simsa Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) AhojChtěl bych jsi koupit tyto http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-srp355k1-srp355k-srp355-3874.htmla nasadit na ně http://www.strapshop.cz/hirsch-strukturovana-kuze/hirsch-grand-dukeVýsledek by mohl vypadat nějak takhle Můžu poprosit o Váš názor.Bodou to moje první "hodinky"Díky... Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem simsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Myslím,že jsi zvolil dobře. Červená/černá pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 za 200 ? total není o čem přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Mně tam přijde strašně laciný to falešný okýnko na devítce:/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Díky za názory.A nebo nebude lepší koupit Monstra?Dají se koupit za stejné peníze.Pročítal jsem forum a začali se mi líbit a to dost.Nechápu jak se mi mohli nelíbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Skus popozerat fora, popisat uzivatelom, pohladat... Mali sme ich viacerí a tiez viacerí lutujeme, ze sme ich predali.zdroj: http://japwatches.wordpress.comVlastne fotky su tiez k dispozicii, ak by si pan prial.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Díky za inspiraci...Koupím Monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Díky za inspiraci...Koupím Monstra. Tie pôvodne vybrané SRP355 naživo naozaj nevyzerajú moc dobre, to falošné okno tomu dáva korunu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Ono vždycky platí, že v jednoduchosti je síla. Vyjímkou jsou Monstra, která jsou pestré, výrazné, s pouťovou lunetou, ale v konečném celku dokonalé. Vím o čem mluvím. Začni určitě u Monster: No a pak už půjdeš přes tyhle: a tyhle K těmto, dnes už hlavně díky Instanta v podstatě masovkám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Masovky, ktore maju v septembri daneho roka poradove cislo 50 Resp. cca 20 / 17 000 000 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Lukáši,krásné fotky.Tu první,Monstra,jsem si dovolil stáhnout a mám jí jako tapetu na tabletu.Jinak budu kupovat asi tadyhttp://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-divers-automatic-200m-rubber-strap-black-monster-skx779k3-816.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 to:lukinovatak,tak-já z první mety skočil rovnou na třetí, ale tak nějak přemýšlím že se zpětně seznámím i s druhou, zato čtvrtá meta je zdá se v nedohlednu:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 (upraveno) Osobně Monstra vidím trochu výš než SKX007, takže ten skok bych pak viděl rovnou na suma/shoguny či přímo na MM. . Každopádně Monstra jsou oproti těm pětkám nahoře jasná volba. Upraveno 31. prosince 2013 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 ROMMIR: A co teprve pátá, zde nezmíněná, meta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Tak na tu já ještě budu nějaký čas uzrávat,myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 No jo...nieco z mojho stolika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 (upraveno) Lukine nejak jsi v te stupnici zapomel na "tunaky" (ja bych je dal mezi SUMA a MM)jinak ja bych doporucoval SKX, me slouží vytecne... :-)) Upraveno 31. prosince 2013 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Mně tam přijde strašně laciný to falešný okýnko na devítce:/.To mi taky vadí... A ještě nedávám 24 a 18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Tak to pro mě vypadá zatím na SKX007 na oyster tahu + NATO strap od jednoho z členů fóra. Úterý rozhodne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Jo, SKX je dobrá volba. A až Tě omrzí, pošleš je dál na fóru a zkusíš zase jiné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se