Přejít na obsah

PATEK PHILIPPE WORLD TIME 5130R

mrakodrap

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vnitrni cast ciferniku je zdobena naprosto uchvatne. Je to krasne. Pruhled nema cenu hodnotit, kdo z nas by tohle na 100% nechtel. Moc se mi libi kdyz na dynku nejsou zadne zbytecne mazanice. Napisu netreba, k extazi staci logo na cifru:-)

Gratuluju k opravdu vyjimecnych hodinkam. Ikdyz se priznam, ze ten sextan nechapu. Ale kratka recenze-komentar teto komplikace snad bude pls.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máš to hezký, asi bych se bál i na ně sáhnout, aby mne neuhranuly

docela by mě zajímalo co pan mrakodrap hlasoval ve vlákně:

Co jste udělali pro získání svých dream watch?

Odkaz ke komentáři

:notworthy: uz chapu

Byl jsem z nich celej paf tak jsem na veci okolo vubec nekoukal. Tomu rikam gol do vlastni brany

Ale ty hodky se mi libi ikdyz sextan nemaji :lol2:

Odkaz ke komentáři

V 5. 1. 2014 v 19:35, cody napsal:

:notworthy: uz chapu

Byl jsem z nich celej paf tak jsem na veci okolo vubec nekoukal. Tomu rikam gol do vlastni brany

Ale ty hodky se mi libi ikdyz sextan nemaji :lol2:

buď v klidu, já prvně googlil co to sextant je a co to obnáší, pak čtu Tebe a říkám si tvl, jáká komplikace když na tom ty pateky jsou položený? :D 5000 příspěvků a googlit snad umí, tak mlčím :D

jinak ručky ukazují náš čas a věnec s hodinama čas v těch městech??

Odkaz ke komentáři

Děkuji všem za kladné reakce.

K vysvětlení funkce zobrazení času v různých časových pásmech. Na pozici 12 se nastaví pomocí tlačítka "na desítce" místní čas. V našem časovém pásmu by se tedy na 12 byla nastavená Paris. Střední mrzikruží pak ukazuje kolik je v kterém městě (časovém pásmu) aktuálně hodin. Pokud se přesunete do jiného pásma, tak stačí jednoduše tlačítkem přecvakat na dvanáctku "město" ve kterém se zrovna nacházíte a takto jednoduše se hodinky přenastavují. Při stisknutí tlačítka tedy dochází k pootočení vnějšího okruží, na kterém jsou názvy měst a skokovému posunu hodinové ručky. Jednoduché :).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...