ivan_989 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Ani 2 velkosti nic neriesia...ak vyberies nevhodny strih, nebude sediet ani jedna...
warann Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 No jo, netřeba ty velikosti brát tak vážně, například mladýmu je to fuk. Aneb Bedale je prostě základ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vajt Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Warann: mas to dobre vychovany . Barbr dotaz: mate prosim nekdo zkusenost s originalni zimni vlozkou? Ma to cenu? V Bedale klepu kosu, jak je pod deset stupnu, ikdyz pod to vezmu svetr.. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
Frantik Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Ja ji mam, je to takova prosivana vesta, která se tam pripne. Není to spatny, ale zadnej drtič zimy to není :-) Ale kolem tech peti stupnu pohoda.
Vajt Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Dik. Mas primo A55 liner? Zkusim ho vzit s pristim International Barbrem. Mel by sedet i do Bedale a vetsiny klasickejch modelu... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
warann Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Osobni zkusenost nemam, ale krome tech prosivanejch vest (zrejme je lze vzit samostatne) jsou jeste vlozky z takovyho umelyho kozisku nebo jak to popsat. Mladej to m do toho Bedale co ma n foto a je to myslim docela hrejivy. Snad se to furt prodava.
Frantik Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Vajt: mam Barbour quilted waistcoat A71, ta tam sedi. A myslim, ze se da nosit i bez Bedale.
Vajt Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Ok. Ja mel spis na mysli A55 liner, o kterem mluvi Warann... Chteji za nej teda 60 liber ... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
warann Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 To bude něco takovyho jako jsem psal. Doma kdyz tak cvaknu foto, ale melo byt to byt teplejsi nez ta prosivana. Jen pozor, byly nejaky 2 zpusoby ochyceni, z hlavy tusim na cvoky a na zip. Ale mozna uz se to sjednotilo.
warann Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Ok. Ja mel spis na mysli A55 liner, o kterem mluvi Warann... Chteji za nej teda 60 liber ... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí TapatalkTo je asi ono, je to fakt docela teplý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Je to teple a navic moc slusive. Svyho casu sem nosil takovejdle podobnej klobouk. Ukrad sem ho panovi v hospode a von ho tam pak chodil hledat. Trosku smrdel ale casem se to prerazilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem Zmizík
African Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Tvl, z toho klobouku jde normálně hrůza až mrazí...to musí vzít na palici jenom úchyl :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Tvl, z toho klobouku jde normálně hrůza až mrazí...to musí vzít na palici jenom úchyl :-)No zadna prdel to nebyla, v tom chodit. Vono ani v ty veste. Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem Zmizík
railmaster Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Tú acrylovú vložku na cvoky mám v Border, pasuje aj do bedale, ale nové verzie sú už myslím na zips. Len do väčšieho mrazu to nie je bohviečo.
Vajt Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Jasne, ze samotna vesta je zabijacka. Taky davat dvojku za vlozku do bundy, ktera od zacatku spis chladi, nez hrejes dava ohromnej smysl...ale jsme na chronomagu Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
pjr86 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Kup si pod to kačačí peří z decathlonu nebo vod pana pepka něco echtovnějšího, k tomu hučku vod zmizíka a máš kombo hned.
Balet Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Bedale SLPo třech měsících v Bedale musím říct, že jinou bundu už nikdy nechci. Mám verzi SL (jakože Slim-fit) a perfektně sedí, je odolná, můžu si jí vzít na tiskovou konferenci i do lesa. Jen se mi moji omezení přátelé pošklebují, že vypadám jako hajnej. No a co.Samozřejmě jsem napoprvé netrefil velikost, tak jsem objednal větší, a to první XLko mi doteď leží na stole. Kdyby jí někdo chtěl koupit, je k dispozici za 5 500,- včetně pošty. (Původní cena 195 GBP, bunda jednou vytažená z pytle, vyzkoušená a vrácená zpět koupeno zde: https://www.countryattire.com/barbour-heritage-men-s-sl-bedale-jacket-sage-mwx0734sg91.html) Já osobně mám 195 cm, 90 Kg, řekněme spíše štíhlejší postavy. XXL je mi akorát, to XL, co je na prodej mi zvlášť se svetrem bylo tesné přes prsa, a hlavně má na mě krátké rukávy. Jednou z možná pochybných výhod je výroba přímo v UK a také její kompatibilita s neprůstřelnou vestou (viz foto níže) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vajt Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Čus, dával jste někdo Barboura do čistírny? Zkoušel jsem se ptát na vyčištění podšívky na Andělu, ale prý bez záruky, tak jsem to neriskoval. Nosím ho docela fest a mokrá houba tomu moc nepomohla....
warann Odesláno 20. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Spíš bych to nedělal. Viz: http://www.barbour.com/static/faq My wax jacket is dirty how can I clean it? A. The only way you can clean your waxed cotton garment is to sponge it down with clean cold water - including the inner lining. Do not use soaps or detergents, wash in a washing machine or dry clean as this would permanently damage the garment and the re-application of the wax coating can only be carried out with great effort.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se