Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 703
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak tak koukám tak se začínají ukazovat nedostatky. Co se týká zlacení popravdě málo který stroj se chytl bez potíží z celé akce mám asi 10 kousků které není možno použít. Konkrétně můstek kotvy nadělal nejvíce potíží. A další věc je ta že hodně hodinek byly skládačky. Každý stroj byl zlacen komplet a byla na ně samostatná lázeň. Mohlo by se stát že první a poslední hodinky mohou mít jinou barvu. Vše je zlaceno čistou 24cítkou. Co se týká chodu vše bylo regulováno 0-15+ v polohách a to bylo kontrolováno při natažení, po 8 hodinách a 24 hodinách. Někde v formuláři z ELTONU je dost vysoká rozdílná tolerance. Každopádně bych se řídil tolerancí co bude ve skutečnosti na ruce. Jinak je to limitka 2014 a každému jsem dal záruku do konce roku 2014. Věřím že bude vše v pohodě.

Já mám strojek zaplacený už v ES13 a chodí bez problému, nijak bych se těmi tolerancemi nestresoval.

Odesláno

Všechny strojky jsou na světě, jsme komplet. Takže teď korunky

Ahojky, za mne nasypano vsem, kdo natahl vcas ruku.....  :clap:

Odesláno

Jo to jsou tyhle korunky české, já už taky myslel, že se budou ještě řešit korunky natahovací. :)

Jsem pochopil až dodatečně. No jo, hodinkáři.

Natahovací korunky jsou vyřešený, budou ty hezčí

Odesláno

Jo to jsou tyhle korunky české, já už taky myslel, že se budou ještě řešit korunky natahovací. :)

Neboj, nejsi sám, mně to také tak vyznělo. U finance se už stejně hranice  mezi korunkama a korunkama stírají a je to skoro jedno :) 

Odesláno

ja furt zadna fraktura :(

já taky nic

ruzove psanicko!!!!!! Druha varianta,jestli to nemas zadara  :)

tyvoe , dyť je to motorkářka, růžovou jí tak akorát nasereš! kanystr benzínu a kožený třásně!

davide, jezdí na silnici nebo čopru?

Odesláno

Díky zase jsem se -když jsem si to přečetl- po dlouhé době od srdce zasmál :clap:

Odesláno (upraveno)

Zas pozdě

No přece zaplatit :-)

No ty mi dáváš :lol2: , už jsem se lek...

Zítra platím

Kouknu jsem do tabulky a tam ...korunka je součástí pouzdra...Trochu jsem zahřál mozek :frusty:

Upraveno uživatelem Chronař
Odesláno

Já už dostal faktury dvě, ale vždycky chyběla nějaká položka, tak snad do třetice... celkem s tím v Eltonu bojujou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...