Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

Ta modrá vypadá hodně dobře! Gratulace k akvizici - tyhle se budou nosit samy. ;)

Ha, teď jsem si všiml, že se jedná o jedny z těch, co dával People do nových modelů Seiko 2014. Tam mě tedy zaujala ta hodně úchylná barevná kombinace z limitované edice (jsou to ty prostřední)... bohužel až na toho kyklopa, který mi k tomu prostě nejde.

post-34682-0-91226100-1416349006_thumb.jpg

Upraveno uživatelem LukeD
Návštěvník LukeD
Odesláno

A jak často tak ten rozum dostáváš, pokud jde o chrono věci? :) Nebo ještě jinak, v jakém poměru je to k chrono magoření?

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

skx007 ze srpna letošního roku, vzadu na klasické modré fólii samolepka "mov't malaysia, cased in china" (foto je z mobilu, zrcadlovku kvůli tomu vyndavat nebudu).

Kdo už by byl nastartovaný - hodinky vyšly i s krabičkou a dalšími náležitostmi na necelých 120usd. A speciálně pro ggranda, luneta i indexy sedí přesně tak, jak mají ;)

Odesláno

Musel jsem pár dní v horku vydržet s klasickou Seiko gumou, protože nato strap nepřišel včas. Vždycky na ní nadávám, ale ona je vlastně docela fajn, za tu cenu. Nicméně zítra přezouvám na beads of rice. 

+ jeden západ slunce...

Odesláno

Taky mám teď SKX na gumě. Praskla mi stěžejka u spony tahu a ještě jsem ji nesehnal. Akorát je nenosím na pláži, ale řešim jak přes tu obrovskou gumu přetáhnout rukáv svetru :-)

Odesláno

oooh... mat taky problem, ze neprisiel NATO a ja musim pri mori teraz byt len o gume :-) zavidim !!

btw pekny zapad!

Odesláno

skusal si isofrane? Alebo aspon CUDA, co je cinska napodobenina, dost draha (50-70 USD) ale takmer na nerozoznanie. Je perforovany, neprilieha na ruku vdaka hrubke (drzi tvar obluka aj ked nie je na tesno) a vnutorne drazkovanie zabezpecuje dalsi dovod na dobre odvetranie v teple.

Prezil som na nich posledne dve leta a aj pri vode a super... mozno je NATO ale na to lepsi, neskusal som, dik za tip, dam tomu sancu, prave vcera som nahodil na Halios Delfin zeleny nato ktory bol ku nim ako dalsi remen.

Odesláno

Isofrane znám, ale na skx007 ho zkoušet nebudu, protože by mi bylo blbý mít řemínek dražší než hodinky :D

Já nějak extra neholduji ani NATO strapům, jen jsou pro mě na cesty a do vody jistější volbou. 

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...