Přejít na obsah

Roman I.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 439
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník
Odesláno

Poprvé jsem je vytahl ven. Sedí pěkně na ruce, přestože to je kus hodinek.

c473dabed18d086101627dd621e8c39c.jpg

51647c693228539924f64487be5f73bc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Tak už se ví, kam se šli kuci portugalský mrknout, když páchali své Sea lion. A vkus měli dobrý . Trochu to tady upravime, datumku jinam, prdneme tam barvicku, nafoukneme z 37x40 na 42x48 a sup, mame fajn hodinky.

a662fc2c93998f797dc466d063861cc6.jpg

K samotným hodinkám se toho na webu moc nenajde, nejspis proto, ze jich bylo dohromady 120 ks. 90 ocelovych (modra, zluta a S80 limitka spanelskeho fora) a 30 DLC kusu.

31a60049fdbd88996964ccdea5268b16.jpg

7c4173e0d1c6cde160066aa77114539f.jpg

Jinak jsem prekvapeny a vede me to k uvaze, kde je vlastne ta spodni cenovka, za kterou vyrobis hodinky se safirem, svycarskym strojkem, plnym tahem. Byt na nich misto Prometheus treba Stowa nebo Tutima a bouchnout je za 1000 ?, tak nikdo nemuze ani mrknout

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

Jak vnímáš na ruce tolik černé, mě to trochu láká, na lidech se mi to občas líbí, ale nikdy jsem to sám neměl.

edit, gramatika

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Čoveče, vlastně nevím. Že bych si koupil teď DLC Heuer Monza a byl jsem z toho odpaleny, tak ten pocit jsem neziskal. Pouzdro a s cifrem rozbitym cervenymi detaily je moc pekne, ten cerny tah vyvolava pocit takove barevne kompaktnosti a hutnosti. A za jeden den noseni prvni pocit je, ze nosit vecne jako edc bych je nemohl, jako zmena, kdyt mas chut na nejake fesacke hodinky, tak uplne v pohode

Odesláno (upraveno)

Pohodlny jsou, ten cernej tah me zacal srat po dvou dnech, ale budeme reminkovat

4e70db5c2ce65ed0bad0f18de91757bd.jpg

Odesláno

Ja mam tenhle typ pouzder rad. V tomhle pripade bych se vyradil s nato hadrama. Na leto idealni votloukanky, kdyz je nekde drbnes, nemusis se za trest pichat spendlikem. Za tech par penez dobra volba.

Odesláno

Ty jo, ale na tom tahu jsou to pořádný časostroje. Pořád se nemůžu zbavit vtíravý myšlenky pořídit si černý hodinky a když pak ještě vidim tvoje fotky je to nutkání o to silnější. A takovej jsem bejval vyrovnanej, než jsem se tu regnul, no pár let už to taky je :)

Odesláno

Osobně bych hlasoval pro ten černý tah.....

To je takového dehtu na zápěstí, že mě to sralo za dva dny. A navíc jsem zjistil, že mám prostě problém s těžkými hodinkami. Potápky a plným tahem jsou pro mě nějak už utrpením. Ale černé pouzdro je kupodivu fakt bezva na oko.

Odesláno

To je takového dehtu na zápěstí, že mě to sralo za dva dny. A navíc jsem zjistil, že mám prostě problém s těžkými hodinkami. Potápky a plným tahem jsou pro mě nějak už utrpením. Ale černé pouzdro je kupodivu fakt bezva na oko.

S tou vahou to mam taky tak. U robustnejsiho pouzdra sundavam naramek a nahrazuju cimkoli jinym, alespon trochu padnoucim, abych snizil vahu, nejak mne uz nebavi nosit na ruce ctvrt kila zeleza.

Odesláno (upraveno)

Okolo Kostelce nad Orlicí jezdím mraky let na hory. Teprve až dnes mě napadlo tam zastavit. Náhodou jsem na netu zjistil, že zámek, který míjím a měl jsem ho zafixovaný jako zámek, co není pro turisty, normálně funguje. Jaké překvapení nás čekalo v podobě krásného parku, zámek rekonstruovaný, vedle v opravené bývalé hodpodářské budově žije pan hrabě František Kinský, mj. starosta Kostelce, který jako pan domácí se coural v knihovně, když jsme tam byli na prohlídce. Potom jako třešnička na dortu návštěva zámecké kavárny, kde se v kuchyni otáčí kuchař mladý zámecký pán Kristián Kinský. Delikatesní baby kuřátko s hlavičkou a jehněčí kýta s pastiňákovym pyré. Super zákusky. Kavárna je pojmenovaná po Antonínovi Kinském, zesnulém bratrovi zámeckého pána. Antonín hrál hraběte ve filmu Zapomenuté světlo.

Moje staromilství mělo na chvíli pocit, že vše má zase svůj řád. Francie má své zámky na Loiře, my zámky na Orlici, Kněžné a Metuji. Doudleby, Potštejn, Kostelec, Častolovice, Nové Město nad Metují, Náchod, Rychnov, Opočno. Podorlicko je krásné.

08bea7e0a91b385b50eff4150272d035.jpg

5d4bbdaef496c10ba7dd92d42438eeb9.jpg

44bc5fdaa92cdcfa5989f00f47666ccd.jpg

06f9d688391f759e355c88100dc99ac4.jpg

e05e9e74c8e84c2c8084a4e4509ba769.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...