Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

..trika od včera doma..sice jsem netrefil velikost :lol2: ..ale jinak jsou oukej.. :clap:

Myslel jsem si, že tak dopadneš, když sis bral asi o tři čísla větší velikost než já.

Nechtěl jsem tě ale předem podceňovat.

tricko doslo vcera, diky moc! myslim, ze OK:))

dobra prace Ondro

Jinak se hlasik k Vitovi - kvalitni anglickou hoody by to chtelo:) Jako byvaj na universitach. Byvaj trvanlivy jako dabel...

No nevím my máme v dědině hody za 14 dní.

Hlavně, ať to kurňa nemá kapucu.

Můžete to zkusit tentokrat odridit s kvalitní mikinou, ale dam si s organizováním malou pauzu ;)

Nedivím se, ještě jednou díky.

Myslím, že by bylo nejlepší vybrat výrobce, oslovit ho, ať se přihlásí a organizuje si to sám.

Odesláno (upraveno)

Praha 10 furt nic :-((((

No u nás v Hostivaři ( Praha 10) uz byl postak v pondělí

Upraveno uživatelem addalbert
Odesláno

Za ty penize jsou v pohode.
Jak zminuje Kid_A trochu vic pevnejsi material neco jako LACOSTE.

Pri reklamaci jsem psal, ze bych si pral logo vysit na jinou kvalitnejsi znacku napr. Ftuit of the loom nebo B&C (Fruit mam nekolik let bez oprani ci vytahani).

Priste by to pro jistotu chtelo vzit tu top kvalitu. Ja jsem trika jeste nedostal, tak uvidim :)

Odesláno

Za ty penize jsou v pohode.

Jak zminuje Kid_A trochu vic pevnejsi material neco jako LACOSTE.

Pri reklamaci jsem psal, ze bych si pral logo vysit na jinou kvalitnejsi znacku napr. Ftuit of the loom nebo B&C (Fruit mam nekolik let bez oprani ci vytahani).

A jaká byla reakce na změnu značky?

Odesláno

Triko doslo, diky...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

za me kvalita odpovida reklamnimu textilu, kdysi jsem par let dodaval kazdy rok reklamni tricka jedne firme a testoval jsem jednotlive znacky a kvality, mel jsem tyto:

- gildan

- fruit of the loom

- B&C

- Slazenger

Adler jsem tenkrat nebral, protoze me kvalitou nepresvedcili, z vyse uvedenych bylo jednoznacne nejlepsi Slazenger a prekvapive nejhorsi jsou reklamni trika od Fruit...

Odesláno

to sedi...adlery byly kdysi takove kusy hadru, tohle je prijemny material a akoratni gramazi...priste vezmu bile:-)

Odesláno (upraveno)

ale vite, hooodie je prave super s kapuci:)))

Kapucu né, to mě dělá hrb na zádech, když ji mám pod bundou.

ZALOŽIL JSEM VLÁKNO O MIKINĚ ZDE.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Myslel jsem si, že tak dopadneš, když sis bral asi o tři čísla větší velikost než já.

Nechtěl jsem tě ale předem podceňovat.

..tos do mě měl drcnout.. :lol2:

Odesláno

..tos do mě měl drcnout.. :lol2:

Já to ale jistě nevěděl a chtěl nechat šanci, že aspoň někdo bude na okrese chodit v padnoucím tričku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...