Přejít na obsah

Bundy Barbour

Doporučené příspěvky

Na tu sylkoil reaplikaci jsem se ptal přímo ve firemní prodejně v Covent Garden i ve frenčíze na Regent St. Tam mají mimochodem větší výběr a ceny dokonce o trochu nižší, než ve firemní prodejně. Já pořád váhám, jestli ji poslat, nebo si ji navoskovat sám.

No jo, tam to všechno začalo :rolleyes:.

post-29493-0-25756000-1423480472_thumb.jpg

post-29493-0-78963500-1423480484_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nevím. Mě se moc nezdá. Ona je je chtěla, neb se objeví snad ve všech filmech, co máme rádi. Prostě image. Ja ale gumový nepotřebuju a u ostatních bot zůstanu u oblíbené svaté trojice Meindl, Ecco, Martens. Čeká mě výběr nových Meindl goráčů a to bude svátek. Ty současné mám už asi 12 let. Takže Hunter bude u nás zastupovat jen má žena.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak jsem dlouho váhal, jestli k voskovaný bundě přidat i prošívanou. Nakonec jsem jednu objevil za slušný peníze a navíc bez poštovnýho, tak jsem ji včera objednal. No a když jsem ráno viděl to počasí, tak jen doufám, že dorazí brzo.

Jinak jsem při hledání zjistil, že ty prošívaný se fejkujou snad ještě víc, než voskovaný. Tahle je ale z http://www.countryattire.com/ tak by to mělo být OK. 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

kde si kupoval, po jarnej bundicke sa obzeram aj po niecom zimnom, ale to by som uz radsej kupoval osobne :)

Parndorf. Vzdy ked som skusal doteraz Barbour tak hocico mi bolo bud siroke alebo malo kratke rukavy. Toto je prvy vyrobca co si fakt netrufam kupit online.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...