Honza.manta Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Jak tak koukám tak se začínají ukazovat nedostatky. Co se týká zlacení popravdě málo který stroj se chytl bez potíží z celé akce mám asi 10 kousků které není možno použít. Konkrétně můstek kotvy nadělal nejvíce potíží. A další věc je ta že hodně hodinek byly skládačky. Každý stroj byl zlacen komplet a byla na ně samostatná lázeň. Mohlo by se stát že první a poslední hodinky mohou mít jinou barvu. Vše je zlaceno čistou 24cítkou. Co se týká chodu vše bylo regulováno 0-15+ v polohách a to bylo kontrolováno při natažení, po 8 hodinách a 24 hodinách. Někde v formuláři z ELTONU je dost vysoká rozdílná tolerance. Každopádně bych se řídil tolerancí co bude ve skutečnosti na ruce. Jinak je to limitka 2014 a každému jsem dal záruku do konce roku 2014. Věřím že bude vše v pohodě.Já mám strojek zaplacený už v ES13 a chodí bez problému, nijak bych se těmi tolerancemi nestresoval.
financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Všechny strojky jsou na světě, jsme komplet. Takže teď korunky
kerob Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Všechny strojky jsou na světě, jsme komplet. Takže teď korunkyAhojky, za mne nasypano vsem, kdo natahl vcas ruku.....
Chronař Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Všechny strojky jsou na světě, jsme komplet. Takže teď korunkyCo je s korunkama ?
financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Ahojky, za mne nasypano vsem, kdo natahl vcas ruku..... Zas pozdě Co je s korunkama ?No přece zaplatit :-)
Sedlin Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Co je s korunkama ?edit: financ dřív Upraveno 17. března 2014 uživatelem Sedlin
habadej Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Jo to jsou tyhle korunky české, já už taky myslel, že se budou ještě řešit korunky natahovací.
financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Jo to jsou tyhle korunky české, já už taky myslel, že se budou ještě řešit korunky natahovací. Jsem pochopil až dodatečně. No jo, hodinkáři.Natahovací korunky jsou vyřešený, budou ty hezčí
Chosef76 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Jo to jsou tyhle korunky české, já už taky myslel, že se budou ještě řešit korunky natahovací. Neboj, nejsi sám, mně to také tak vyznělo. U finance se už stejně hranice mezi korunkama a korunkama stírají a je to skoro jedno
kerob Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 ja furt zadna fraktura ruzove psanicko!!!!!! Druha varianta,jestli to nemas zadara
Sedlin Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 ja furt zadna fraktura já taky nic ruzove psanicko!!!!!! Druha varianta,jestli to nemas zadara tyvoe , dyť je to motorkářka, růžovou jí tak akorát nasereš! kanystr benzínu a kožený třásně! davide, jezdí na silnici nebo čopru?
doktor584 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Jo to jsou tyhle korunky české, já už taky myslel, že se budou ještě řešit korunky natahovací. Díky zase jsem se -když jsem si to přečetl- po dlouhé době od srdce zasmál
Chronař Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Zas pozdě No přece zaplatit :-)No ty mi dáváš , už jsem se lek...Zítra platím Kouknu jsem do tabulky a tam ...korunka je součástí pouzdra...Trochu jsem zahřál mozek Upraveno 17. března 2014 uživatelem Chronař
marecenator Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 ja furt zadna fraktura podobne, cakatel na fakturu..
Mirek Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Já už dostal faktury dvě, ale vždycky chyběla nějaká položka, tak snad do třetice... celkem s tím v Eltonu bojujou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se