Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Až budeš otvírat ten odkaz nějak se mi tam připletlo slovíčko zrovna tak radši ještě jednou  http://allegro.pl/pasek-do-zegarka-perforowany-czarny-czerwony-18mm-i3854343121.html

Ten řemínek má bohužel šířku 18 mm, pro Igeny je třeba 19 mm, vím sám z vlastní zkušenosti, že ten užší pásek není to pravé ořechové, (viz příloha) chvilku jsem ho měl a pak vyměnil za správnou šířku.

post-13018-0-49315600-1391102236_thumb.jpg

• Odpovědi 703
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na Igenech není problém nosit řemen 20mm, většina z nás s tím má mnoho zkušeností.

Jasně, i Elton dává na renovované Igeny šířku 20 mm a sedí tam dobře (pokud si někdo nevybere 19 mm kaučuk)

Odesláno

No, dovolim si nesouhlasit. K jedny renovaci jsem dostal bilej kozenej co jsem chtel. Byl ovsem v 20tce a u nozicek to bylo cely zkrabaceny a nevypadalo to uplne nejlip. Rovnou jsem jim to tam nechal a vzal radsi 19tku kaucuk.

Odesláno

Od zdejšího váženého člena jsem sehnal podobný řemínek, tak jen pro inspiraci přidávám foto (dle mě jim sedne jak pr*** na hrnec) :)

post-20772-0-67747100-1391257743_thumb.jpg

Odesláno

Od zdejšího váženého člena jsem sehnal podobný řemínek, tak jen pro inspiraci přidávám foto (dle mě jim sedne jak pr*** na hrnec) :)

Ladí to fakt parádně, ale toho člena bych za váženého asi nepovažoval, celkem dobře ho znám a ... no raději nic. :blow:

Odesláno

Mam trochu velky problem, nemam zatim strojek... Je mozne jit do limitky (zatim) bez strojku?

dej si poptavku tady na serveru - verim, ze se najde dost clenu, kteri budou mit neco 'suplikoveho'...

Odesláno

Jo, ale az ho budu mit, tak ho poslu mistru Valisovi:) Doufal jsem, ze se rychle neco najde:) Potavku jsem si dal...

:angry: chlapče, chlapče! <_<

koukni do prvního postu v tomhle vlákně ;) , kde financ píše, abychom průběžně aktualizovali stav strojku ......A průběžně aktualizujte stav připravenosti strojku......

Pravda,...

...Kus seznamu na to dlabe

stavy strojů dosti slabé

nicméně, Kus nemlží

zřejmě někde souloží

až na lom chleba dojde

s těží jim to projde

financ trhá sešitky

v trapu jejich limitky!

Potácí se s pláčem

..A my?..

s NoDatama skáčem!

Ale v pohodě, nevěš hlavu, příště to dáš :D

Tak sem ti to drobet rozmlžil, hm? ( a není "prosklenné" ale "prosklené")

1. financ - prosklené dýnko, strojek u Valise

2. Bert

3. Sedlin - prosklené dýnko, strojek u Valise

4. Bob123 - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta

5. warann - plné dýnko, strojek, 68.3 třetišroubek mám k vyzvednutí po servisu 29.1.2014

6. decebal

7. kerob

8. Borodov - prosklene dynko, strojek u Valjouxe

9. Georgeisn - prosklené dýnko, strojek 68.3 bez zlacení, pouze modřené šroubky

10. pictureboy - prosklené dýnko, strojek bez úprav, řemen se signovanou překlápěčkou

11. cigi

12. kalba

13. Honza.manta

14. japa - plné dýnko, strojček bez úprav

15. Kadakii

16. lamiczka - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta

17. Stýf - prosklené dýnko, strojek u Valise

18. Jovani - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta

19. habadej - prosklené dýnko, strojek u Valise

20. marecenator - plne dynko, strojček bez úprav

21. Chosef76 - prosklené dýnko, strojek u Honzy.manty

22. IzTaPa - plne dynko, bez uprav

23. tomas23 -prosklene dynko, toho času v poptávkovém stavu a bez strojku

24. Mirek24 - prosklené dýnko, strojek u Valjouxe + sestupná luneta s limubodem a řemen se signovanou překlápěčkou

25. Ivo_S - plné dýnko, strojek je odservisován a připraven v Eltonu

26. JZED-plny dynko, moje 68.3-tretisroub pujde k Valjoux, jinak vse ostatni bez uprav

27. Mila_T strojek po servise připraven, prosklené dýnko

28. hirsch - prosklené dýnko, strojek u Honzy.Manty

29. Doktor584, prosklené dýnko, strojek dodám

30. gas

31. Chronař - plné dýnko, strojek si zkusím odservisovat sám

32. Flipik - strojek 68.3 po servise mám, plné dýnko

33. sibirnaya (poslední číslo) - prosklený dýnko, strojek u Valise

Odesláno

Ahoj všem, dneska jsem mluvil s Valisem, na strojcích se usilovně maká, v běhu je i modření šroubků od Valjouxe. Kdo chce ještě něco dělat na strojku od těchto dvou, tak šup sup, ať se pohnem.

V seznamu je pár jmen, co mají uveden strojek u Valise, ale fyzicky tam není, zkuste s tím něco udělat.

Odesláno

at zije malovani. vymazal sem lumi na lunete, misto toho udelal triangl bez lumi, zmensil index na trojce tak uz to vypada aspon trochu lip, ale ty cisla, ty holt neprehodim..

primpokus3_zps5fa6911f.jpg

Odesláno

Tak strojek jsem uz zaridil a nekdy v pondeli ci utery by mel dorazit k mistru Valisovi... Chtel bych timto podekovat vazenemu clenu Kerobovi za prodej. Strojek bude 63, 3 s tretisroubkem, zlaceny s modrenymi sroubky:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...