni Portofino, s rezervou Mission Earth, famozni Spitfire.
cannondale Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Jak vidím, dostávám se přesně tam kam jsem čekal, že stejně neušetřím :-) Každopádně bych si rád koupit nejlépe dvoje. Jedny sportovní a druhé oblekovky... Rozhodnutí ale nebude jednoduché :-) Každopádně bych nerad převáděl hodnotu hodinek na peníze, určitě by to měly být takové, se kterými se budu cítit dobře...jen když už jsem se takto rozhodl nakoupit, tak s tím, že jsou opravdu kvalitní...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Spitfire se mi s dobou libi vice a vice. Ale v tehle cene je toho uz mraky.
sashator Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Tak s takovým limitem máš velké možnost- jak psal Hasňa IWC, za mě El Primera od Zenithu, Rolex...pokud chceš ale dvoje tak to bude kompromis a s inhousem (u obou) bude asi problém....ještě u sportovních nesmím zapomenout na Omegy (Aqua Terry či Planet Ocean)- inhouse kalibr za cenu do 100tis
cannondale Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Omega je fajn, kamarád má dvoje a spokojenost...jen mi příjde, že jich je tady na můj vkus trochu hodně a taky trochu i Swatch group, do kterého patří...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) Nebo treba Damasko DK10 a DK13. Dva inhausy, spolu pod 200, spicka materialovych moznosti dneska, mimo hlavni proud, nenapadne, v mnoha smerech jedinecne. Ale jen pro nekoho s velkyma kulama, kdo nepotrebuje prestiz a imidz. Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem Hasňa
bandicoot Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Hasňa jde dobrým směrem, mít jedny na prestiž a druhé znalecké taky není od věci.Jako sportovní třeba Mühle Marinus GMT.
cigi Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) Dvěstě je za rolex moc. Za dvě stě asi JLC , třeba reverso. O patro výšší IWC Případně bych se svěřil Hasňovi, v schaffkách se myslím ze zkušenosti vyzná - ty vintážní kusy jsou opravdu výborné. Nebo bych se pozeptal na ty GO v prodejní sekci. Ale jestli ti sedí PAM, tak PAM. Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem cigi
cannondale Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Nebo treba Damasko DK10 a DK13. Dva inhausy, spolu pod 200, spicka materialovych moznosti dneska, mimo hlavni proud, nenapadne, v mnoha smerech jedinecne. Ale jen pro nekoho s velkyma kulama, kdo nepotrebuje prestiz a imidz.Zajímavé hodinky, jen bych asi byl nesvůj, když nejsou swiss made, což určitě nemá nic společného s kvalitou...jde jen o pocit.
cannondale Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Dvěstě je za rolex moc. Za dvě stě asi JLC , třeba reverso. O patro výšší IWC Případně bych se svěřil Hasňovi, v schaffkách se myslím ze zkušenosti vyzná - ty vintážní kusy jsou opravdu výborné. Nebo bych se pozeptal na ty GO v prodejní sekci. Ale jestli ti sedí PAM, tak PAM.Jak píšeš vintážní kusy od IWC jsou fakt krásné a líbí se mi...
sashator Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Tak pokud ti vadí proflaklost značky tak za mě Zenith nebo IWC, na Němce nemám ještě kule
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se