ouskavl Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Náramek co mám připravenej na hranatý hodinky, ale než budou, tak zkouška na 37mm 2 1
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 28 minutami, ouskavl napsal: Náramek co mám připravenej na hranatý hodinky, ale než budou, tak zkouška na 37mm Ty odněkud známTah není špatný.Zkusil si milánský tah?
ouskavl Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Ty odněkud známTah není špatný.Zkusil si milánský tah? Ty máš ale pamatováka, to je jenom takovej ekšperiment, na kůži jsou nejlepší. 1
bohus76 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 před 4 hodinami, Tenglis napsal: Jednoručky Taková světoznámá značka a ošidí tě o jednu ručkuNebyla to nějaká páteční noční směna!? 2
Kristian.nov Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Nejsou sice po žádným dědovi, ale mam je už asi 15 let. Velikost cca 34mm Tak šťastný nový rok! 1
Lucky Lucaso Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Hezkej detail ty vlocky na reminku. Kde se to vyrabi?
mlsoun1 Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 13 hodinami, Klobatoro napsal: Valachy Antarctic Spatřil jsem je a zamiloval jsem se.Jsou nádherné,jako vintage a přitom novovýroba 1
Klobatoro Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 13 minutami, mlsoun1 napsal: Spatřil jsem je a zamiloval jsem se.Jsou nádherné,jako vintage a přitom novovýroba Jsou moc fajn, prekvapilo me i velmi povedeny baleni a tenhle detail na dynku me taky bavi 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se