Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

už sem si vzpomněl co mi ty bundy připomínaj ....když sem byl malej tak sem měl takovej navoskovanej stan a když chcalo tak se na to nesmělo šahat jinak by chcalo dovnitř .... že je to vono ?

Odesláno

už sem si vzpomněl co mi ty bundy připomínaj ....když sem byl malej tak sem měl takovej navoskovanej stan a když chcalo tak se na to nesmělo šahat jinak by chcalo dovnitř .... že je to vono ?

to bude vono

nám potom táta rozpustil vosk ze svíček v perchloru a tím nám polejval stan. Potom se na to šahat mohlo :)

Návštěvník YPO
Odesláno

to bude vono

nám potom táta rozpustil vosk ze svíček v perchloru a tím nám polejval stan. Potom se na to šahat mohlo :)

:D ... takže stačí zasunout knot a člověk si může i posvítit ... to je mega dobrej hábit 

Odesláno

YPO to jsou reci... Ta bunda proste slouzi...nosim ji do prace, do hospody, lezu v ni na Snezku a nikde si v ni nepripadam nemistne nebo jako pozer. A tech par pozeru, co ji ma jako modni doplnek mi ji fakt nezkazi.

Doporucuju zkusit, vzhledem k univerzalnosti a vydrzi neni predrazena ani nahodou.

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

V tomto case nosim Torridon alebo Beacon prakticky denne. A priznavam, ze fakt to je len kus masneho hadru. Ale je to tak skvele vyrobene, tak pohodlne, tak prakticke, univerzalne a navyse aj stylove, ze nic lepsie nepoznam :)

Odesláno

ano Chelsea so zipsom a iný golier ale bral som rôzne farby (oliva a rustic) a Liddesdale trošku dlhší strih

Odesláno

Prosím tě nemám čas to teď hledat, ale ty jsou dost podobný nebo ne?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Určitě už jsem to tu psal, ale Liddesdale je pro většinu postav lepší kupovat z Heritage edice, protože Liddesdale Heritage je tailored fit a nemá tak pytlovitý střih a rukávy jako klasická Liddesdale, která je regular fit.

Odesláno

Zdravím.

Mam technicky dotaz. Bundu Barbour jsem jeste neporidil zato jsem vlastníkem cyklo brašny od firmy Brooks England (sedla, brašny, kabáty). Brasna je z voskovaneho platná což je u tohoto výrobce jeste větší klasika než kůže. Nosím ji skoro furt a potřebuje navoskovat. Dotaz zní? Jak a čím? Asi nejlepší mi přijde Greenland wax od Fjallraven...prikladam foto. Díky

7d9e6b975086d3234f33ff16d78e9986.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jo když jeste nebyl v CZ gore-tex šlo horký sádlo do kanad, který byli rozehřátý v troubě.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...