Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, rád bych se s Vámi podělil o radost z nových hodinek. Zde na fórum jsem zavítal někdy v roce 2010, tehdy spíše jen ze zvědavosti okoukával co a jak a kochal se fotkama. Před cca 2 roky jsem si koupil obyčejné Bentime quartzové hodinky abych vůbec věděl zda si zvyknu hodinky nosit protože jsme do té doby žádné neměl. Od té doby jsem k mému překvapení začal hodinky nosit vcelku pravidelně. Přibližně v září jsem začal uvažovat o pořízení kvalitnějších hodinek a intenzivněji pročítat fórum, vzhledově ale i poměrem cena-výkon (jsem student) mě zaujali Seika a Orienty. Po delším vybírání a zjišťování dostupnosti padl můj výběr na Raye.

Objednával jsem z orinetuhren.de od pana Kellera. Objednáno 3.1. téhož dne hodinky odeslal a dorazily dnes. Jsem naprosto spokojenej, hodinky jsou ještě hezčí než na obrázcích a hlavně kvalita zpracování výborná. Hned jsme vše pošteloval,zkrátil si tah a při tom udělal pár fotek. Spokojenost veliká, už teď jsem zvědavej jak přesné budou. Jinak už také pošilhávám po nějakém tom Nato strapu a skoro bych řekl, že se u mne začíná pomalu rozvíjet nemoc zde na fóru zváná chronobundus. V hlavě se mi rýsuje myšlenka nějakých oblekových automatů k příležitosti červnových státnic... Ale to je ještě daleko.

post-13139-0-45967200-1389208348_thumb.jpg

PS: Přidávám pouze jedno fotku z mnoha, pokud by měl někdo zájem mám i vyfoceno jak zabalená chodí zásilka od pana Kellera . Také gratuluji uživateli podemnou k novým Mako, koukal jsem po nich také ale v modrém :)

Odesláno

Díky, zatím se na ně nemůžu vynadívat, dnes v autobuse jsem musel vypadat jako blázen, pořád jsme jsem je sledoval :D

Odesláno

Tohle jsou naprosto skvělý hodinky. Za rozumnej peníze spousta muziky, s láskou na ně vzpomínám a tu a tam mám cukání si je koupit znova. :)

Odesláno

Myslím, že Orienty v automatu jsou do začátku dobrou volbou - sám jsem jimi (ale tenkrát vlastně asi náhodou a nevědomky) také začal :) Teď jim je cca 10 let a stále jdou bez sebemenších problémů, i když už většinou odpočívají. Vždy to ale budou ty první.

Odesláno

Odlesky nehází, to je dominata verze v modré barvě, každpoádně me se na nich líbí ta "decentnost". Na oblekovky jsem koukal a mám pár adeptů, obzlášť se mi líbí Orientstar řada a nebo podobné - Seiko SARB a SARX řada, ty jsou zatím pro můj rozpočet trochu vyšší level :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Před Vánocema jsem je tam zahlédnul, ale byly hned pryč :) podle faktury by měl majitel orientuhren v únoru přesouvat provozovnu tak snad doplní vyprodané modely. Jinak jsem neodolal a už mám na cestě nový objev v podobě oblekových automatů, až dorazí postnu sem do sekce pár fotek a první dojmy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...