Kid_A Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Dej vedet, kdyby byl problem s britvou:) Upraveno 26. února 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 abych jen nepindal, moje nejvíc nejlepší hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 tak asi pod 40, tak to já mám furt, pohoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Malé, ale krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathyk Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 malá ruka, malé hodinky. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Letecky den Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Este aby som upresnil dohady. Ako zakladetel vlakna vydavam nasledovne nariadenie: Postovat fotky hodiniek jednoznacne mensich ako 40mm. Kto dane pravidlo porusi, odsudzuje sa na tyzden (menovite 7 dni) nosenia dievcenskych flikflakov! Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 6. března 2019 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Jasně pořádek musí být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Hned jsem si myslel, že tu jsou největší trpaslíci na celém světě ;o)Tyhle šly z kovu na kůži a pasoval jsem je na oblekovky. Akorát ten oblek ještě nemám, ze všech jsem jaksi vytloustl.Ale už jsem na opačné cestě---na zápěstí 23 cm velké rozhodně nevypadají Upraveno 6. března 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Seiko zdraví Seiko Tenhle souboj nemůžu prohrát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 34 a 26, to jsme dopadli ;-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Ale ničemu to nevadí, viď...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 ale tak klidne bych bral i vetsi ;-) Ale ničemu to nevadí, viď...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) jo ten kožený pásek... Mimochodem, sehnat prodloužený pásek a 19 mm k tomu je problém, tady jsem musel dvacítku ostřihnout... Navíc kvůli překlápěcí sponě potřebuji 18 mm u konce pásku.... No ale tyhle budu nosit málo, počítám že tohle nedotrhám... Upraveno 6. března 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Malé plastové semiskeletonizované automatické mxdky švýcarské značky Swatch :-)) Upraveno 6. března 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 1736 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Moc pekne fotecky!Dik za ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Cas obeda s S5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Male velke hodinky na vylete Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Marathon GPM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se