Návštěvník Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Chvíli budu s nimi otravovat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Tak prisel prvni remen, gumak okamzite dolu a jsme chic. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Za mne palec hore ! Navíc takový řemen už v zimě zahřeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Tímto chci upřímně poděkovat všem, kteří měli zájem, ale nakonec si za pár korun nekoupili od Cecila ty hnědé revue thommen. Ta čokoládová barva je kouzelná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Zajímavej a pěknej kousek...kolik maj prosím tě průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 45 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Říkal jsem si, že cecil asi nenosil nějaký tintítka...každopádně se mi líbí, hnědej cifr jsem ještě neměl a vůbec bych se tomu nebránil, čokoládu já rád...tak ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Dráždí k focení. Sunburst, odlesky kovovych indexu, rucicek, ale fotka vyleze ne uplna vypovidajici. Myslim, ze je chyba nekde za telem aparatu. Zkusim je nafotit poradne, zaslouzi si to. Jinak jsou celkem prijemne osazene. Z obou stran safir, navrchu AR, lehce dekorovany unitas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 (upraveno) ještě pár fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Aktuální pilotní dvojice Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Tak vitejte Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Pekny fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Tak vitejte Nikdy jsem neuměl střídat malý a velký hodinky. Ale vždycky mě podobný komba rajcovaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Tak vitejteNeu oder gebraucht? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Gúúút Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 K hodinkám není co dodat. Dnes etalon tohoto stylu.Pěkné,takové hodinky nafurt. Neodpustím si pouze doušku o posunu k takové usedlosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Pro usedlyho starika, jako ty asi dobry no.Minimalne se ti porarilo zastavit ten trend uchylnejch nakupu, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 (upraveno) Díky všem za příznivé reakce. Jsou koupené od kolegy na fóru. Nucméně s tou usedlostí to nebude tak horké. Nadále mám Bell&Ross, a u potápek, které budu někdy pořizovat, až mi budou chybět, , se taky nebudu bát velikosti ani barev. Tohle jsou hodinky do práce, ke košili a saku. A jsem rád, že to nejsou zcela vyhraněné oblekovky. Ty bych neužil. Z baráku šly seiko MM 300. Já u nich prostě nedám ten závit na krčku natvrdo s pouzdrem, to šroubování korunky byla prakticky obcese, že to strhnu. Upraveno 28. ledna 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Výborná volba, schvaluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 (upraveno) Kamarad mi udelal nuz. Mel jediny zadani. Selský zavírák a z materialu z Orlickych hor. Takze stary katr. Dneska jsem si pro nej sel k nemu do kovarny. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 10. února 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se