villain83 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Ty Longiny jsou nadherny!Az te nebudou bavit,tak vis co:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 V 7. 6. 2015 v 8:54, villain83 napsal: Ty Longiny jsou nadherny!Az te nebudou bavit,tak vis co:-)Díky... Ale velký naděje si nedělej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 V 7. 6. 2015 v 8:39, Kristian.nov napsal: Po víc jak půl roce se mi z lázní vrátily dva vitážní kousky... tak pár rychlých fotek...To jsou ty co jsem vezl k Valisovi? Vypadají oboje fakt skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 V 7. 6. 2015 v 10:48, Ondrej71 napsal: To jsou ty co jsem vezl k Valisovi? Vypadají oboje fakt skvěle Jojo to sou ony, se tam v celku zdrzely:-) Ale jsou parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 V 7. 6. 2015 v 8:39, Kristian.nov napsal: Po víc jak půl roce se mi z lázní vrátily dva vitážní kousky... tak pár rychlých fotek...Paráda, oboje. Krásný stav.Co je to za ref. číslo těch Constellationů, prosím? To jsou 168.009? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 (upraveno) V 7. 6. 2015 v 18:08, michalval napsal: Paráda, oboje. Krásný stav.Co je to za ref. číslo těch Constellationů, prosím? To jsou 168.009?Člověče přiznám se, že jsem přesnou referenci nenašel a otevřený sem je doma neměl, takže nevím... Ale ty Londžíny žeru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2015 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 jsou nádherný, jako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 V 8. 6. 2015 v 16:19, Kristian.nov napsal: Člověče přiznám se, že jsem přesnou referenci nenašel a otevřený sem je doma neměl, takže nevím...Ptám se proto, že jak doufám, zítra zazvoní pošťák s Constallationama, které tady byly teď v prodeji. Měly by to být 168.0056, tedy následovnice těch Tvých se strojkem 1011. Už se na ně moc těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Jak sem jednou Rolex zkusil... už mi není pomoci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Krásná klasika, jaké jsou dojmy při porovnání s GMT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 V 19. 6. 2015 v 18:31, Liqid napsal: Krásná klasika, jaké jsou dojmy při porovnání s GMT? Plechový GMT jsou moje srdcovka... To byla láska na první pohled a stále trvá... Až to tu budu chtít zabalit, pořídim si je a půjdu v klidu do chronodůchodu:-) Ale objektivně: Gmt jsou pohodlnější, jak užším a lehčím pouzdrem, kratší sponou tak i menší korunkou. Jsou taky na pohled zajímavější, díky lunetě a GMT ručce.Na druhou stranu Suby jsou o něco lépe čitelné, univerzálnější co do nošení. Větší korunka je o poznání lépe ovladatelná a samozřejmě větší WR dává větší pocit klidu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Já bych bral taky pepsiny :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Suší panofi, suší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Teď jsem doprohlížel tvé vlákno.. máš super fotky a hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Co víc si přát...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 parádní kombo, ráno musíš mít nekonečné rozhodování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 V 24. 6. 2015 v 19:36, Liqid napsal: parádní kombo, ráno musíš mít nekonečné rozhodování Zatim ani ne... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Primlouvam se abys omegy nezanedbaval :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 V 25. 6. 2015 v 17:47, kuncák7 napsal: Primlouvam se abys omegy nezanedbaval :-))).A to zas ne, to se neboj...Každej den je poctivě natahuju a pěkně čekaj na páníčka v pelíšku :-D A určitě se dočkají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Starsie suby perfekt, tam niet co dodat. Skutocne ultimatne kombo. A aky osud postihne Damaska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se