mischa Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Ach jo, debil, blbec, debil, blbec, jen tam vzadu dva blbci vedle sebe......Dle mého názoru jste všichni blbci a já idiot, kterej nekrade, prachy na zahradě nepěstuje ale kvůli Vašim projektům ještě přestane žrát a chlastat?
Mirek Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 O samotnej cifr bych měl zájem, zbytek už mám...
Georgeisin Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Já bych se přidal, kdyby byla vůle do nečerného cifru, červená ideální, možná modrá. Průhled by se mi také líbil, jen s modřením šroubků. K číslování, preferoval bych pouze nápis kolikakusová limitka to je. K safíru asi eltoňácká luneta, k plastu prim luneta. Vlastně se mi zamlouvají ty IGENy, co má ELTON na stránkách, jen tech chlívek na datum by absentoval. Ta červená je fajnová.
financ Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Taky vidím dvě varianty: Buď z toho uděláme jednotnou číslovanou limitku Prim Sport NoDate, bombírovaný ručky, zlatý strojek, modřený šroubky (na incablocu se nedomluvíme), průhled, třeba český popisy na dýnku, plastové sklíčko a s plastovou lunetou (plechovou vložku možno dokoupit za příplatek),nebo to bude NoDate nečíslovaný ciferník a každý si podle sebe doobjedná zbytek s nějakou drobnou slevou za hromadný nákup. Ciferník bude NoDate, černý pololesklý s malými indexy, nápis PRIM SPORT a 17 Jewels, lumi jako na Orlík 45LE Safír poptám ze zajímavosti, ale reálně to nevidím. A teď se hlaste, kdo co chce. Vyhraje jedna varianta.
financ Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Jsem pro Financovu variantu, jenom mi asi někde uniklo, jak malé indexy? A proč ne incabloc? Byla by to prďácká třešnička na dortu.Rozdíl malé a velké indexy (nejlíp je to vidět na 6)Sibiř už má strojek s KIFem, já taky :-))))
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 me ta zelena lumi nijak extra nebere.. tohle je moje vize:
warann Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Jedna technická a možná zbytečná či předčasná otázka: strojek je přesně dán 68.3 třetišroubek, nebo mohou být i jiné varianty kal. 68, samozřejmě vyjma 68.4.? Díky.
financ Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Jedna technická a možná zbytečná či předčasná otázka: strojek je přesně dán 68.3 třetišroubek, nebo mohou být i jiné varianty kal. 68, samozřejmě vyjma 68.4.? Díky. Může být jakýkoli 68. Pokud by to šlo 68.4 bych vynechal, bylo by to hnusnýDo party bereme - 68.1, 68.3 (třetišroubek i bez),
financ Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Ok, díky..A co řemen, krabička? Plechová krabička je součástí, řemen si řeší každý sám. Od Eltonu je možné objednat kaučuk, i sponu s gravírovaným logem.
straspol Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 sibirnaya+financ: Členové fora nejsou Vám na milost či nemilost vydaní podřízení či zaměstnanci Vašich firem nebo co, začalo se Vám to trochu stírat. Pokud chceš tvořit limitku veřejně, musíš snést demokratickou diskuzi jakkoli může otravovat. V opačném případě si to zase udělejte po SZ nebo úplně soukromě jako to raději udělám já, třebaže tento koncept tak jak je navržen vypadá hodně zajímavě. Mazej si v Rolexkách, ale dlouholeté zasloužilé Primkaře mazat nebudeš!Nebude tak zle- rodí se zajímavá limitka o které už déle tiše sním, nebudem to kazit a flejmovat. Myslím že to teče správným směrem, budou to krásné hodinky.
financ Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Udržme tohle vlákno čistý, popis limitky, aktuální stav, seznam zájemců. Každý kdo se chce něco dozvědět se tak nebude muset probírat zbytečnostma.Teď se rozhoduje o podobě - limitka, nebo hromadný nákup. Jakmile nám Elton dá noty, budeme se bavit o dalším, například čísla. Přestože je tato diskuze veřejná, je primárně určena zájemcům o hodinky Prim Sport NoDate, kdo není na seznamu zájemců nepřispívejte do tohoto vlákna.
uff Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Ahoj panove, jen jsem to v rychlosti prolitnul a myslenka no-date cifru se mi taky hodne zamlouva.Nikdy jsem se zadne limitky neucastnil, muze mi kdyztak nekdo do SZ vysvetlit, jak to bude fungovat?Nenasel jsem ani cenu, jsem holt limitkova lama.
financ Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Rekapitulace:Dvě variantyBuď z toho uděláme jednotnou číslovanou limitku Prim Sport NoDate, bombírovaný ručky, zlatý strojek, modřený šroubky (na incablocu se nedomluvíme), průhled, třeba český popisy na dýnku, plastové sklíčko a s plastovou lunetou (plechovou vložku možno dokoupit za příplatek), nebo to bude NoDate nečíslovaný ciferník a každý si podle sebe doobjedná zbytek s nějakou drobnou slevou za hromadný nákup. Zde hlasujte pokud chcete sólo ciferník, nebo plný dýnko, nebo jinou odlišnost od první varianty. Číslovat hodinky, kdy každý si objedná něco jinýho, smysl nemá. Čísla se budou rozebírat pokud bude smysluplná varianta limitky a budeme znát cenu. Ciferník bude NoDate, černý pololesklý s malými indexy, nápis PRIM SPORT a 17 Jewels, lumi jako na Orlík 45LE Náhled: Safír poptám ze zajímavosti, ale reálně to nevidím. Ceny jednotlivých variant dodám, jakmile ji budu mít od Eltonu. Běžný ciferník stojí okolo 2000 Kč, limitka ES2013 se pohybovala okolo 13000 Kč bez řemenu a bez práce na strojku A teď se hlaste, kdo co chce. číslovaná limitka Prim Sport NoDate, bombírovaný ručky, zlatý strojek, modřený šroubky, průhled, český popisy na dýnku, plastové sklíčko a s plastovou lunetou (plechovou vložku možno dokoupit za příplatek),- financ- Sedlin- Chosef76- Jagman- Lamiczka- Honza.manta- Borodov- sibiran- Straspol- Bob123- warann- kadakii- habadej- plasan- IzTaPa- Mirek24-Bert[17]NoDate nečíslovaný ciferník a každý si podle sebe doobjedná zbytek s nějakou drobnou slevou za hromadný nákup.- Mirek24- Mila_T- Prischera- Kamil[4]
straspol Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) Já myslím, že pokud by se zájemci o sólo ciferník shodli na jasné specifikaci zbytku hodinek, ať se klidně sjednotí např.na podobě s plným dýnkem-ne? Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem straspol
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 .... ať se klidně sjednotí např.na podobě s plným dýnkem-ne? To bych chtěl já, ale třeba prischera podobné hodinky má z individuální objednávky a chce jen číselník.
straspol Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 To bych chtěl já, ale třeba prischera podobné hodinky má z individuální objednávky a chce jen číselník. No- tak se časem uvidí kdo co chce, chvilku to třeba bude kvasit a uvidí se- třeba jsem napsal blbost a třeba ne, ono to nějak vykrystalizuje... Tohle se nemusí rozhodnout dneska.
t.p Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Jde mi jenom o ten cifr Dvě variantyBuď z toho uděláme jednotnou číslovanou limitku Prim Sport NoDate, bombírovaný ručky, zlatý strojek, modřený šroubky (na incablocu se nedomluvíme), průhled, třeba český popisy na dýnku, plastové sklíčko a s plastovou lunetou (plechovou vložku možno dokoupit za příplatek), nebo to bude NoDate nečíslovaný ciferník a každý si podle sebe doobjedná zbytek s nějakou drobnou slevou za hromadný nákup. Zde hlasujte pokud chcete sólo ciferník, nebo plný dýnko, nebo jinou odlišnost od první varianty. číslovaná limitka Prim Sport NoDate, bombírovaný ručky, zlatý strojek, modřený šroubky, průhled, český popisy na dýnku, plastové sklíčko a s plastovou lunetou (plechovou vložku možno dokoupit za příplatek),- financ- Sedlin- Chosef76- Jagman- Lamiczka- Honza.manta- Borodov- sibiran- Straspol- Bob123- warann- kadakii- habadej- plasan- IzTaPa- Mirek24-Bert[17]NoDate nečíslovaný ciferník a každý si podle sebe doobjedná zbytek s nějakou drobnou slevou za hromadný nákup.- Mirek24- Mila_T- Prischera- Kamil- t.p[5]
straspol Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 To bych chtěl já, ale třeba prischera podobné hodinky má z individuální objednávky a chce jen číselník. Prischera už má Igeny bez data? Bomba- honem foto..
prischera Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Nemám právě že mám renovaci s datem (s černou datumkou) protože platit matrici sám jsem nechtěl a když jsem to řešil tak na návrh spolupráce byla vzhledem k běžícím limitkám nulová odezva. Takže bych teď koupil jen střeva (strojek, cifr + ručky + luneta) a nasadil všechno do renovačního pouzdra. Vnitřek z mojí renovace dám do starého slušného pouzdra které mi leží doma.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se