Matej09 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Zdravim! IWC Aquatimer 2000 ref 356811 Hodinky uz nejaku tu nedelu mam (druhu) a odvtedy som tu na fore nebol a mozno zas tak skoro nebudem... momentalne som v stave ze moj hodikovy zivot sa naplnil Ale musim sa pochvalit: Vyskytla sa vhodna prilezit na kupu hodiniek. Po dokonceni vysokej skoly a zamestnani sa sa mi podarilo zarobit/nasporit na poriadne hodinky. Hodinky som chcel urcite nove, nenosene, nakolko si ich planujem nechat. Uz viac ako 5 rokov vlastnim Rado (kupene po skonceni Gymnazia) a s kazdym rokom tie hodinky naberaju na hodnote- nemyslim tu financnu. Odkedy ma zacali zaujimat hodinky, najoblubenejsia znacka bola prave IWC. Vedel som ze jedneho dna si IWC kupim, no neplanoval teda necakal som ze sa to podari takto skoro (za 6 rokov ?). V skutocnosti som mal vyhliadnute Omega SMP s keramickou lunetou, a priznam sa, zvazoval som aj Breitling SuperOcean alebo Avenger II GMT. Pri skusani SMP a AVG II GMT som rovno skusil aj par modelov IWC (Portofino, Aquatimer, Ingenieur) a som si uvedomil ze Breitling ani Omegu vobec nechcem a nastal cas na vysnivane IWC. Rozhodnutie to nebolo okamzite predsalen som zas musel navysit rozpocet, pockat na dalsiu vyplatu..., ale v Sheron som dostal "vianocnu zlavu" a uz som nad kupou cez internet neuvazoval. Takze som si zobral 1x vpraci den dovolenky, nasadol na vlak do BA a do Sheron-u. Velmi prijemny nakup, ono je super ked predavajuci sa tiez o hodinky skutocne zaujima a vyzna sa. K hodinkam: co na nich po necelych 2 tyzdnoch zboznujem: Puzdro: okrem vodotesnotsi "tak akurat" na kanclDajving neustale obdivujem detaili spracovania: striedanie brusenych a lestenych ploch, dokonca striedanie smeru brusenia. Tvar puzdra je tiez vyhovujuci, na mojej tenkej ruke rozmer 44 a vyska 14 mm dobre sedi. Luneta: "superluminova a zafir"- Dufam ze to bude odolne ako Hardmetal co mam na Rado, totizto skrabance su mi vazne cudzie a dufam ze to tak ostane. Na moj vkus sa toci dost tazko, zato precizne, 60 klikov. Dial: neuveritelne prehladny ako cez den tak aj v noci. (az pri pohlade z velkeho uhla vidno ze zafirove sklicko nie je vobec tenke 3,7 mm) Vsetky fotky som fotil mobilom -a fotky v uplnej tme sa podarili/ ono tie hodiky krasne svietia ze by to odfotil asi hocikto. Naramok: synteticky kaucuk a vramci mojho naramkoveho rebricka: kov -najpraktickejsi, koza- najelegantnesia a guma- najpohodlnejsia to presne plati,velmi pohodlne sa nosia.Ked spominam naramok nejde nespomenut sposob uchytenia: vymena je uskutocnitelna bez naradia, rychlo a jednoducho. Urcite poznate nie som tu prvy s tymito hodinkami. Toto upevnenie bolo vynute IWC ale patent Cartier -(ak poznate presny dovod prezradte, inac sa chystam to pribalit do zoznamu otazok na IWC forum). Dlzka naramku : uz som spominal ze nemam najmocnejsiu ruku a zapinam to na 2 alebo 3 dierku a neprecnieva zvysok, co je skvele. Spona je tiez nadherne spracovana. Nakoniec to podstatne, strojcek: mam ref. IW356811 takze vnutri tika Sellita (v ref. IW356806 to bola ETA) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Matej skvela volba! A urcite super pocit, ked si hodinky kupis z vlastneho hned po VS :-) Gratulujem. Zo zaujimavosti, preco si volil tuto bielu variantu? Planujes do buducna aj kovovy tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Matej skvela volba! A urcite super pocit, ked si hodinky kupis z vlastneho hned po VS :-) Gratulujem. Zo zaujimavosti, preco si volil tuto bielu variantu? Planujes do buducna aj kovovy tah? Biela sa mi viac pacila, a myslym ze najme preto ze mi prisla univerzalnjsia, Cierno/zlte sa mi zdaju velmi sportove. A ano tah planujem, (ta moznost rychlej vymeny to priam prikazuje), konkretne ten novsi, celobruseny- aj som ho na pradajni skusal, mali ho na chronach a je PERFEKTNY. Len ta cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Krásne, gratulujem, do sýta užívaj tieto, verím, trvalky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 moc dobrá volba ? jsou krásné ? ty žluté jsou pro potápěče ? gratulace ? užij si je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Hezký. Ani jsem si neuvědomoval, že svítí dvoubarevně. Líbí se mi žlutý a vyplněný tip sekundovky. Výplň sekundy chrona mi na AT Chrono chyběla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Veľká paráda, Gratulujem! Super lumi, luneta, kaučuk,... Navyše biela im pristane a sú naozaj elegantné, fotka s oblekom to len podčiarkuje. Želám pekné a sviatky a dlhú budúcnosť s nimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IKAROS Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Super prezentácia hodiniek! Gratulujem k výberu hodiniek, patria medzi mojich favoritov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Gratuluji. Stejný kousek již pár měsíců nosím. Jen ten kaučuk mi nesednul - prostě buď jsem ho měl přiliš utažený a nebo volný. To tah je jiné kafe. S ním jsou to úplně jiné hodinky. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Velika gratulace..Skvele hodinky, skvely pribeh..Koukam, ze jedes svetle ciferniky, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 (upraveno) "Nakoniec to podstatne, strojcek: mam ref. IW356811 takze vnutri tika Sellita (v ref. IW356806 to bola ETA)" Předně srdečná gratulace ke krásným hodinkám. Ale mám dotaz. Kde si prosím čerpal info, že v těchto hodinkách je upravená Sellita? Dle údajů na firemním vebu je uvnitř, tak jako ve všech Aquatimerech 2000, poladěná Eta, tj. cal. 30110. Sellita je používána pouze v modelech Portofino, tj. cal. 35110 s 25. kameny. Upraveno 24. prosince 2013 uživatelem IWCmann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 25. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Předně srdečná gratulace ke krásným hodinkám. Ale mám dotaz. Kde si prosím čerpal info, že v těchto hodinkách je upravená Sellita? Dle údajů na firemním vebu je uvnitř, tak jako ve všech Aquatimerech 2000, poladěná Eta, tj. cal. 30110. Sellita je používána pouze v modelech Portofino, tj. cal. 35110 s 25. kameny. Ahoj, v Sherone mi bola poskytnuta tato informacia. A vysvetlovalo to aj zmenu ref. nakolko vizualny rozdiel tam nebol.Ale dotaz dava zmysel, pozeram ze na strankach http://www.sellita.ch caliber SW 300-1 ma 25 kamenov, 42 hodin rezervy natahu a pasuje to na 35110 co ma v popise Portofino. Asi sa ozvem do Sheronu, ale na situacii to "nic" nemeni - z hodiniek som nadseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Ty hodinky jsou opravdu krásné, ta gratulace byla myšlená upřímně. Čísla nehrají roli, běžný uživatel to stejně nemá šanci poznat. Také jsem nad takovými uvažoval, nakonec jsem šel do GST Aquatimerů, posledních opravdových s ponorkou. Ahoj, v Sherone mi bola poskytnuta tato informacia. A vysvetlovalo to aj zmenu ref. nakolko vizualny rozdiel tam nebol.Ale dotaz dava zmysel, pozeram ze na strankach http://www.sellita.ch caliber SW 300-1 ma 25 kamenov, 42 hodin rezervy natahu a pasuje to na 35110 co ma v popise Portofino. Asi sa ozvem do Sheronu, ale na situacii to "nic" nemeni - z hodiniek som nadseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Gratulujem ku krásnym hodinkám, užívaj si ten pocit, stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Gratuluju, v tomhle provedení jsou super, ty žlutý jsou pro mě děsivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bosshugo Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Konečně taky někdo, kdo preferuje světlé ciferníky :-) Užívej si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 IWC je opravdu parádní značka a pomalu se k ni také dopracovávám. Gratuluji je změně.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Dakujem za gratulacie, hodinky su naozaj skvele. Vela krat aj zabudnem ze ich mam, a potom ked potrebujem zistit kolko je hodin a s pod rukava nevybehnu RADO ale... Pani ja mam IWC! S tymi svetlimi cifernikmi, som si neuvedomoval ale som asi jasny- pozrel som si co som nosil doteraz: Q&Q: Zakladna skolaTissot: Gymnazium (su pokazene)Rado: Vysoka skolaIWC: sucasnost Vynimkou su G-shoky na bicykel a behanie (ale rozmyslam ze ak by v obchode mali aj so svetlim dialom mozno vyberem tie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Dakujem za gratulacie, hodinky su naozaj skvele. Vela krat aj zabudnem ze ich mam, a potom ked potrebujem zistit kolko je hodin a s pod rukava nevybehnu RADO ale... Pani ja mam IWC! S tymi svetlimi cifernikmi, som si neuvedomoval ale som asi jasny- pozrel som si co som nosil doteraz: Q&Q: Zakladna skolaTissot: Gymnazium (su pokazene)Rado: Vysoka skolaIWC: sucasnost Vynimkou su G-shoky na bicykel a behanie (ale rozmyslam ze ak by v obchode mali aj so svetlim dialom mozno vyberem tie) to je super jak jsou zároveň odstupňované velikostně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se