Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jsem rád, že jsou v dobrých rukou. Stále doufám, že tu brzo budou dvoje... Už k tomu bylo hodně blízko, ale bohužel to nevyšlo.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

...tak nevím, virus S? Redukce bude nutná.

attachicon.gifDSC02529.JPG

Ty třetí z prava se mi líbí, co jsou zač? Už jsem si dva týdny žádný Seika nekoupil... :-D

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

Na ruce sedí krásně, vůbec nevypadají male. Tohle je na mém 18-18,5 cm zápěstí, které v dnešním dusnu nejspíš nateklo na ještě víc...

*

už jsem je vyzkoušel i uložil. Fakt dobrý a povedený kus.    :cheers:

**

Upraveno uživatelem eloga
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Taky už delší dobu koumám které si pořídím, jinak ty tvoje Seiko SBSS007 jsou-byly moc zajímavé, akorád by bylo škoda je bežným nošením odrbat. Tak asi půjdu do  SNZG13K1 a nebo na něco narazím tu na foru :)

Odesláno

Seika jsem nikdy nevlastnil, takže nevím, ale jak jsem psal v jiném příspěvku o kvalitě se mluvit dá jen v dobrém.

Odesláno

Seika jsem nikdy nevlastnil, takže nevím, ale jak jsem psal v jiném příspěvku o kvalitě se mluvit dá jen v dobrém.

Covece, co prispevek to perla.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tokkotai je u mě stále jednička. Skvěle se nosí, čitelnost je perfektní a docela dost si jich všímají i "normálové", obzvlášť holky. Origo řemen jsem oproti původní skepsi vzal na milost, opravdu k nim krásně sedí. Jasně, brzy vyzkouším zase další, ale je k čemu se vracet.

Zítra si snad vyzvednu nový hodinky, pro mě osobně pecka. Myslel jsem, že je budu mít na ruce už dneska, ale jsem K.O., protože nedokážu spát v letadle. Navíc komu by se chtělo do deště. Ono teda jen dvě hodiny spánku v noci taky dělají svoje :) btw, že oteču i po letu v atru, který nejde tak vysoko, to jsem nečekal. Takže do večera o jednu dírku na řemenu dál...

Odesláno

Po delší době oblekovky, Seiko SARC018.

Mají strojek 6R21, to jest double retrograde a ukazatel rezervy chodu. 

Spokojenost veliká :)

Krásne Spirity :eek:

Odesláno

Průhled samozřejmě mají, ale je to v podstatě taková lepší 6R15. Těžko čekat od Seika něco jiného, to by museli změnit filozofii.

Fotky jsou nic moc, snažil jsem se jen zachytit strukturovanost ciferníku, která je staví o několik tříd výše, než by se podle cenovky zdálo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...