sibirnaya Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 gas GS videl, ty ze sroubkama ti teda neschvaluju ani trochu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 To je dobře. Jiný vkus, barevnější svět. Jestli je Gas viděl, pak ty narážky na důchodce jsou cílené, neznalost neomlouvá a až mi zaplatí to kafe, dostane do držky . Já jsem retro jen trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Gas si je ted koupit ale nemoze , nejdou mu totiz k autu... jeste jsem nevidel nikdy nikoho vystupovat z Porsche se Seikama na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 jeste jsem nevidel nikdy nikoho vystupovat z Porsche se Seikama na ruce... Já jo, stopaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Tvl, dyt ty stejne beres jenom stoparKY!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Já. Nikdy! Nebo navždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Pánové děkuji. Oboje Seika pocházejí ze Slovače, z východu a vlastně ty šestikila z Ostravy, takže mezivýchod. Seiko učitelem se nestanu, to má Instant dané, já vím jen, že jsou oboje hrozně pěkně spasovaný a líbí se mi, že SD kopíruje tok času, necuká se, že zákazníci v práci jsou klidní, když vidí seiko, že se po.s..u z ceny servisu, až na to přijde. Jsem nadmíru spokojenýProsím tě, to je u Spring Drive tak brutálně drahý servis? Kolik to rámcově dělá? Doporučená doba na servis jednou za 5 let? Či jiná?Ptám se, protože mě Spring Drive naprosto bere tou plynulou vteřinovkou a mám tak pořádného brouka v hlavě...Díky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Spring drive servis je okolo 15 000 czk. Seiko doporučuje 2-3roky, pokud mi ty hodinky zůstanou, počítám za 5-6 let. Ale to nevím, takhle dlouho jsem žádné hodinky neměll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Spring drive servis je okolo 15 000 czk. Seiko doporučuje 2-3roky, pokud mi ty hodinky zůstanou, počítám za 5-6 let. Ale to nevím, takhle dlouho jsem žádné hodinky neměllRomane, jak jsem k nim listoval dokumentaci, bylo tam uvedeno, ze servisni perioda je 3-4 roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Roman + Lovec: Díky za info! Očekávám, že se asi rovnou posílají do Japanu? V Altru na to asi nemají, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 co vím, tak to dělají v GB a DE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Máš ten hardlex nějaký flekatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Dnes jsem se sžíval s novým foťákem. Mám pocit, jestli jsem si neukousl moc velké sousto. Bude práce ho využít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 No, to asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Dnes jsem se sžíval s novým foťákem. Mám pocit, jestli jsem si neukousl moc velké sousto. Bude práce ho využít. Ak budešnaďalej fotiť veverice, tak na kompo až tak moc nezáleží. Hlavne, že bude správna hĺbka ostrosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 No jo, nějak to zaostření kulhá, ale veverka je jak vyšitá. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 tyhlety mi byl čert dlužnej. Moc bych chtěl vyzkoušet ty Honzovy Girard Perregaux Sea hawk II. Měl jsem je na ruce, jsou pěkný, sedí. Na tyhle Grand Seika číhá Viktor jako ostříž . Dvoje hodinky z této kategorie doma nechci. Bytostně mi vadí, že jedny leží v hodinkovnici, protože stejně furt nosím ty oblíbenější. Dnes jsem už měl rozepsanou sms Viktorovi, ať rozbije prasátko. Pak jsem se na ně podíval a říkám si: " Nejde to, do pytle nejde." Ty jsou tak krásný. A šel si je vyfotitCopak mě odsoudily k hodinkové monogamii? To není fér Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 (upraveno) :lol2: Ráno moudřejší večera. Jdi se v klidu vyspat. Ono to nějak dopadne. Upraveno 7. září 2015 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Nech toho, víš jak mi je zle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se