Vit Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 ..trika od včera doma..sice jsem netrefil velikost ..ale jinak jsou oukej.. Myslel jsem si, že tak dopadneš, když sis bral asi o tři čísla větší velikost než já.Nechtěl jsem tě ale předem podceňovat. tricko doslo vcera, diky moc! myslim, ze OK:)) dobra prace Ondro Jinak se hlasik k Vitovi - kvalitni anglickou hoody by to chtelo:) Jako byvaj na universitach. Byvaj trvanlivy jako dabel... No nevím my máme v dědině hody za 14 dní.Hlavně, ať to kurňa nemá kapucu. Můžete to zkusit tentokrat odridit s kvalitní mikinou, ale dam si s organizováním malou pauzu Nedivím se, ještě jednou díky.Myslím, že by bylo nejlepší vybrat výrobce, oslovit ho, ať se přihlásí a organizuje si to sám.
addalbert Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Praha 10 furt nic :-(((( No u nás v Hostivaři ( Praha 10) uz byl postak v pondělí Upraveno 30. září 2014 uživatelem addalbert
Kid_A Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 ale vite, hooodie je prave super s kapuci:))) No nevím my máme v dědině hody za 14 dní.Hlavně, ať to kurňa nemá kapucu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 No u nás v Hostivaři ( Praha 10) uz byl postak v pondělíHostivař je Praha 15 :-)))), ale beru v potaz.
octaviakk007 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Hlasim, ze tricko dorazilo aj do Popradu. Vsetko v poriadku. Ondro este raz dakujem.
Kid_A Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 a jeste foto ....cekal jsem, ze to bude trochu vic pevnejsi material (á la pola od lacosty), ale jinak dobry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondralbc Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Priste by to pro jistotu chtelo vzit tu top kvalitu. Ja jsem trika jeste nedostal, tak uvidim
Koza_c Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Za ty penize jsou v pohode.Jak zminuje Kid_A trochu vic pevnejsi material neco jako LACOSTE.Pri reklamaci jsem psal, ze bych si pral logo vysit na jinou kvalitnejsi znacku napr. Ftuit of the loom nebo B&C (Fruit mam nekolik let bez oprani ci vytahani).Priste by to pro jistotu chtelo vzit tu top kvalitu. Ja jsem trika jeste nedostal, tak uvidim
Flipik Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Za ty penize jsou v pohode.Jak zminuje Kid_A trochu vic pevnejsi material neco jako LACOSTE.Pri reklamaci jsem psal, ze bych si pral logo vysit na jinou kvalitnejsi znacku napr. Ftuit of the loom nebo B&C (Fruit mam nekolik let bez oprani ci vytahani).A jaká byla reakce na změnu značky?
Koza_c Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Jeste se nikdo neozval, ale psal jsem, ze neni problem si priplatit.A jaká byla reakce na změnu značky?
cosmo Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Triko doslo, diky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. za me kvalita odpovida reklamnimu textilu, kdysi jsem par let dodaval kazdy rok reklamni tricka jedne firme a testoval jsem jednotlive znacky a kvality, mel jsem tyto: - gildan- fruit of the loom- B&C- Slazenger Adler jsem tenkrat nebral, protoze me kvalitou nepresvedcili, z vyse uvedenych bylo jednoznacne nejlepsi Slazenger a prekvapive nejhorsi jsou reklamni trika od Fruit...
ondralbc Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Fruit of the loom bylo dle vyjadreni mene kvalitni triko
cosmo Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 to sedi...adlery byly kdysi takove kusy hadru, tohle je prijemny material a akoratni gramazi...priste vezmu bile:-)
Vit Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) ale vite, hooodie je prave super s kapuci:))) Kapucu né, to mě dělá hrb na zádech, když ji mám pod bundou. ZALOŽIL JSEM VLÁKNO O MIKINĚ ZDE. Upraveno 1. října 2014 uživatelem Vit
bedja Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Myslel jsem si, že tak dopadneš, když sis bral asi o tři čísla větší velikost než já.Nechtěl jsem tě ale předem podceňovat...tos do mě měl drcnout..
Vit Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 ..tos do mě měl drcnout.. Já to ale jistě nevěděl a chtěl nechat šanci, že aspoň někdo bude na okrese chodit v padnoucím tričku.
JaRooN Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Tak hlasim, ze manzelka hlasila, ze trika dnes dorazila i do Tabora Dekuji!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se