davok Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Sem s nimi vlastně můžu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 38 minutami, Lacifer napsal: Nápodobně Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 39 mm obrovský pilotky od Laco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 LIP komplet balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 38mm, l2l 46,2mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 @senior1949 LIP komplet balení tak toto je velka parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 senior1949: Pravda pravdoucí, krása převeliká a kompletní balení už jen třešničkou navrch! Sám mám toliko samotné LIPky s mimostředkou, ale taky nejsou špatné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Chlapi, nedávno jsem na LIP narazil. Proběhla ve vlákně i nějaká diskuse. Osobně je mi sympatická i Yema, ale co si budeme říkat, LIP je s cenovkou ještě níž a některé modely se mi líbí ještě víc než od Yema. Yema navíc také nemá úplně dobré renomé ohledně komunikace, dost nových hodinek muselo být ihned servisováno, někdy úspěšně, někdy méně úspěšně... Můžu poprosit o dojmy z hodinek a třeba i víc fotek sem nebo do recenzního vlákna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Mne sa paci rada Himalaya. @Chronopetr, a tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Před hodinou, Roman-ZA napsal: Mne sa paci rada Himalaya. @Chronopetr, a tebe? Už tu nechci spamovat, když je to vlákno o malých hodinkách a některé mé oblíbené sem rozměrově nepatří. Ale jak píšeš, řada Himalaya a modrý cifr je můj top. Ale vedle toho se mi velmi líbí některé modely Nautica (kompresory) nebo černé Mariner. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) oops, chybne vlakno (presunute do modrych hodiniek ) Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 36mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Nepoznám, o jaký kousek se jedná, dojem z fotografie je však kouzelný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 @colommbo garage assembled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 před 1 hodinou, Arthur N. napsal: Mne boli malé ale tebe sedia parádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 před 57 minutami, Campino napsal: Mne boli malé ale tebe sedia parádne Diky, mam z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se