tommi Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) Pěkný večer chlapi, chtěl bych to zakcelerovat, aby trika byla pod stromeček. Dejte prosím vědět,jakým způsobem by jste kdo měl zájem doručit trika: 1) přes mou osobu osobně v Pze a příp. i Brně kam do vánoc min. 2x pojedu - nebudu potřebovat nic kromě t.č.2) standard kurýrem přímo od výrobce, 100,-Kč /zásilka (jinou formu zasílání bohužel nedělají, už jsem psal kdesi výše ve vlákně), budupotřebovat jméno a adresu kam zaslat Podle toho vypočítám, kdo kolik bude platit.Pošlete prosím do SZ. Ti, kteří se neozvou do pátku, obešlu přes SZ. Do dalších 14 dní bych chtěl pak uskutečnit platbu a trika objednat. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem tommi
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 V 2. 11. 2015 v 16:56, tommi napsal: Ku.va chlapi, vy jste rychlý. Tady to je tano. Aaa, tak není, pošlu Honzovi, aby vložil, nevím proč, stále mi nejdou vkládat obrázky.
tano Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Super, diky. Tak to chci, ja se lekl tech lebek a smrtek.
Návštěvník dabelM Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Varjag L heather greyRadimk 3XL ? 3XL ?tano XL turquoisewizard-ov 3XL heather gray B&C 3XL pistachio B&Cvojta1 M černá M navy M classic redrastike 2XL denim 2XL navyMr.BSE L greyLobber L turquoisetommi XL sky blue XL bottle greenMaxel L navyKoza_c M TurquoiseRadek.VV XL bottle greenBeet M pistachio B&CHonza.Manta 1 x XL black a 1 x XL bright royalp3k M denimguzmic M NavydabelM. L. Black
Maxel Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 V 3. 11. 2015 v 20:20, tommi napsal: Pěkný večer chlapi, chtěl bych to zakcelerovat, aby trika byla pod stromeček. Dejte prosím vědět,jakým způsobem by jste kdo měl zájem doručit trika: 1) přes mou osobu osobně v Pze a příp. i Brně kam do vánoc min. 2x pojedu - nebudu potřebovat nic kromě t.č.2) standard kurýrem přímo od výrobce, 100,-Kč /zásilka (jinou formu zasílání bohužel nedělají, už jsem psal kdesi výše ve vlákně), budupotřebovat jméno a adresu kam zaslat Podle toho vypočítám, kdo kolik bude platit.Pošlete prosím do SZ. Ti, kteří se neozvou do pátku, obešlu přes SZ. Do dalších 14 dní bych chtěl pak uskutečnit platbu a trika objednat. Pokud by šlo předání realizovat někde poblíž P9, jsem pro osobku.Do centra se ale nedostanu, v takovém případě volím kurýra
tommi Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 V 4. 11. 2015 v 9:50, Maxel napsal: Pokud by šlo předání realizovat někde poblíž P9, jsem pro osobku.Do centra se ale nedostanu, v takovém případě volím kurýra Ahoj, P9 není problém, pak se domluvíme, píšu tedy osobka.
Beet Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 V 3. 11. 2015 v 20:20, tommi napsal: Pěkný večer chlapi, chtěl bych to zakcelerovat, aby trika byla pod stromeček. Dejte prosím vědět,jakým způsobem by jste kdo měl zájem doručit trika: 1) přes mou osobu osobně v Pze a příp. i Brně kam do vánoc min. 2x pojedu - nebudu potřebovat nic kromě t.č.2) standard kurýrem přímo od výrobce, 100,-Kč /zásilka (jinou formu zasílání bohužel nedělají, už jsem psal kdesi výše ve vlákně), budupotřebovat jméno a adresu kam zaslat Podle toho vypočítám, kdo kolik bude platit.Pošlete prosím do SZ. Ti, kteří se neozvou do pátku, obešlu přes SZ. Do dalších 14 dní bych chtěl pak uskutečnit platbu a trika objednat.Sla by udelat nejaka hromadna zasilka pro Ostravskou či SM sekci?
tommi Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Pěkné odpoledne, ještě aktuální korekce ceny. Dle poslední úpravy infa od dodavatele, je výšivka už v ceně, nutno rozpočítat do počet trik"korekturu", což předpokládám je předtím označený "šicí program" za 242,-Kč (nikoliv tedy výše uvedených 500,-Kč).(Ono je trošku oser komunikovat jen přes mail, mají jenom pevnou linku, tam jsem se nedovolal) Pokud budeme brát dvacet kousků, konečná cena bude 331 + 242/20 = 343,-Kč. Cena za kurýra je 121,-Kč, ta stokoruna byla bez DPH, za to se omlouvám, to je moje chyba. Už se snad rýsuje seznam zájemců včetně způsobu doručení, konečná cena samozřejmě bude záviset na počtu zájemců.Ale bude se to lišit jen o pár kaček. T.
tommi Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 V 6. 11. 2015 v 15:32, Beet napsal: Sla by udelat nejaka hromadna zasilka pro Ostravskou či SM sekci? Čau, jasně, už jsem to psal v SZ wizardovi a p3k. Zkus se s nima domluvit na jedný adrese.
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Varjag L heather greyRadimk 3XL ?3XL ?tano XL turquoisewizard-ov 3XL heather gray B&C3XL pistachio B&Cvojta1 M černáM navyM classic redrastike 2XL denim2XL navyMr.BSE L greyLobber L turquoisetommi XL sky blueXL bottle greenMaxel L navyKoza_c M TurquoiseRadek.VV XL bottle greenBeet M pistachio B&CHonza.Manta 1 x XL black, 1 x XL bright royal, 1 x XL sky, 1 x XL purple;p3k M denimguzmic M NavydabelM. L. Black
tommi Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Chlapi, vydržte, dnes už to nedávám rozpočítat, zítra ještě doladím detailys dodavatelem a připravím info. Neznáte někdo chronomagora s nickem "Radimk" a "Mr.BSE? Ti se mi zatím neozvali. .. Honza si koukám doobjednal další dvě trika... účast ve rvačce nebo vášnivá milenka?..
tommi Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Poslední verze, není nad telefonickou domluvu - konečná cena zde: 330,-Kč za tričko + rozpočet společných nákladů, kdy platí první verze, tedy + 500,-Kč (200 až 300 design loga- beru 250,-Kč a 242,-Kč korektura/šicí program), suma sumárum tedy 330,-Kč + 500,-Kč/20ks = 355,-Kč. Cena zásilky 121,-Kč. Zásilka společná PrahaVarjag L heather grey OPtano XL turquoise OPvojta1 M navy M classic red OPtommi XL sky blue ?XL bot. Green OPMaxel L navy OPKoza_c M Turquoise OPLobber L turquoise OPHonza.Manta XL black, XL bright royal, XL sky, XL purple; OP 355,-Kč x počet triček + 15,-Kč rozpočítaná zásilka (121/8 osob)Varjag, tano, Maxel, Koza_c, Lobber 370,-KčVojta1, tommi 725,-KčHonza.Manta 1.435,-Kč Zásilka společná Ostravawizard-ov 3XL heather gray 3XL pistachio K OVp3k M denim K OVBeet M pistachio K OVwizard-ov 1.541,-KčSamostané zásilky:Radek.VV XL bottle green Kguzmic M Navy KdabelM. L. Black K každý 476,-Kč Trička by měla být vyrobena do deseti dní od zaplacení objednávky.Prosím o kontrolu zadané velikosti a barvy. Zde č. účtu pro zaslání platby: 1555905/3500Do poznámky dopsat váš nick, díky.
Návštěvník Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Diky moc za info, penize poslu pristi tyden, ted jsem mimo cr. Diky moc za organizaci.
Návštěvník dabelM Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Díky za info. Platba za 1ks včetně poštovného byla dnes odeslána.
varjag Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Si nejlepší tommiku! Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem varjag
wizard-ov Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Tommi díky moc, lóve poslány...
varjag Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Tak taky poslano, v malych, neoznacenych bankovkach
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se