Přejít na obsah

Klub malych hodiniek

jankoxxx

Doporučené příspěvky

Ted jsem si toto vlakno komplet projel a zjistil jsem, ze jeste nejsem clenem klubu. Takze timto podavam zavaznou prihlasku. 115200 = 34mm.

Pre mna su v tesnom zavese za expami jednickami...uz som ich obdivoval davnejsie, a poznam aj ich pribeh :)

Tento dizajn a tvar ma neskutocne berie, pre mna neopozeratelna klasika, definitivky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se dívám na ty Tvoje "stopatnáctdvoustovky", tak si říkám, že ty moje "čtrnáctdvěstěsedmdesátky" jsou ještě zbytečně velký  :)

Stopatnacttisicdveste, nebo ctrnacttisicdvestesedmdesat, neni to fuk? Ja bych ty dva milimetry klidne snesl, Ty by ses bez nich klidne obesel, tak to ma byt v klubu gentlemanu malych hodiniek. :D

A timto jeste opozdene gratuluju k skvelemu kousku!

Odkaz ke komentáři

zrovna ted o vikendu jsem si je zkousel na ruku a je to krasna prace:)) a jiste potvrdis, ze nastavovat triple date je nekdy pekny peklo:)))

Tak se též hlásím do klubu...

Hodinky, který jsem si koupil v roce 2002, o pár let později je prodal (po objevení chronomagu a propuknutí chronobundu) a vloni v létě je zas koupil zpátky (ten samý kus).

Omega speedmaster triple date 39mm

Odkaz ke komentáři

Pre mna su v tesnom zavese za expami jednickami...uz som ich obdivoval davnejsie, a poznam aj ich pribeh :)

Tento dizajn a tvar ma neskutocne berie, pre mna neopozeratelna klasika, definitivky...

Exp1 (36mm) jsou bomba, lec ja jsem hlava vypatlana a nekolikrat denne si kladu otazku: "ktereho je dnes?" 

Odkaz ke komentáři

Exp1 (36mm) jsou bomba, lec ja jsem hlava vypatlana a nekolikrat denne si kladu otazku: "ktereho je dnes?" 

zaiste, datum je velmi sikovna vec pre vsetkych, mne sa paci cisty dizajn cifru expov, no rucicky zas viac na tych tvojich :) je este jedna moznost v podobnej velkosti, 116000, no tie tu v klube a ani na fore asi nikto momentalne nema...

kazdopadne, dufam ze tu EXPy aj DATE uvidiim castejsie, je to super podivana...

Odkaz ke komentáři

...Připravuju vlákno do chlubírny a něco nafotím. Osobně datum nepotřebuju a zjišťuju, že čím jsem starší, tím mi jakákoliv komplikace leze na nervy a ruší dojem z čistoty designu, včetně data. ;-) 

tak na to sa budem velmi tesit. S tym o tej cistote a jednoduchosti do bodky suhlasim. Expy k tomu pridavaju este vybornu pohodlnost vdaka velkosti a tvaru puzdra a charizmu znacky... Velakrat som mal otvorene predajne vlakno s nimi od streeta, no ucet zaprotestoval... musim si pockat...

to mas model 14270 so superluminovou a kaliber 3000, az 114270 maju novsi ze? nepojdu na servis po tej dobe? aj ked boli nove, no predsa len tych 14 rokov co niekde lezali je celkom dost... no nic, privela otazok, pockam asi na tu chlubirnu :)

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
Odkaz ke komentáři

super klub, aj ja mylujem ich.

moj maximum je, pre sportove hodinky 40 mm, pre elegantne 38 mm, aj ked mam este neake 44 mm doma.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...