Návštěvník YPO Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 už sem si vzpomněl co mi ty bundy připomínaj ....když sem byl malej tak sem měl takovej navoskovanej stan a když chcalo tak se na to nesmělo šahat jinak by chcalo dovnitř .... že je to vono ?
villain83 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Mám ji rád, jen by to ještě chtělo ty Monaka Steve McQueen, co jsou teď v prodejním vlákně To je moc hezkej hopsafracek.
pebe Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 už sem si vzpomněl co mi ty bundy připomínaj ....když sem byl malej tak sem měl takovej navoskovanej stan a když chcalo tak se na to nesmělo šahat jinak by chcalo dovnitř .... že je to vono ? to bude vono nám potom táta rozpustil vosk ze svíček v perchloru a tím nám polejval stan. Potom se na to šahat mohlo
Návštěvník YPO Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 to bude vono nám potom táta rozpustil vosk ze svíček v perchloru a tím nám polejval stan. Potom se na to šahat mohlo ... takže stačí zasunout knot a člověk si může i posvítit ... to je mega dobrej hábit
Vajt Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 YPO to jsou reci... Ta bunda proste slouzi...nosim ji do prace, do hospody, lezu v ni na Snezku a nikde si v ni nepripadam nemistne nebo jako pozer. A tech par pozeru, co ji ma jako modni doplnek mi ji fakt nezkazi. Doporucuju zkusit, vzhledem k univerzalnosti a vydrzi neni predrazena ani nahodou. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
ivan_989 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 V tomto case nosim Torridon alebo Beacon prakticky denne. A priznavam, ze fakt to je len kus masneho hadru. Ale je to tak skvele vyrobene, tak pohodlne, tak prakticke, univerzalne a navyse aj stylove, ze nic lepsie nepoznam
AKUC Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 s Chelsea spokojnosť takže na ceste už aj Liddesdale
warann Odesláno 13. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2017 s Chelsea spokojnosť takže na ceste už aj Liddesdale Prosím tě nemám čas to teď hledat, ale ty jsou dost podobný nebo ne?
AKUC Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 ano Chelsea so zipsom a iný golier ale bral som rôzne farby (oliva a rustic) a Liddesdale trošku dlhší strih
AKUC Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Prosím tě nemám čas to teď hledat, ale ty jsou dost podobný nebo ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 13. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Jj, díky, tu prvou mám, nějak si matně uvědomuju, že jsem mezi nima vybíral. Na mě jsou už dost podobný na to, abych si pořídil obě.
heboš Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Tak nám v Karolině otevřeli prodejnu... http://www.forumnovakarolina.cz/cz/obchod/barbour
m.n. Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Vzhledem k tomu, jak se oblíká ostravská galerka, je to relativně odvážný počin... :D
Dokusan Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Konečně mám důvod zkontrolovat naši ostravskou provozovnu
railmaster Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Inak Liddesdale vs Chelsea... Liddesdale v L veľkosti je mi voľnejšie a zmestí sa mi hrubšie triko aj hrubší sveter, ale do L Chelsea len niečo tenšie, max. pulover. Tak pozor pri objednávaní.
m.n. Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Určitě už jsem to tu psal, ale Liddesdale je pro většinu postav lepší kupovat z Heritage edice, protože Liddesdale Heritage je tailored fit a nemá tak pytlovitý střih a rukávy jako klasická Liddesdale, která je regular fit.
pjr86 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Zdravím. Mam technicky dotaz. Bundu Barbour jsem jeste neporidil zato jsem vlastníkem cyklo brašny od firmy Brooks England (sedla, brašny, kabáty). Brasna je z voskovaneho platná což je u tohoto výrobce jeste větší klasika než kůže. Nosím ji skoro furt a potřebuje navoskovat. Dotaz zní? Jak a čím? Asi nejlepší mi přijde Greenland wax od Fjallraven...prikladam foto. Díky Sent from my iPhone using Tapatalk
vsudybyl Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Tak nám v Karolině otevřeli prodejnu... http://www.forumnovakarolina.cz/cz/obchod/barbourZatím nic Moc výběr
Vajt Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Pjr86: namaz to sadlem... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
pjr86 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Jo když jeste nebyl v CZ gore-tex šlo horký sádlo do kanad, který byli rozehřátý v troubě. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se