Chumpus Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Nepochlubil ses, že se k tobě dostaly moje bývalé moving design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 (upraveno) Jsem rád, že jsou v dobrých rukou. Stále doufám, že tu brzo budou dvoje... Už k tomu bylo hodně blízko, ale bohužel to nevyšlo. Upraveno 12. srpna 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 ...tak nevím, virus S? Redukce bude nutná.DSC02529.JPG Ty třetí z prava se mi líbí, co jsou zač? Už jsem si dva týdny žádný Seika nekoupil... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 (upraveno) Na ruce sedí krásně, vůbec nevypadají male. Tohle je na mém 18-18,5 cm zápěstí, které v dnešním dusnu nejspíš nateklo na ještě víc...*už jsem je vyzkoušel i uložil. Fakt dobrý a povedený kus. ** Upraveno 12. srpna 2014 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 ...tak nevím, virus S? Redukce bude nutná.DSC02529.JPGTož ty čtvrté zleva,asi proto,že mi připomínají primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 virus S ma oslabil na tolko, ze zvysne dvoje by som neudrzal uz na ruke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Taky už delší dobu koumám které si pořídím, jinak ty tvoje Seiko SBSS007 jsou-byly moc zajímavé, akorád by bylo škoda je bežným nošením odrbat. Tak asi půjdu do SNZG13K1 a nebo na něco narazím tu na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macho Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Seika jsem nikdy nevlastnil, takže nevím, ale jak jsem psal v jiném příspěvku o kvalitě se mluvit dá jen v dobrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Seika jsem nikdy nevlastnil, takže nevím, ale jak jsem psal v jiném příspěvku o kvalitě se mluvit dá jen v dobrém.Covece, co prispevek to perla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Tokkotai je u mě stále jednička. Skvěle se nosí, čitelnost je perfektní a docela dost si jich všímají i "normálové", obzvlášť holky. Origo řemen jsem oproti původní skepsi vzal na milost, opravdu k nim krásně sedí. Jasně, brzy vyzkouším zase další, ale je k čemu se vracet. Zítra si snad vyzvednu nový hodinky, pro mě osobně pecka. Myslel jsem, že je budu mít na ruce už dneska, ale jsem K.O., protože nedokážu spát v letadle. Navíc komu by se chtělo do deště. Ono teda jen dvě hodiny spánku v noci taky dělají svoje btw, že oteču i po letu v atru, který nejde tak vysoko, to jsem nečekal. Takže do večera o jednu dírku na řemenu dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Boa, ako by ti ikea nestacila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 ikeu neřeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 dal by som si ich hot-dog. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Po delší době oblekovky, Seiko SARC018.Mají strojek 6R21, to jest double retrograde a ukazatel rezervy chodu. Spokojenost veliká 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 maji prihled na strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Po delší době oblekovky, Seiko SARC018.Mají strojek 6R21, to jest double retrograde a ukazatel rezervy chodu. Spokojenost veliká Krásne Spirity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 maji prihled na strojek?Hej, majú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 to vis, sem linej to hledat... Hej, majú. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Průhled samozřejmě mají, ale je to v podstatě taková lepší 6R15. Těžko čekat od Seika něco jiného, to by museli změnit filozofii. Fotky jsou nic moc, snažil jsem se jen zachytit strukturovanost ciferníku, která je staví o několik tříd výše, než by se podle cenovky zdálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Tak na zivych fotkach je to fakt nieco ine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se