Leviathan Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 zimna Barbour je ..nie voskovana, ale o to teplesia Kemble Wool Jacket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Diky! Vypada super, radsi bych voskovanou, ale ani nevim, jestli neco takovyho vubec delaj? Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) skor by som povedal, ze vyrazne teplu voskovany nenajdes. Teda nie u Barbour. Voskovane zimne bundy robi Fjällräven a Matchless Upraveno 1. února 2017 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Hele, todle sou asi fejky, nebo ne? http://www.rionefontana.com/en/113_matchless-london Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Hm asi nie. Maju tam adresy na kamenne obchod, otvaracie hodiny atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) to su kua dobre ceny na Matchless. Len oni maju uplne od veci cislovanie.Moja Matchless Silverstone kozka je XXL velkost a je tak tak.Paddington v XL mam tak na tricko.Tak bacha na to Upraveno 1. února 2017 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Nemate prosim tip na zimniho Barboura? Nemyslim s vlozkou, ale neco hrejivyho uz od zacatku . Uplne nejradsi bych International. Já si jako zimní pořídil Sappera - https://www.countryattire.com/sale/shop-all/barbour-men-s-sapper-jacket-olive-mwx0020ol71-a342.html. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 tato je paradna na zimuMoncler Rodriguez Field Jacket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Diky! Vypada super, radsi bych voskovanou, ale ani nevim, jestli neco takovyho vubec delaj? Odesláno z mého ALE-L21 pomocí TapatalkCo takhle nějakou klasickou koženou pilotku,Chevignon,Avirex... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Zimní barbour je model Nairn. Zimní, zateplený a voskovaný kabát. Mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 do tuhej zimy mám Geographical Norway na také behanie GEOX osvedčili sa oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Na zimu mám voskovaný border s vložkou a trooper sylkoil. Ten Trooper mi príde celkom teplý, len je dolu trochu voľnejší. V extrémnej zime oblečiem pod troopera ešte chelseu a som ako vo vatičke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Zimní barbour je model Nairn. Zimní, zateplený a voskovaný kabát. Mám.Fakt je teply?..vyzera to ako klasika Tartan..Quilted Tartan Lining Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) ...ti to rači vyfotím... Upraveno 1. února 2017 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) tato je paradna na zimuMoncler Rodriguez Field JacketČoveče zajímavej tip, jen jsem pak kouknul, kolik to stojí... Barbour ale asi nic :/ . Z Nairn mi je kosa jen to vidim...Podzim/jaro tahám Bedale a tohle se zdá jen o trochu silnější... Upraveno 1. února 2017 uživatelem Vajt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 tak konečne po 3 týždňoch čakania hlásim sa do clubuveľkosť akurát, budú nasledovať ďalšie kúsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) tak konečne po 3 týždňoch čakania hlásim...veľkosť akurát, budú nasledovať ďalšie kúsky Chelsea? Upraveno 22. února 2017 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Super! A konecne tu mame primerane pocasie na barbour style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 tak konečne po 3 týždňoch čakania hlásim sa do clubu Ta je skvělá, mám úplně tu samou včetně barvy. Tahám ji i celou zimu. Po pravdě jsem z ním byl nejprve trochu rozpačitej, ale nakonec jí nosím ze všech nejvíc (mám ji skoro 2 roky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Ja jsem uvazoval vzit nekterou z tech prosivanych jako "vlozku" do Bedajle...na krute zimy. A kdyz se otepli, tak jen tak. Neni to picovina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se