maty Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Ahoj, po delší době jsem si udělal radost a po dlouhém váhání a vybírání jsem si koupil jedny bezva tool hodinky. Nosí se skvěle a kupodivu i to zvláštní dýnko je bez problému. Volil jse verzi Raven, protože "normální" Breitlingeny jsou pro mě moc křiklavý, tyhle sem měl teď i k obleku, i když to není uplně to pravý ořechový. O přesnosti netřeba mluvit ... jsem nadšenej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...porovnání s Aqváčema... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...a dvě fotky z netu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Hodinky super a to dýnko je kapitola sama pro sebe ... krásné. Kolik mají průměr?
Jiribartl Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Nádherný dárek ze všech stran
CEGY Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Hm, tak tyhle Raveny mě celkem berou. Už jsem na ně taky koukal. Maj ale slabší wr. Z čeho je ta luneta? PVD?
sect Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Super hodinky, já mám na leden domluvené klasické Airwolfy, tak nejspíš budeme mít podobnou dvojičku.......každopádně gratuluju.
maty Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Díky za pochvalu. Průměr je 43,5 mm, luneta je jakoby z nějaké tvrzené gumy.
jacob Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Tolikrát jsem si chtěl nějaké Airwolfy koupit a vždy to ztroskotalo na chybějící vodotěsnosti. Krásné hodinky :-)!
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Gratuluji ke krásným hodinkám.To dýnko,nemá prostě chybu
Daemonultimate Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Pořádný toolovky a pěkný kombo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se