Frostie Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Další položka z wish listu odškrtnuta, Arctury s designem od Jorga Hyseka jsou doma. Tehdy za ně někdy v tom 97/98 roce chtělo Seiko 700 usd, dnes se dají najít za NOS kousky (jako je ten můj) i vyšší nabídky (neberu to z pohledu czk). Překvapila mě jejich velikost, myslel jsem, že budou robustnější, ale ve skutečnosti jsou subtilní a strašně pohodlný.tak to je velká limitovaná paráda!
Chumpus Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Tohle už neni choroba, ale úchylka. Říká pán s korálky
emef Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Tak korálky koupíš na každym rohu, pro těch nemusíš měsíce šmejdit po internetech.
Chumpus Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Tak korálky koupíš na každym rohu, pro těch nemusíš měsíce šmejdit po internetech. Aha, já myslel, že máš taky nějakou limitku )) Jinak tohle byl náhodný nákup. Já o nich přestal uvažovat, právě kvůli vysokým cenám nebo příšernému stavu, ale pak jsem při hledání něčeho jiného narazil v podstatě omylem na tyhle.
Návštěvník LukeD Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Já se tedy dobrovolně přiznám, že tyhle Arctury na mne působí jako dětská hračka a vůbec, ale vůbec ničím mě neoslovují. Což je ale na druhou stranu svým způsobem pozitivní, protože kdybych sr.l magi v kostkách z každého modelu Seiko, tak nejspíš nevydělávám na nic jiného a dříve či později umřu hlady.
instant Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Další položka z wish listu odškrtnuta, Arctury s designem od Jorga Hyseka jsou doma. Tehdy za ně někdy v tom 97/98 roce chtělo Seiko 700 usd, dnes se dají najít za NOS kousky (jako je ten můj) i vyšší nabídky (neberu to z pohledu czk). Překvapila mě jejich velikost, myslel jsem, že budou robustnější, ale ve skutečnosti jsou subtilní a strašně pohodlný. hajzle blahozelam vyzeraju panensky
Chumpus Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Však také panenské jsou. Přišly oblepené fóliemi a s originálními visačkami. Prostě kauf roku.
organic Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Ten žlutočervený půlkruh má nějakou funkci nebo je to jen design?
instant Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Však také panenské jsou. Přišly oblepené fóliemi a s originálními visačkami. Prostě kauf roku. a ty neandrtalec si ich rozbalil hej? my goodness
instant Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 este ma opravte ak sa mylim, ale toto boli tusim prve hodinky ktorych puzdro bolo vyrabane technologiou MIM (Metal Injection Molding)
Chumpus Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Ten žlutočervený půlkruh má nějakou funkci nebo je to jen design?Jak píše instant, je to power reserve. Má to tak hodně kineticů. a ty neandrtalec si ich rozbalil hej? my goodness Jo, musím se ještě hodně učit, co se týče sběratelství este ma opravte ak sa mylim, ale toto boli tusim prve hodinky ktorych puzdro bolo vyrabane technologiou MIM (Metal Injection Molding)Tak to se přiznám, že fakt netuším... Jen vím, že to byl jeden z prvních kineticů.
Chumpus Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Když už jsme u kineticů... moje první Seika. Kde ty časy jsou
instant Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 tak podla Seiko biblie som mal pravdu - s.82
Chumpus Odesláno 28. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2014 vintage jízda pokračuje, tohle jsou Seiko 5 Sportsmatic, které příští rok oslaví padesátku... pardon za ****** fotku, nic jiného než mobil už nebylo po ruce. Vypadá to, že mi je zabaví žena, takže CEGY už nebude moct mít řeči, že nemá nic na ruce K tomu bych pro pořádek dodal, že poté, co přestala nosit snk789, jsem jí nabídl asi 50 různých alternativ, ale nebyla schopná/nechtěla si vybrat. Nakonec to padlo na tyhle vintage + jedny pětky, co jsou na cestě. Mimochodem, to, co je vidět na fotce pod hodinkami, jsou Seiko prstýnky se strojkem, normálně to ukazuje čas - nekecám, fakt to funguje Taky vintage záležitost, taková srandovní věc za nesrandovní peníze. Koupil jsem to jako náhradu za náramkový hodinky právě v době, kdy si nebyla schopná vybrat nový hodinky. No, dopadlo to tak, že se jí to sice líbí, ale nenosí to Takže to leží u mě v šuplíku.
CEGY Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 jsem se jenom zmínil, no.. Ty kodry jsou supr. Na každej malík jeden, jakože gmt. Možná bych si k tomu ještě vzal bílej uplej rolák.Vypadá to, že mi je zabaví žena, takže CEGY už nebude moct mít řeči, že nemá nic na ruce
Chumpus Odesláno 28. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Zmínil oprávněně. Mě to taky štvalo - bylo to něco jako "kovářova kobyla chodí bosa" ale pak jsem se na to vykašlal. Nicméně ty prsteny jsou dobrý, pro partnerku chronomagora jak dělaný.
CEGY Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Zmínil oprávněně. Mě to taky štvalo - bylo to něco jako "kovářova kobyla chodí bosa" ale pak jsem se na to vykašlal. Nicméně ty prsteny jsou dobrý, pro partnerku chronomagora jak dělaný.Ty by sis je mohl taky občas vzít
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se