Zdenek1307 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 55 minutami, laroaz napsal: 36mm, ta velikost je prostě boží... Tady by mě myslím velikost vůbec nevadila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 58 minutami, Zdenek1307 napsal: Tady by mě myslím velikost vůbec nevadila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Mám to stejně. Na poměrně štíhlém zápěstí (17cm) mám nejradši hodinky do 40mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu tezkej zivot chronomagora, po 1/4roce vytahnuta dalsi sada na mesicni noseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 36 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 35, ale velke l2l 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 36ky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Uz doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Stále ️ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Nosím je čímdál častěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince před 22 minutami, Arthur N. napsal: Se divim, ze nenosis vsechny hodinky naraz, na kazde ruce Mit takovou sestavu tak nevim, ktery drive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazda99 Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince já mám Breitling colt 36mm za mě sedí docela dobře co myslíte ? :)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince Před hodinou, Zdenek1307 napsal: Se divim, ze nenosis vsechny hodinky naraz, na kazde ruce Mit takovou sestavu tak nevim, ktery drive jo, zivot chronomagora je tezkej boj Ale mam v tom system, cca 5-6 hodinek tocim celej mesic. Na kazdy rok si delam v excelu plan noseni hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince Jaký máš prosím tě obvod zápěstí, abych si to nějak představil na své ruce? Děkuji Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince před 2 hodinami, Arthur N. napsal: jo, zivot chronomagora je tezkej boj Ale mam v tom system, cca 5-6 hodinek tocim celej mesic. Na kazdy rok si delam v excelu plan noseni hodinek Tak to uz je dobrej Chocholousek 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince před 2 hodinami, trefcz napsal: Jaký máš prosím tě obvod zápěstí, abych si to nějak představil na své ruce? Děkuji Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk cca 16.5, alá lovečák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se