Kid_A Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Kdyz maly, tak maly:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Kid_A
semi001 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Diky, je to tusim 35.5 bez korunky:-)Hmmm, nemáš náhodou, těch stříbnejch cifrů už dost ?
warann Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Tak se vracím do klubu. V minulosti mě k členství opravňovaly mj. Igeny, Mark XV, DJ, Expy 36mm. Pak přišly Suby a potom i moony, takže 40 a 42mm. Ty Suby jsou v pohodě, ale moony už ne a proto taky šly do světa. No a když se v prodejní sekci objevily Igeny nodate, nebylo nad čím váhám. Byť uznávám, že kombo Suby & Igeny (2x černý cifr, nodate) je trochu praštěný, tak jsem spokojenej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 U mna 2 prirastky pod 40mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Ty longines jsou krasny. Ale luneta bude magnet na skrabance:-(
jankoxxx Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Skrabance neriesim. Hodinky su vec vyrobena na to aby sa pouzivala. A co sa pouziva to sa opotrebuje.
Navros Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Nový přírůstek, průměr 34,5mm, díky úzké lunetě ale vypadají velké tak akorát. Sedí fantasticky:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Moc pekny, ten tah vypada uzasne, to je origo?
HondzaX Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Tak já se také připojuji do klubu, a to modelem z manufaktury Junghans s rozměry 37,7 mm. Původně jsem se bál, že to bude malé a nenositelné, ale jak se ukázalo, tak mé obavy byly zcela liché :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 to Karussell: Děkuji:-), tah by měl být originální, nemám to ale ověřeno.
jankoxxx Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Tie Junghans su paradne a chvalim Handaufzug! U mna pribudli dalsie. Tentoraz 36mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfael Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Tak já se také připojuji do klubu, a to modelem z manufaktury Junghans s rozměry 37,7 mm. Původně jsem se bál, že to bude malé a nenositelné, ale jak se ukázalo, tak mé obavy byly zcela liché :-)Parádní minimalistický design, moc hezké hodinky! I to zlato, jak to moc nemusím jim sedne.
Marcus Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Tak já se také připojuji do klubu, a to modelem z manufaktury Junghans s rozměry 37,7 mm. Původně jsem se bál, že to bude malé a nenositelné, ale jak se ukázalo, tak mé obavy byly zcela liché :-)Gratuluju. Jsou to moc krásné hodinky a dobře se nosí. Ten design je nepřekonatelný. Měl jsem provedení s ocelovým pouzdrem a dodnes na ně vzpomínám.
Navros Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Ještě jedna na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Navros
Kid_A Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) Po case jaegery... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem Kid_A
Navros Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Hezky Kide! A ten pštros nebo co je to za zvíře jim velmi sluší!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se