Pavel Zahradník Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Zdravím, rád bych se zeptal na Váš názor na hodinky Jacob Jensen. Některé kusy mi hodně sedly po estetické stránce, ale rád bych věděl, zda je za pěkným vzhledem i kvalita. Výrobce se zřejmě věnuje obecně designu a nesoustředí se výhradně na hodinky... Děkuji za názory.
IzTaPa Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) tady moc s takovyma fashion vecma, ktere (taky) ukazuji cas, neuspejes. baterkace s radoby libivym designem. za ty penize mas uz pekne seika, ktera ti vydrzi rozhodne dele... Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem IzTaPa
Jiribartl Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Bleskově si prohlédni chronomag a sám poznáš, že tato značka tu nemá šanci uspět
azeppelin Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Nic si z toho Pavle nedělej. Povědomí o designu končí u většiny zdejších členů u značky Rolex. Jensenova práce pro Bang & Olufsen je světoznámá a je to jeden z nejoceňovanějšíc designérů. Chrono JJ jsou v pohodě. Jestli Tě bere podobný design, tak se koukni ještě na dobré modely Skagenu, Danish Design nebo futurističtěji Phillipe Starck a Nooka. Když budeš chtít platit za větší podíl hodinařiny, tak se podívej na Junghans Max Bill. Určitě si vybereš.
st1g Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Jsou to hezké hodinky a Seiko určitě vydrží déle, ale většina není hezká. :-)
IzTaPa Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Nic si z toho Pavle nedělej. Povědomí o designu končí u většiny zdejších členů u značky Rolex. Jensenova práce pro Bang & Olufsen je světoznámá a je to jeden z nejoceňovanějšíc designérů. Chrono JJ jsou v pohodě. Jestli Tě bere podobný design, tak se koukni ještě na dobré modely Skagenu, Danish Design nebo futurističtěji Phillipe Starck a Nooka. Když budeš chtít platit za větší podíl hodinařiny, tak se podívej na Junghans Max Bill. Určitě si vybereš. ty's to zase rozsekl, veverko... tak budeme vsichni nosit baterkace s rondou, ale budeme se prsit tim, jaky skvely design od skveleho designera maji... 'zivotnost' takoveho designu je stejna jako zivotnost strojku v nich. ja se radsi budu hrde hlasit k zastupum tupcu, co jim technicistni pristup k soucasnemu designu je lhostejny a preferuji nadcasovost designu bondovek, moonu, ingu, royal oaku nebo i tebou opovrhovanych rolad - zkratka klasickeho hodinkoveho designu...
haky73 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 IzTaPa : je potreba si uvedomit ze ty fashiony jsou rekneme do 10000 a tebou zmineni zastupci zacinaji rekneme od 100000 vyse,tazke uplne jina liga. Nic proti nikomu ale jedinej kdo nejak poradil byl azeppelin. Ty si vicemene zlomil na dotazem hul v tvem prvnim prispevku v tomto vlakne.
haky73 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Znovu ale rikam nic proti nikomu.
IzTaPa Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) @haky73 -- pokud to, ze JJ oznacim za fashion a ne hodinky, znamena, ze jsem nad nima zlomil hul, pak s tebou naprosto souhlasim - zlomi jsem nad nima hul. uz jsem to nekolikrat psal, ne vse, co ukazuje cas, se da nazyvat hodinkama. osobne bych radeji - ve stejne cenove kategorii - preferoval mechanicky seika nez cokoliv s baterou (a troufnu si rici, ze ty seika maji mnohem vetsi zivotnost nez JJ)... moje reference k nadcasovosti moonu atd. byla replika na zzepelina, ktery se z mistni komunity poukousel udelat bandu ignorantu, co o designu vi prd. to, ze neci dilo, je v tate modern nebo ny museum of contemporary art, z nej necini automaticky skveleho vyrobce hodinek. ikdyby napr. pininfarina navrhli sebelepsi design casomericu, pokud to nezkloubi s kvalitni hodinarinou uvnitr a narvou tam pouze tuctovou rondu, vznikne z toho opet jen fashion vec a ne seriozni hodinky... Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem IzTaPa
Daemonultimate Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) @haky73 -- pokud to, ze JJ oznacim za fashion a ne hodinky, znamena, ze jsem nad nima zlomil hul, pak s tebou naprosto souhlasim - zlomi jsem nad nima hul. uz jsem to nekolikrat psal, ne vse, co ukazuje cas, se da nazyvat hodinkama. osobne bych radeji - ve stejne cenove kategorii - preferoval mechanicky seika nez cokoliv s baterou (a troufnu si rici, ze ty seika maji mnohem vetsi zivotnost nez JJ)... moje reference k nadcasovosti moonu atd. byla replika na zzepelina, ktery se z mistni komunity poukousel udelat bandu ignorantu, co o designu vi prd. to, ze neci dilo, je v tate modern nebo ny museum of contemporary art, z nej necini automaticky skveleho vyrobce hodinek. ikdyby napr. pininfarina navrhli sebelepsi design casomericu, pokud to nezkloubi s kvalitni hodinarinou uvnitr a narvou tam pouze tuctovou rondu, vznikne z toho opet jen fashion vec a ne seriozni hodinky... Třeba nechce být skvělým výrobcem hodinek,chce pouze prezentovat svůj design i v této oblasti a na strojku Ronda zas nevidím tolik špatného.Rozhodně je to cesta,jak udělat svůj design dostupným.Ne každý je chronomagor jako my tady,ne každý musí mít Orient,Citizen,Seiko....A on jim to prostě umožnil. Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem Daemonultimate
IzTaPa Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) Třeba nechce být skvělým výrobcem hodinek,chce poue prezentovat svůj design i v této oblasti a na strojku Ronda zas nevidím tolik špatného.Rozhodně je to cesta,jak udělat svůj design dostupným.Ne každý je chronomagor jako my tady,ne každý musí mít Orient,Citizen,Seiko....A on jim to prostě umožnil. fair enough... asi na to koukam moc kritickym pohledem chronomagora, ktery chce zkrata vic nez jen libivy design Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem IzTaPa
Daemonultimate Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 asi na to koukam moc kritickym pohledem chronomagora, ktery chce zkrata vic nez jen libivy design A proto jsme tu my zapálení chronoblázni zcela správně na foru. Ale i při naší zapálenosti já osobně nebudu škrtat něco,co se mi nelíbí jen proto,že do skutečné hodinařiny to má hodně daleko.Ale i tak Ti plně rozumím. Ale snažím se porozumět i ostatním.
azeppelin Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) IzTapo> co to meleš ty šašku, co se o mě neustále personifikovaně otíráš. Jaká veverka? Jsi na můj vkus v poslední době až přehnaně familiérní. Asi taky nechápeš pojem cenové dostupnosti jako cíle. To že osobně nedokážeš vyfiltrovat kvalitní design bez ohledu na cenu je jen tvůj osobní problém. Tím pádem taky nikdy nepochopíš že existují hodinky (tebou globálně kvalifikováno jako fashion), daleko převyšující nevkusné odpady z dílen slovutných značek. Mám člověku, který chce moderní design a přitom nechce koupit brak doporučit Rolex? WTF Skvělý výrobce hodinek? Co tohle je za blábol? Kvalita každého produktu má nejrůznější měřítka. Nikdo tu netvrdí že mnou zmiňované značky jsou HH. Lidi jako Starck mají prostě jinou filosofii... opět tebou nepochopeno. Že opovrhuju roládama, moonama apod? Co je tohle za blábol? Meleš opravdu totální sračky Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem azeppelin
IzTaPa Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) 1. Chapu, ze muj nesouhlas s tvym nazorem te vyprovokovava k opakovanym emotivnim reakcim, ale ty osobni invektivy by sis mohl odpustit. 2. Precti si me posty jeste jednou, aby's pochopil, ze rolady nikomu nenutim. Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem IzTaPa
azeppelin Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 1. Chapu, ze muj nesouhlas s tvym nazorem te vyprovokovava k emotivnim reakcim, ale ty osobni invektivy by sis mohl odpustit.<br /><br />2. Precti si me posts jeste jednou, aby's pochopil, ze rolady nikomu nenutim.Jaké osobní invektivy? To mi pověz kdo do koho začal? Podruhé za dva dny? Náhoda? Kdybys takhe se mnou mluvil v reálu, tak dávno hledáš zuby po chodníku.
haky73 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Azeppeline skoda toho tonu. Libi se mi tvoje prispevky ale ten posledni tady je trochu moc vasnivej.
azeppelin Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Azeppeline skoda toho tonu. Libi se mi tvoje prispevky ale ten posledni tady je trochu moc vasnivej.Promiň, ale jsem alergický na určitý typ lidí a slušně se chovám jen k těm co se sami chovají slušně ke mě.
McStinger Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Promiň, ale jsem alergický na určitý typ lidí a slušně se chovám jen k těm co se sami chovají slušně ke mě. Kašli na to. Nechal si sa vyprovokovať, to je človek nakoniec za blbca. Ten príspevok číslo 4 bol dobrý. Tiež sa domnievam, že Jensen, Starck apod. majú svoje malé miesto aj v hodinkovom svete a je to stále lepšia voľba, než fashion hodinky od handrárov.
vareka Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 osobně jsem na chronomagu krátce a ještě před měsícem se mi líbily hodinky Armani. Plně tedy chápu, jak si tohle někdo může vybrat. Spotřebák jako košili, kalhoty nebo auto nemusím mít taky na celý život. Stejně tak se dá uvažovat: koupím si hodinky za 100k nebo 10x za 10k. Oboje je v podstatě na celý život.V mém případě se to ne pouze díky chronomagu zlomilo a přikláním se k té variantě sice složitější, za to však dražší a krkolomější :-)
Chosef76 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Kluci, nějak moc emocí, neblázněte ..jde jen o hodinky. ;-) to Pavel.Zahradník: Klidně si kup hodinky Jacob Jensen, jestli se ti líbí a rychle se odhlaš z tohoto fóra ...pak budeš spokojený, nebo si kup hodinky Jacob Jensen, zůstaň tady a časem začneš být čím dál víc nespokojený a hlavně (jako většina tady) přehodnotíš své priority a začneš vyhazovat spoustu peněz za "seriózní hodinky", jak je nazval IzTaPa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se