Zdenek1307 Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2024 před 55 minutami, laroaz napsal: 36mm, ta velikost je prostě boží... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady by mě myslím velikost vůbec nevadila
laroaz Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2024 před 58 minutami, Zdenek1307 napsal: Tady by mě myslím velikost vůbec nevadila
colommbo Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2024 Mám to stejně. Na poměrně štíhlém zápěstí (17cm) mám nejradši hodinky do 40mm.
Arthur N. Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2024 tezkej zivot chronomagora, po 1/4roce vytahnuta dalsi sada na mesicni noseni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zmrzlinar Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2024 36 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Arthur N. Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2024 35, ale velke l2l Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Arthur N. Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ATOM Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2024 36ky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Arthur N. Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Arthur N. Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2024 Uz doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tulo Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2024 Stále ️ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tarmi Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2024 Nosím je čímdál častěji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Zdenek1307 Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2024 před 22 minutami, Arthur N. napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Se divim, ze nenosis vsechny hodinky naraz, na kazde ruce Mit takovou sestavu tak nevim, ktery drive
Mazda99 Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2024 já mám Breitling colt 36mm za mě sedí docela dobře co myslíte ? :)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Arthur N. Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2024 Před hodinou, Zdenek1307 napsal: Se divim, ze nenosis vsechny hodinky naraz, na kazde ruce Mit takovou sestavu tak nevim, ktery drive jo, zivot chronomagora je tezkej boj Ale mam v tom system, cca 5-6 hodinek tocim celej mesic. Na kazdy rok si delam v excelu plan noseni hodinek
trefcz Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2024 Jaký máš prosím tě obvod zápěstí, abych si to nějak představil na své ruce? Děkuji Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk
Zdenek1307 Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2024 před 2 hodinami, Arthur N. napsal: jo, zivot chronomagora je tezkej boj Ale mam v tom system, cca 5-6 hodinek tocim celej mesic. Na kazdy rok si delam v excelu plan noseni hodinek Tak to uz je dobrej Chocholousek 2
Arthur N. Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2024 před 2 hodinami, trefcz napsal: Jaký máš prosím tě obvod zápěstí, abych si to nějak představil na své ruce? Děkuji Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk cca 16.5, alá lovečák
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se