Přejít na obsah

Choroba jménem Seiko

Doporučené příspěvky

Na ruce sedí krásně, vůbec nevypadají male. Tohle je na mém 18-18,5 cm zápěstí, které v dnešním dusnu nejspíš nateklo na ještě víc...

*

už jsem je vyzkoušel i uložil. Fakt dobrý a povedený kus.    :cheers:

**

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Tokkotai je u mě stále jednička. Skvěle se nosí, čitelnost je perfektní a docela dost si jich všímají i "normálové", obzvlášť holky. Origo řemen jsem oproti původní skepsi vzal na milost, opravdu k nim krásně sedí. Jasně, brzy vyzkouším zase další, ale je k čemu se vracet.

Zítra si snad vyzvednu nový hodinky, pro mě osobně pecka. Myslel jsem, že je budu mít na ruce už dneska, ale jsem K.O., protože nedokážu spát v letadle. Navíc komu by se chtělo do deště. Ono teda jen dvě hodiny spánku v noci taky dělají svoje :) btw, že oteču i po letu v atru, který nejde tak vysoko, to jsem nečekal. Takže do večera o jednu dírku na řemenu dál...

Odkaz ke komentáři

Průhled samozřejmě mají, ale je to v podstatě taková lepší 6R15. Těžko čekat od Seika něco jiného, to by museli změnit filozofii.

Fotky jsou nic moc, snažil jsem se jen zachytit strukturovanost ciferníku, která je staví o několik tříd výše, než by se podle cenovky zdálo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...