Přejít na obsah

IWC vs Panerai

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jak vidím, dostávám se přesně tam kam jsem čekal, že stejně neušetřím :-)

Každopádně bych si rád koupit nejlépe dvoje. Jedny sportovní a druhé oblekovky...

Rozhodnutí ale nebude jednoduché :-)

Každopádně bych nerad převáděl hodnotu hodinek na peníze, určitě by to měly být takové, se kterými se budu cítit dobře...jen když už jsem se takto rozhodl nakoupit, tak s tím, že jsou opravdu kvalitní...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s takovým limitem máš velké možnost- jak psal Hasňa IWC, za mě El Primera od Zenithu, Rolex...pokud chceš ale dvoje tak to bude kompromis a s inhousem (u obou) bude asi problém....ještě u sportovních nesmím zapomenout na Omegy (Aqua Terry či Planet Ocean)- inhouse kalibr za cenu do 100tis

Odkaz ke komentáři

Dvěstě je za rolex moc. Za dvě stě asi JLC , třeba reverso. O patro výšší IWC :D Případně bych se svěřil Hasňovi, v schaffkách se myslím ze zkušenosti vyzná - ty vintážní kusy jsou opravdu výborné. Nebo bych se pozeptal na ty GO v prodejní sekci.

Ale jestli ti sedí PAM, tak PAM.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Nebo treba Damasko DK10 a DK13. Dva inhausy, spolu pod 200, spicka materialovych moznosti dneska, mimo hlavni proud, nenapadne, v mnoha smerech jedinecne. Ale jen pro nekoho s velkyma kulama, kdo nepotrebuje prestiz a imidz.

Zajímavé hodinky, jen bych asi byl nesvůj, když nejsou swiss made, což určitě nemá nic společného s kvalitou...jde jen o pocit.

Odkaz ke komentáři

Dvěstě je za rolex moc. Za dvě stě asi JLC , třeba reverso. O patro výšší IWC :D Případně bych se svěřil Hasňovi, v schaffkách se myslím ze zkušenosti vyzná - ty vintážní kusy jsou opravdu výborné. Nebo bych se pozeptal na ty GO v prodejní sekci.

Ale jestli ti sedí PAM, tak PAM.

Jak píšeš vintážní kusy od IWC jsou fakt krásné a líbí se mi...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...