Kristian.nov Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Tak sem slíbil pár fotek Sovětské svaté trojice... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 A ještě sem při tý příležitosti, po dlouhý době, blejsknul tyhle vintážní SeaGull z osmdesátých let... Mě se strašně líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Ahoj, strasne se mi libi hnedy remen na Speedech #26. Odkud ho mas? Jinak gratulace ke krasne sbirce a diky za krasny vlakno a fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Ahoj, strasne se mi libi hnedy remen na Speedech #26. Odkud ho mas? Jinak gratulace ke krasne sbirce a diky za krasny vlakno a fotky. Koupil sem ho tady na fóru a stvořil ho místní mistr Zrno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Kloubouček dolů...krásné fotky. No a o hodinkách se ani nebavím, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Tak dneska sem zkusil tohle a vzalo mě to u srdce...:-) Asi nutně potřebuju nějakej malej Rolex! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 To je dobrý, každý, kdo tady zkusí nějaký vintage rádoby datejusty, tak zjistí, že je nutně potřebuje Ale nedivím se, zkoušel jsem kdysi jakubiskovy vintage Datejusty a byly dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Moony na hnědý kůži je nej kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 To je dobrý, každý, kdo tady zkusí nějaký vintage rádoby datejusty, tak zjistí, že je nutně potřebuje Ale nedivím se, zkoušel jsem kdysi jakubiskovy vintage Datejusty a byly dokonalý. Tak mě už nějaký malý R leží v hlavě rok dva... prvně mě to napadlo když sem měl Spirity... A teď to ve mě zase zahořelo... Je to ještě otázka času, ale dojdu k nim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Tak mě už nějaký malý R leží v hlavě rok dva... prvně mě to napadlo když sem měl Spirity... A teď to ve mě zase zahořelo... Je to ještě otázka času, ale dojdu k nim :-) Já takhle nosim starý Pětky a namlouvám si, že to jsou R. Naprosto chápu tvoje pohnutky, vypadá to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Super. Na vintážní kousek jsem se ještě neodhodlal, ale ty Autavie jsou naprosto skvělý. Jdu to pohledat na netu :-))gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Tak mě už nějaký malý R leží v hlavě rok dva... prvně mě to napadlo když sem měl Spirity... A teď to ve mě zase zahořelo... Je to ještě otázka času, ale dojdu k nim :-)Šťastnou cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 mooc povedena kolekce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Díky kluci...možná mě čeká PRIMa období...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Tie Precista sú super...pokukoval som ked sa inzerovali, no koža je u mňa šuflíková záležisť. potím sa jak prasa fotky krásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Jak to pozoruju u sebe, tak k PRIMkám pomalu dozrávám. Chystaná NoDate limitka tomu ještě přidává (i když je pro mě asi zatím mimo...). Díky kluci...možná mě čeká PRIMa období...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Jak to pozoruju u sebe, tak k PRIMkám pomalu dozrávám. Chystaná NoDate limitka tomu ještě přidává (i když je pro mě asi zatím mimo...). No já se k primkám spíš vracim, byl to můj chrono začátek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Včera se mi vrátily ze servisu strojku Helvetie... Maj koule!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Ty kačenky, jsou moje první hodinky vůbec... dostal sem je v první třídě...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se