jankoxxx Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 tak som objednal barbour casting. za tu cenu sa to nedalo neobjednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Pěkná bunda, super cena, obchod OK. Pokud jseš rozhodnutej, s objednávkou neváhej. Za 50% mají zpravidla jednotlivé poslední kusy. Jo, jsou v pohodě, nakupoval jsem u nich vloni.dakujem obom za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Na tu sylkoil reaplikaci jsem se ptal přímo ve firemní prodejně v Covent Garden i ve frenčíze na Regent St. Tam mají mimochodem větší výběr a ceny dokonce o trochu nižší, než ve firemní prodejně. Já pořád váhám, jestli ji poslat, nebo si ji navoskovat sám. No jo, tam to všechno začalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Skvělá kynologická bekovka! Upraveno 9. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Skvělá kynologická bekovka! mám zas doma todle triko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Skvělá kynologická bekovka! No jasně, odrbaná Bedale bunda, tahle bekovka a na voďáku stafík, takovej kousek starý Anglie v Polabí. Ještě chybí holínky Hunter.mám zas doma todle triko Triko super, to mi taky ještě chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Huntery má moje žena. Chodí v nich s juniorem na koníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Njn, dřív nebo později je pořídit budu muset. Snad za ty hříšný peníze stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Já nevím. Mě se moc nezdá. Ona je je chtěla, neb se objeví snad ve všech filmech, co máme rádi. Prostě image. Ja ale gumový nepotřebuju a u ostatních bot zůstanu u oblíbené svaté trojice Meindl, Ecco, Martens. Čeká mě výběr nových Meindl goráčů a to bude svátek. Ty současné mám už asi 12 let. Takže Hunter bude u nás zastupovat jen má žena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Já bych je sice zřejmě celkem využil, ale pravděpodobně mi stejnou či podobnou službu udělalají i levnější gumáky. I když ten pocit, jít ráno nakrmit ovce v Hunterech .... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 O tom žádná. Mám pro ženu pochopení, hodinkáři umí za pocity utratit taky balík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Moje žena má taky Huntery a nemůže si je vynachválit.Má k tomu i Hunter ponožky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Jo, ty máme taky. Ty, co se přetáhnou přes horní okraj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Tak Barbour Casting jacket dorazil o den skorej Zatial len vyskusana a sadla teda celkom dobre. Len sa budem teraz bat pribrat aby som z nej nevyrastol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Kdyby někdo sháněl kapucu za rozumný peníze. Právě jsem jednu objednal, tak snad to není fake. http://www.ebay.com/itm/131421792502 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Tak jsem dlouho váhal, jestli k voskovaný bundě přidat i prošívanou. Nakonec jsem jednu objevil za slušný peníze a navíc bez poštovnýho, tak jsem ji včera objednal. No a když jsem ráno viděl to počasí, tak jen doufám, že dorazí brzo. Jinak jsem při hledání zjistil, že ty prošívaný se fejkujou snad ještě víc, než voskovaný. Tahle je ale z http://www.countryattire.com/ tak by to mělo být OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Tak sa konecne nasla fazona aj pre mna. Dost dlhe rukavy a zaroven dostatocne priliehava.Do terajšieho počasia idealne.Vľavo je kabatik pre psa. Ale nie Barbour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 kde si kupoval, po jarnej bundicke sa obzeram aj po niecom zimnom, ale to by som uz radsej kupoval osobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 kde si kupoval, po jarnej bundicke sa obzeram aj po niecom zimnom, ale to by som uz radsej kupoval osobne Parndorf. Vzdy ked som skusal doteraz Barbour tak hocico mi bolo bud siroke alebo malo kratke rukavy. Toto je prvy vyrobca co si fakt netrufam kupit online. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 ja som mal asi stastie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se