Radik Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Co na to říct? V neděli ještě nic, v pondělí osudová nabídka v prodejním vlákně a v úterý už je všechno jinak - Miloši, díky
Návštěvník LukeD Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) Ta modrá vypadá hodně dobře! Gratulace k akvizici - tyhle se budou nosit samy. Ha, teď jsem si všiml, že se jedná o jedny z těch, co dával People do nových modelů Seiko 2014. Tam mě tedy zaujala ta hodně úchylná barevná kombinace z limitované edice (jsou to ty prostřední)... bohužel až na toho kyklopa, který mi k tomu prostě nejde. Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem LukeD
Chumpus Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Já jsem měl nedávno takovou slabou chvilku, kdy jsem si říkal, že bych si třeba ty modrý suma koupil a dal na ně pepsi lunetu. No a pak jsem zase dostal rozum
Návštěvník LukeD Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 A jak často tak ten rozum dostáváš, pokud jde o chrono věci? Nebo ještě jinak, v jakém poměru je to k chrono magoření?
Chumpus Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Tohle radši nebudu komentovat
Radik Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Chápu co z toho vyplývá pro mě ale další hodinky jsem si raději povolil až v roce 2016 Nebo si to aspoň teď říkám
Chumpus Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Nějak se mi to zase nahromadilo. Bude redukce
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 A tuhle chorobu mam teda velmi rad, novej prirustek.. :-)
Chumpus Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 skx007 ze srpna letošního roku, vzadu na klasické modré fólii samolepka "mov't malaysia, cased in china" (foto je z mobilu, zrcadlovku kvůli tomu vyndavat nebudu).Kdo už by byl nastartovaný - hodinky vyšly i s krabičkou a dalšími náležitostmi na necelých 120usd. A speciálně pro ggranda, luneta i indexy sedí přesně tak, jak mají
instant Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 ...v omege polovica nato strapu, v Panerai jeden dielik do naramku.. 120usd
Chumpus Odesláno 19. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Musel jsem pár dní v horku vydržet s klasickou Seiko gumou, protože nato strap nepřišel včas. Vždycky na ní nadávám, ale ona je vlastně docela fajn, za tu cenu. Nicméně zítra přezouvám na beads of rice. + jeden západ slunce...
Waya03 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Taky mám teď SKX na gumě. Praskla mi stěžejka u spony tahu a ještě jsem ji nesehnal. Akorát je nenosím na pláži, ale řešim jak přes tu obrovskou gumu přetáhnout rukáv svetru :-)
vrcan Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 oooh... mat taky problem, ze neprisiel NATO a ja musim pri mori teraz byt len o gume :-) zavidim !! btw pekny zapad!
Chumpus Odesláno 27. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Já gumové řemínky obecně moc nemusím, tak proto jsem si postěžoval A sluníčko dobrý... Když si to srovnám se současnými mrazy...
vrcan Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 skusal si isofrane? Alebo aspon CUDA, co je cinska napodobenina, dost draha (50-70 USD) ale takmer na nerozoznanie. Je perforovany, neprilieha na ruku vdaka hrubke (drzi tvar obluka aj ked nie je na tesno) a vnutorne drazkovanie zabezpecuje dalsi dovod na dobre odvetranie v teple. Prezil som na nich posledne dve leta a aj pri vode a super... mozno je NATO ale na to lepsi, neskusal som, dik za tip, dam tomu sancu, prave vcera som nahodil na Halios Delfin zeleny nato ktory bol ku nim ako dalsi remen.
Chumpus Odesláno 28. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Isofrane znám, ale na skx007 ho zkoušet nebudu, protože by mi bylo blbý mít řemínek dražší než hodinky Já nějak extra neholduji ani NATO strapům, jen jsou pro mě na cesty a do vody jistější volbou.
Chumpus Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Tentokrát už by to měla být stálice
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se