Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jj, doplnim dofotim, mam iba hodinku... moje volania boli vyslisane, co viac si priat (teda aspon uchyl ako ja) - bublinu 15mm safir, mensi diameter 42mm na moju stensujucu sa ruku, swiss made, german bronz CuSn8 a fantasticka nositelnost. Mam verziu s priehladnym dynkom a WR 3000. S pevnym to ma 6000m.

odporucam pozret cele vlakno s fotkami:

http://forums.watchuseek.com/f74/helberg-ch1-post-your%B4s-957022-8.html

Posted

mimochodom Olivier vyzera pri nich ako 60mm telo, ale to je skreslenie samozrejme... je sice vacsi, ale len o chlp.

Posted

a prooc? Ved je to safir, to len tak neposkrabes :clap:

prave naopak, kedze sklo je vystupene, bude chranit zvysok hodiniek, snad :)

Posted

i safir poskrabes a vzhledem k tomu, ze je sklo takto vypoukle bych si na to daval pozor.....ale byla by to blba nahoda coz Ti samosebou nepreju.....ikdyz me se to u PAM v minulosti povedlo, nastesti

futra byla z nejakeho dreva.... :death:

Posted

moc pěkné,rovněž gratuluji a zdá se mi to že jsou Olivier větší než Armida?

Posted

Nemas to nejaky nepodarok ;) ved velka rucka je kriva :).<br />Si blazon. Pri tych paradnych A1 a Olivier som si myslel, ze si uz si opustil tu vlnu vselijakych 3cm vysokych Enzo Mechana a podobne, ale vidim, ze nas stary dobry Vrcan je spat.... Som opat milo sokovany ;) uz sa tesim, ked pojdeme spolocne do CH6. Uzi si ich.

Posted

No to čumím, vypadá to jako štít Římských legionářů :-D ale mě se líbí, je to origoš hlavně ten bronz je machrovina :-) dobrej kauf gratuluju :-)

Posted

Tož vítej, konečně jsme se dočkali ;)

Já jsem s tím plným dýnkem spokojenej :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Ale musím říct, se silně obávám toho, že mi vylítnou stěžejky.

Nechápu, že to neudělali skrz a šroubovací:-(

Asi to bude potřeba řešit.