Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny. Momentálně vlastním Steinhart Nav b-uhr 44 a Aviation v černé. Rád bych pořídil nějaké cenově rozumné potápky na denní nošení u kterých mi nebude vadit moje třískání do futer při plazení se podél dveří v kanclu a taky větší odolnost při supermanovi v hospodě.  Mám favority a to konkrétně oranžová monstra a nebo BFK, čili SKA371. Další varianta je, že svoje hodinky střelím a koupím seamastery v quartzu. Vím, že je to poměrně nekonzistentní výběr, ale tohle se mi momentálně honí hlavou. Vypadají monstra dobře na větším zápěstí? Je kinetic nesmysl? Co na to jan tleskač?

Odesláno

To co mas ted jsou takovy dost "chlapacky" hodinky, bondovkama by sis asi trochu zjemnil image... :) Takze bych se take drzel toho, co nabizeli kolegove vyse - Sinn, Steinhart... Jestli Omegy, tak POcka, ty uz maji tu pravou muznou hmotnost :)).

Odesláno

sicq: Ony by asi menší a jemnější hodinky ani nevadily. K Sinnům jsem nikdy nějak nepřilnul a i když se mi U1 celkem líbí, tak se mi za ně tolik dát nechce. Od steinhartu se mi zase líbí právě jen ty pilotky. Seiko právě byl nápad jak to řešit celkem levnou cestou. Hlavně mě zajímalo, jestli jsou monstra nositelná pro většího chlapa.

sibirnaya: Ty se mi moc líbí, ale zajímal by mě u nich spíš quartz. Není to ten model, co měl problémy s korunkou?

Odesláno

Jak říká Sibiř, první mě taky napadly Aquaracery...Hned za ně bych dal Seamastery....

Nebo z jiného soudku a levnějších vod...co třeba Certina DS Action Diver?

Odesláno

Můj názor z pohledu začátečníka: denní nošení do práce jednoznačně TH Aquaracer. Popř. Colt od B, ale to už jsou trochu větší ,,cibule" , ale je fakt, že také o mnoho zajímavější. Longines Hydr. na mě působí trochu přepláceně a trochu až jako leštěnky.

Odesláno

Colt Automatic, starsi ale podle mne podarenejsi model, je stejne velky jako TH, nosi se skvele. Jedny v bilem provedeni jsou v prodejni sekci

Můj názor z pohledu začátečníka: denní nošení do práce jednoznačně TH Aquaracer. Popř. Colt od B, ale to už jsou trochu větší ,,cibule" , ale je fakt, že také o mnoho zajímavější. Longines Hydr. na mě působí trochu přepláceně a trochu až jako leštěnky.

Odesláno

sicq: Ony by asi menší a jemnější hodinky ani nevadily. K Sinnům jsem nikdy nějak nepřilnul a i když se mi U1 celkem líbí, tak se mi za ně tolik dát nechce. Od steinhartu se mi zase líbí právě jen ty pilotky. Seiko právě byl nápad jak to řešit celkem levnou cestou. Hlavně mě zajímalo, jestli jsou monstra nositelná pro většího chlapa.

sibirnaya: Ty se mi moc líbí, ale zajímal by mě u nich spíš quartz. Není to ten model, co měl problémy s korunkou?

Mám zápěstí 19,5 a řekl bych že monstra na mojí ruce jsou v pohodě, jsou to masivní hodinky a na otloukání IMHO super. Záleží kolik do toho chceš investovat (psal jsi cenově dostupné). Výběr SEIKO mi přijde jako dobrá varianta, možná ti u nich bude chybět safír. Monstra nebo SKX007/9 koupíš v zahraničí kolem 150-200USD. Pak možná suma, tam je cena kolem 10k.

V nižší cenové hladině pak ještě nějaký orienty a ty steinharty. Na supermana v hospodě spíš nějaký pětky, který neurazí a jejich poškození tak nenas.re :-)

Pokud jsi ochoten dát víc, tak bych jako tool watch bral něco z produkce damasko, fortis, nebo sinn.

Odesláno (upraveno)

Jestli hodláš třískat a jestli nemáš forumzábrany,jednoznačná volba Davosa Professional Diver 500m,keramická luneta ,heliák,cena kolem 15.Jestli je to moc,Šteiny oceany zas s keramikou.Nejsou to tu moc populární kousky (nebo se tak alespoň snažíme tvářit),ale máš tam Swiss mašinu,safír a td.

2591230_s100.jpg?v=1

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Děkuju za rady přátelé, nechám si teď jednotlivé kusy projít hlavou a zkusím vlastně určit v jaké cenové hladině se chci pohybovat. Někdo upozorňoval, že jsem chtěl cenově dostupné, jenže s narůstajícím přemýšlením ta dostupná cena samozřejmě stoupá a stoupá... Možná by bylo skutečně nejlepší to vyřešit pětkama od seika a na chvíli zase vypnout fórum :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...