Přejít na obsah

Roman I.

Návštěvník

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 439
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To je dobře. Jiný vkus, barevnější svět. Jestli je Gas viděl, pak ty narážky na důchodce jsou cílené, neznalost neomlouvá a až mi zaplatí to kafe, dostane do držky :D. Já jsem retro jen trochu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové děkuji. Oboje Seika pocházejí ze Slovače, z východu a vlastně ty šestikila z Ostravy, takže mezivýchod. Seiko učitelem se nestanu, to má Instant dané, já vím jen, že jsou oboje hrozně pěkně spasovaný a líbí se mi, že SD kopíruje tok času, necuká se, že zákazníci v práci jsou klidní, když vidí seiko, že se po.s..u z ceny servisu, až na to přijde. Jsem nadmíru spokojený

Prosím tě, to je u Spring Drive tak brutálně drahý servis? Kolik to rámcově dělá? Doporučená doba na servis jednou za 5 let? Či jiná?

Ptám se, protože mě Spring Drive naprosto bere tou plynulou vteřinovkou a mám tak pořádného brouka v hlavě...

Díky za info!

Odkaz ke komentáři

Spring drive servis je okolo 15 000 czk. Seiko doporučuje 2-3roky, pokud mi ty hodinky zůstanou, počítám za 5-6 let. Ale to nevím, takhle dlouho jsem žádné hodinky neměll

Romane, jak jsem k nim listoval dokumentaci, bylo tam uvedeno, ze servisni perioda je 3-4 roky...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dnes jsem se sžíval s novým foťákem.  Mám pocit, jestli jsem si neukousl moc velké sousto. Bude  práce ho využít.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

tyhlety mi byl čert dlužnej. Moc bych chtěl vyzkoušet ty Honzovy Girard Perregaux Sea hawk II. Měl jsem je na ruce, jsou pěkný, sedí. Na tyhle Grand Seika číhá Viktor jako ostříž  :) . Dvoje  hodinky z této kategorie doma nechci. Bytostně  mi vadí, že jedny leží v hodinkovnici, protože stejně furt nosím ty oblíbenější. 

Dnes jsem už měl rozepsanou sms Viktorovi, ať rozbije prasátko. Pak jsem se na ně podíval a říkám si: " Nejde to, do pytle nejde." Ty jsou tak krásný.  A šel si je vyfotit

Copak mě odsoudily k hodinkové monogamii? To není fér

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...