nickolas Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 náhodou moc pěkná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Jeste ze ti velbloud podrzel ten fotak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Když je člověk líný pořídit si nějaký ten stativ, nebo aspoň pytlík s pískem, musí vzít za vděk lecčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 GS: Super fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Ruská špička - Vostok 2809 / Volna chronometr, 22 kamenů (kopie Zenith 135). Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Nabijel jsem baterku do fotaku a kdyz uz jsem mel fotak venku, zkusil jsem cvaknout korunku. Styl nickolas Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) Pekna korunka Ja si nedavno hral s kotvickou... Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 borci, to jsou skvely makra!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Zas jsem po delší vyvětral Olloclip a cvaknul Expy. Umělé světlo je znát, zítra to zkusim venku na pořádném sunshine. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Maxel - ono s tim Oloclipem to taky neni zas tak jednoduchy, sam jsem si to vyzkousel, kazdopadne kdyz se to cloveku povede, tak je z toho opravdu velky vysledek na to, ze porad zdrojovy fotak patri telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Máš recht. Ono taky na padesát cvaků je tak jeden-dva relativně použitelný kousky. Ale zas za ty prachy, navíc sem si tentokrát (k našim) ani nevzal zrcadlovku... lenivym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 ja si myslim, ze zrcadlovka je zrcadlovka Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 pekne makra onedlho si tu pofotim aj tie svoje... nieco bude s iPhonom a co to so zrkadlovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Jsem naprostej fotodement, ale co si potrebuju vyfotit vyzvetsovany, fotim normalne iphone pres hodinarskej kukr z Ciny, plastova cocka. Takovej Babicuv oloclip Fotky to nejsou pro krasu ale jsou ucelne, fotim si hlavne detaily strojku pri rozborkach. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chotouchovak Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Palivoměr a pár budíků :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Člověk by neřekl, že makro objektivem se dá vyfotit i krajina s krávou Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 olloclip je celkom fajn, pridavam jedno vecerne foto... macro 15x, zajtra postnem foto z FF s makro predsadkou som celkom zvedavy, kedze take makra som este nefotil Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 olloclip je celkom fajn, pridavam jedno vecerne foto... macro 15x, zajtra postnem foto z FF s makro predsadkou som celkom zvedavy, kedze take makra som este nefotil horšie je to s kvalitou pri umelom osvetleni... ten šum je strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Jelikož mi jde Olloclip pokaždý strašně blbě (čti ztuha) nasadit na iPhone s ochranným sklem, rozhodl jsem se prubnout jednu z těch "nounejm sad" s klipem, kterých je hafo na Ali, DL, apod. Vzal jsem tuhle:https://www.gearbest.com/iphone-lenses/pp_299977.html Byla v akci za necelých 10 dolarů, takže nějakých 220Kč cca. Zatim jsem zkusil jen makro čočku a výsledek je zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66784-grand-seiko-sbgx103/page-3&do=findComment&comment=1982928 Dle mého skromného názoru za ty prachy naprostá pecka, nebál bych se říct kvalitou výstupu se rovnající Olloclipu za téměr desetinásobek ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se