Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zaslouženě jsem dospával pracovní víkend a v devět hodin crrrrrrrrrr :eek: takhle jsem asi musel vypadat... Pošťačka ještě měla řeči, jako že nechce být hnusná, ale příště prosí trochu rychleji, tak jsem ji cosi řekl o vstávání před chvilkou a podepsal své rekomando.... Nahoře rozbalím, vybalím a :clap: Akorát ten symbol hodin je takovej jak bych ho vyšíval sám, ale možná na to ještě rozespale mžourám :rolleyes:

Upraveno uživatelem neus
Odesláno

Taky hlásím příjem, dnes v 9:30. Velikost jsem trefil, provedení v pořádku. Já jsem spokojený. Jsem zvědavý, kdy v něm někoho potkám. Ještě jednou díky za celou akci.

Odesláno

Tak takhle nějak :P

Ano, vidíte správně, dnes jsem shodou okolností tón v tónu a to s véčkem jsem si jen kvůli své pohodlnosti nesundal...

Barevná věrohodnost fotky a originálu je ovšem velká.

P.S.: omluvte kvalitu záběru, nejsem žádný Jadran :angel:

Příjemnou zábavu :lol:

post-35597-0-89576800-1411980229_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím,

Tak dneska mi udělala pošťačka radost - donesla trika (velikost jsem trefil a logo bych řekl, že super :clap: ) a jako bonus přinesla i obálku se samolepkou Chronomagu.

Díky Ondro za organizaci :notworthy:
a jsem zvědavej, jestli někoho v tričku nebo s nalepenou samolepkou na autě potkám :)

PS: Foto přiloženo, lepší mobilem neudělám :-(

post-36133-0-43914400-1411981371_thumb.jpg

Odesláno

Doruceno.

Skoda, ze to neni 100% kvalita (samozrejme to muze byt jen u mne a moc to sleduju).

Po rozbaleni jsem si hned vsiml vsude zbytky niti a parajici se nebo malo obsita horni dirka na knoflik.

Kazdopadne za ty penize je vse v poradku, ale radsi bych si priplatil a mel absolutni kvalitu.

Dekuju moc ondralbc za vyrizeni.

post-9241-0-20132000-1411986353_thumb.jpg

Odesláno

Zastavil jsem frajera co vozí balíky a prej pro mě nic nemá :( ,tak volám na poštu,taky nic :(.Až teď zazvonila pošťačka a prej : Pane ....... ,mám tu pro vás nějaký balíček :).

Hlásím tedy,že jsou doma a vše v pohodě,jen to červené se mi zdá trošku větší :D

Odesláno

I já už to mám doma.

Akorát si nejsem jistý, jestli jsem vzal správnou velikost, je to o krapet větší (mám L). Takže doufám, že se trochu sepere :).

post-27970-0-32964300-1411998823_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...