nividic Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Tak to je nářez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 bomba Karle ? úctyhodná strojovna ? krásně nafoceno ... doufám, že je necháš v Brně kolovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Díky za fotky Karle. :-) Moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Krása, fakt paráda. Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 ten strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 To je krása! Ty fotky skvěle podtrhují krásu hodinek a hlavně detailů zdobeného strojku. Velká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Vnitrni cast ciferniku je zdobena naprosto uchvatne. Je to krasne. Pruhled nema cenu hodnotit, kdo z nas by tohle na 100% nechtel. Moc se mi libi kdyz na dynku nejsou zadne zbytecne mazanice. Napisu netreba, k extazi staci logo na cifru:-) Gratuluju k opravdu vyjimecnych hodinkam. Ikdyz se priznam, ze ten sextan nechapu. Ale kratka recenze-komentar teto komplikace snad bude pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 máš to hezký, asi bych se bál i na ně sáhnout, aby mne neuhranuly docela by mě zajímalo co pan mrakodrap hlasoval ve vlákně: Co jste udělali pro získání svých dream watch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 V 5. 1. 2014 v 17:07, cody napsal: ... Ikdyz se priznam, ze ten sextan nechapu. Ale kratka recenze-komentar teto komplikace snad bude pls.Myslím, že na jedný fotce leží hodinky na sextantu, takže je to taková externí komplikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 díky za fotky, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Kus špičkové hodinařiny, šperkařiny a umění dohromady. Parádní kousek. Jak často budou na ruce? Nebo spíš budou ležet v trezoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 uz chapu Byl jsem z nich celej paf tak jsem na veci okolo vubec nekoukal. Tomu rikam gol do vlastni brany Ale ty hodky se mi libi ikdyz sextan nemaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Mrakouši, tak to je řacha! Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Paradni, Karle gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 V 5. 1. 2014 v 19:35, cody napsal: uz chapu Byl jsem z nich celej paf tak jsem na veci okolo vubec nekoukal. Tomu rikam gol do vlastni brany Ale ty hodky se mi libi ikdyz sextan nemaji buď v klidu, já prvně googlil co to sextant je a co to obnáší, pak čtu Tebe a říkám si tvl, jáká komplikace když na tom ty pateky jsou položený? 5000 příspěvků a googlit snad umí, tak mlčím jinak ručky ukazují náš čas a věnec s hodinama čas v těch městech?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 5. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Děkuji všem za kladné reakce. K vysvětlení funkce zobrazení času v různých časových pásmech. Na pozici 12 se nastaví pomocí tlačítka "na desítce" místní čas. V našem časovém pásmu by se tedy na 12 byla nastavená Paris. Střední mrzikruží pak ukazuje kolik je v kterém městě (časovém pásmu) aktuálně hodin. Pokud se přesunete do jiného pásma, tak stačí jednoduše tlačítkem přecvakat na dvanáctku "město" ve kterém se zrovna nacházíte a takto jednoduše se hodinky přenastavují. Při stisknutí tlačítka tedy dochází k pootočení vnějšího okruží, na kterém jsou názvy měst a skokovému posunu hodinové ručky. Jednoduché . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Gratuluju nádhera, jen víc takových hodinek na foru. Parádní fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dajvr Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 PP v tomhle podání mě dostaly, fantazie :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 nadhera. Pacili sa mi na stranke kralovstvi hodin, ale tvoje fotky z nich dokazali vytiahnut viac krasy. Nazivo budu neprehliadnutelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se